وی در کنفرانس مطبوعاتی مشترک خود با وزیر خارجه هند در دهلی نو در اینباره گفت: این سیاست سه پایه مهم دارد، یکی پرداختن به برجام، دوم پرداختن به سایر فعالیتهای بی ثباتکننده رژیم ایران، از جمله برنامه موشکهای بالیستیک، صدور تسلیحات برای سازمانهای تروریستی و صدور بی ثباتکننده جنگجویان خارجی، نفوذ در... یمن، سوریه و نقاط دیگر، سومین پایه که خیلی درباره آن صحبت نمی شود حمایت از صداهای مدره در داخل ایران است. ما میدانیم که احساسات و ارزشهای قوی در داخل ایران وجود دارد که ما میخواهیم آنرا ترویج کنیم تا روزی مردم ایران بتوانند کنترل حکومت خود را مجدداً در دست بگیرند.
رکس تیلرسون در ادامه سخنانش سایر کشورها را فراخواند تا در اعمال تحریم علیه رژیم و بهطور خاص سپاه پاسداران و مجازات آنها بهخاطر فعالیتهای مداخلهجویانةشان در منطقه، با آمریکا همراه شوند.
وی گفت: در حالی که ما اقداماتی را برای اعمال تحریم بر این رژیم و بهطور خاص سپاه پاسداران در پیش میگیریم، هدف ما این است که از توانایی مالی ممانعت کنیم و فعالیتهای مرتبط با این رفتارهای شرورانه را مختل کنیم. هدف ما آسیبرساندن به مردم ایران یا دخالت در فعالیتهای مشروع تجاری که با سایر شرکتها جریان دارد نیست، چه از اروپا باشد و چه از هند یا توافقهای موجود که توسعه اقتصادی و فعالیتی را بهسود دوستان و متحدان ما ترویج میکنند. بهنظر ما تناقضی در این سیاست وجود ندارد و طبعاً ما برخی از همین طرفهای مقابل را فرا میخوانیم که در اعمال تحریمها علیه فعالیتهای رژیم ایران و بهطور خاص فعالیتهای سپاه پاسداران و توابع آن به ما بپیوندند تا آنها را بهخاطر فعالیتهای بیثباتکنندة رژیم ایران در منطقه مجازات کنیم.