یک عضو سابق مجلس رژیم که این مطلب را در رسانه حکومتی «دیپلوماسی ایرانی» درج کرده، نوشت:
«در سناریوی چهارم ترامپ برای پنج شنبه نه خود را متعهد کامل به حفظ و تداوم برجام معرفی خواهد کرد و نه به خروج کامل و یک جانبه از آن دست خواهد زد، بلکه برنامه واشنگتن اعلام "مذاکره مجدد" خواهد بود.
رسانه ها از سه سناریوی احتمالی در خصوص برجام می گویند؛ ادامه پایبندی همه طرف ها و مشخصا ایالات متحده به توافق هسته ای، لغو کامل برجام از سوی واشنگتن و حفظ توافق منهای آمریکا. حال آن که نباید این نکته را هم فراموش کرد که می توان برای ۱۵ اکتبر سناریوی دیگری را هم در نظر گرفت...
این رسانه حکومتی افزود: برنامه ترامپ در سناریوی چهارم، نه بحث نقض برجام برای انجام مذاکره مجدد در خصوص حل این نقض عهدها که بارها توسط سازمان بین المللی انرژی اتمی و شخص آمانو و حتی اعلام پایبندی نظام به تعهدات توسط ترامپ در دو مقطع بارها به شکست انجامیده، بلکه پیگیری شرایطی است که از اساس ایران را دوباره پای میز مذاکره بکشد. در این حالت ایالات متحده بازی دو سر بردی را برای خود خواهد داشت؛ اگر تهران چنان که تا اکنون هم به صراحت اعلام کرده حاضر به مذاکره مجدد در خصوص برجام نیست، همچنین بر این موضع پافشاری کند آمریکا با مقصر جلوه داده نظام این گونه در عرصه بین الملل القا خواهد کرد که تهران ناقض برجام بوده و از این طرق هم از زیر تمام تعهدات و تبعات سیاسی نقض برجام شانه خالی خواهد کرد. اما از سوی دیگر اگر تهران پای میز مذاکره مجدد بنشیند، یقینا ترامپ به دنبال انعقاد برجامی خواهد رفت که سود بیشتری را برای آمریکا در پی داشته باشد. در همین راستا هم "قانون بازبینی توافق هسته ای" که از سوی کنگره آمریکا درخصوص جوانب مختلف برجام در ماه مه ۲۰۱۵ به تصویب رسید، چند گزینه برای دولت آمریکا درخصوص توقف یا تغییر اجرایی شدن تعهدات برجامی این کشور ارائه می کند».