برای نمونه دستدرازیهای رژیم به صندوق توسعه ملی و یا هزینه کردن ذخیرههای پولی کشور و ورود آنان به بازار، تماماً با یک هدف و آن مهار کاذب تورم و سیاه نمایی برای آرام نهگداشتن جامعه صورت گرفته است.
یک کارگزار رژیم در صندوق توسعه ملی ضمن برملا کردن گوشههایی از این سیاست مخرب و برداشت بیش از «۷۰ میلیارد دلاری» دولت روحانی، از جمله تأکید میکند: «وضعیت اقتصاد خوب نیست و برای بهتر شدن حال این اقتصاد، پول لازم است. دولت هم که این موضوع را میداند دست در قلک برده تا آنچه در ذخیره داشته به گردش درآید بلکه حال مریض رکود زده بهتر شود. ١٢ میلیارد دلار موجودی و ٣٣ میلیارد دلار مسدودی در صندوق وجود دارد و با این حال دولت ٥/١٣ میلیارد دلار قرارداد پرداخت تسهیلات بسته است». (خبرگزاری سپاه پاسداران ع فارس ۲ مهر ۱۳۹۶)
ترجمان این جملات بدان معنا است که کفگیر صندوق توسعه ملی اکنون به ته «دیگ» خورده است و هر آنچه را که حاکمیت برای روز مبادا پسانداز کرده بود، با سیاستهای مخرب مالی رژیم، اکنون به فنا رفته است؛ زیرا این صندوق در اساس «با هدف تبدیل بخشی از عواید ناشی از فروش نفت و گاز و میعانات گازی و فراوردههای نفتی به ثروتهای ماندگار، مولد و سرمایههای زاینده اقتصادی و نیز حفظ سهم نسلهای آینده از منابع نفت و گاز و فراوردههای نفتی تأسیس» گردیده بود. (دانشنامه ویکی پدیا)
همچنین از دادههای بازار چنین استنتاج میشود که حتی با دست کردن در جیب مردم و خرجهای میلیاردی از اموال ملی، حاکمیت فاسد و غارتگر آخوندی نتوانسته به مقابله با رکود اقتصادی، تورم و گرانی برخیزد و بدینسان ملاحظه میشود که مردم روزبروز بیکارتر و سفرهها فقیرانهتر میگردند. افزایش شدید مایحتاج اولیه، سوخت، هزینههای درمان و تحصیل و ترابری تماماً مهر تائیدی بر ابعاد واقعیات درون جامعه ایران میباشند.
همچنین ابعاد دستدرازیهای دولت آخوند روحانی به منابع مالی کشور به حدی است که پیشتر یک سایت حکومتی در گزارشی از جمله تأکید کرده بود:«صندوق توسعه ملی چگونه گاوصندوقی برای ولخرجیهای دولت روحانی شد؟». (سایت حکومتی مشرق ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹)
این گزارش ضمن به چالش کشیدن سیاستهای حکومت در زمینه برجام و خوشخیالیهای دولت آخوند روحانی اضافه کرده است: «با روی کار آمدن دولت روحانی، ذهنیت مدیران کشور به این سمت رفت که با توافق هستهای، تحریمها شکسته خواهد شد و این خود موجب گسیل شرکتها و سرمایهگذاران اروپایی به کشور و حل مشکلات اقتصادی کشور یکی پس از دیگری خواهد شد».
بر اساس آمارهای رژیم، دولت «تدبیر و امید» تا خردادماه سال جاری «با چهار برداشت، ۴.۱، ۱.۲، ۱.۴ و ۱۰ میلیارد دلاری از صندوق توسعه ملی مجموعا چیزی در حدود ۱۶.۷ میلیارد دلار از این صندوق برداشت کردند تا یک رکورد جدید در این زمینه از خود به جا بگذارند. اگر این رقم را به ریال تبدیل کنیم به عدد ۶۵ هزار میلیارد تومان میرسیم که در تاریخ فعالیت صندوقهای این چنینی در دنیا بی سابقه بوده است». (همان منبع بالا)