دیوید ایمس عضو پارلمان انگلستان:‌ نقض حقوق بشر در ایران را نباید نادیده گرفت

سر دیوید ایمس رئیس مشترک کمیته بریتانیایی برای آزادی ایران طی مقاله‌یی در واشنگتن‌تایمز خواهان آن شد که ملل متحد در گزارش آتی خود درباره وضعیت حقوق بشر در ایران تحت حاکمیت آخوندها، به تحقیقات بین‌المللی دربارة قتل عام سی هزار زندانی سیاسی در سال ۶۷ فراخوان بدهد.

سر دیوید ایمس در شروع مقالة خود با اشاره به سخنرانی رئیس‌جمهور آمریکا در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل، می‌نویسد: «از زمان انقلاب ایران در سال ۱۹۷۹ هیچ رئیس‌جمهور ایالات متحده تاکنون چنین توصیف عمیقی از رژیم مذهبی در ایران ارائه نکرده است... ترامپ گفت: «حکومت ایران یک دیکتاتوری فاسد را با ظاهری دروغین از دموکراسی پنهان کرده است... صادرات اصلی این رژیم خشونت، خونریزی و هرج و مرج است. اصلی‌ترین قربانیان این رژیم مردم (ایران) هستند».
دیوید ایمس، می‌افزاید: «دیدگاه ترامپ... به‌خوبی یک حکومت مذهبی را توصیف می‌کند که ۸۰ میلیون ایرانی را طی ۴ دهه گذشته به گروگان گرفته و آرزوهای آنها را برای آینده‌یی بهتر و شکوفاتر سرکوب کرده است».
این نمایندة ارشد پارلمان انگلستان، با اشاره به گزارش اخیر گزارشگر ویژة حقوق بشر ملل متحد دربارة وضعیت حقوق بشر در ایران و اختصاص‌دادن چند بخش از این گزارش به قتل عام سی هزار زندانی سیاسی در سال ۶۷، می‌افزاید: «این قتل عام یکی از بدترین جنایات در تاریخ معاصر ایران است، ولی با این حال تا حد زیادی نادیده گرفته شده است... گزارش گزارشگر ویژه می‌گوید که مقامات رژیم ایران گورهای جمعی را تخریب و مدافعان حقوق بشر و خانواده‌های قربانیان را که در پی حقیقت و عدالت هستند، مورد اذیت و آزار، ارعاب و پیگرد قرار می‌دهند».
رئیس مشترک کمیتة بریتانیایی برای آزادی ایران در ادامة مقالة خود، خاطرنشان می‌کند: «... رژیم ایران عاملان قتل عام ۶۷ را به مواضع بالا و وزارتی ارتقا داده است. هم‌چون علیرضا آوایی وزیر دادگستری کنونی روحانی و... ابراهیم رئیسی کاندیدای انتخابات ماه می...».
دیوید ایمس در ادامة مقالة خود در واشینگتن‌تایمز خواهان آن شده است که آمریکا، کانادا، انگلستان و اتحادیة اروپا دست به اقدام بزنند و تضمین کنند که قطعنامة بعدی سازمان ملل دربارة وضعیت حقوق بشر در ایران، به تحقیقات بین‌المللی دربارة قتل عام ۶۷ فراخوان بدهد.
وی می‌افزاید: «... به‌رغم سه دهه حکومت ترور، مردم ایران تصمیم گرفته‌اند که این رژیم مذهبی را به چالش بکشند و سران آن‌را به‌خاطر یکی از بدترین جنایاتشان، مورد حسابرسی قرار بدهند. اکنون غرب باید تصمیم بگیرد که آیا در مبارزة مردم ایران برای عدالت، از آنها حمایت می‌کند یا آنان را نادیده می‌گیرد؟».