واکنشهای هراسان رژیم نسبت به تحولات منطقه بدنبال استعفای سعد حریری و پرتاب موشک به فرودگاه ریاض

ادامه واکنشهای هراسان حکومت آخوندی نسبت به تحولات منطقه به دنبال استعفای سعد حریری و پرتاب موشک به فرودگاه ریاض همچنان ادامه دارد.

روزنامه سپاه پاسداران نوشت: رئیس‌جمهور فرانسه که ظاهراً در پروسه تقسیم کار میان اتحادیه اروپا و امریکا وظیفه زمینه‌سازی برای برجام موشکی و تعدیل راهبردهای منطقه‌ای نظام را بر عهده دارد، در جریان سفر به امارات... بدون ارائه هیچ سندی با ادعای اینکه موشک‌های شلیک شده به سمت عربستان به وضوح ایرانی است، اظهار می‌دارد نگرانی‌های شدیدی درباره رژیم ایران وجود دارد که باید درباره آن مذاکره کنیم. او که ظاهراً در حال برنامه‌ریزی برای سفر به ایران است، پا را فراتر از این گذاشته و با استناد به مذاکرات هسته‌ای مطرح می‌کند که در صورت نیاز باید تحریم‌های جدیدی علیه رژیم ایران در این عرصه اعمال شود.
روزنامه سپاه پاسداران می‌افزاید: فراتر از اهداف امریکایی‌ها و اروپایی‌ها... مواضع عوامل رسانه‌ای و برخی جریان‌های داخلی برای بسترسازی و توجیه فشارها و تهدیدات آنهاست... روزنامه زنجیره‌ای آرمان... تلاش کرده است با محق جلوه دادن اروپایی‌ها در تحمیل مذاکرات موشکی، عملاً بر القائات آنها... صحه بگذارد و نهایتاً نظام را به پذیرش برجامی دیگر توصیه کند...
اتفاقاً طرح برجام موشکی متعاقب برجام هسته‌ای مطرح می‌شود. حتماً نویسنده از شنیدن اظهارات بان‌کی‌مون در مورد پلمب ۲هزار مرکز هسته‌ای خیلی خوشحال است و در پی این است که همین پلمب‌ها را یک نهاد دیگر غربی بر مراکز موشکی (نظام)بزند...سوگمندانه باید گفت که متأسفانه برخی از رسانه‌ها... پازل دشمن را تکمیل می‌کنند.(جوان ۲۱/۸/۹۶)

یک رسانه دیگر این باند به نام سیاست روز تحت عنوان «باز هم ترفند «سایه جنگ» برای برجامی دیگر» نوشت: برجام) قرار بود تحریم‌های اقتصادی را برچیند، سپس سایه جنگ را از سر نظام بردارد، اما اکنون برعکس شده است... تحریم‌های قبلی باقی ماند و تحریم‌های جدید وضع شد و شرایط به گونه‌ای شده است که عربستان نظام را تهدید به جنگ می‌کند... اکنون همان‌ها هشدار می‌دهند که جنگ نزدیک است و باید تمهیداتی اندیشید.
تمهیداتی که شما پیشنهاد می‌دهید چیست؟ مذاکراتی همچون مذاکره هسته‌ای و تعطیل شدن همه پادگان‌های نیروهای مسلح، برچیده شدن موشک‌‌های بالستیک که عامل بازدارنده اصلی مقابل دشمنان است و رها کردن منطقه به حال خود مناسب است؟ باز هم نقد بدهیم نسیه هم نگیریم؟ (سیاست روز ۲۱/۸/۹۶)

روزنامه شرق در سرمقاله خود زیر عنوان «دام سعودی‌ها برای نظام» نوشت: استعفای اجباری سعد حریری به‌منظور تضعیف لبنان و حزب‌الله، مقدمه این امر است تا شاید با زدن بازوهای ایران در لبنان، سوریه، عراق، یمن و دیگر نقاط بتواند به حساب نظام برسد... نظام ایران باید پختگی، سنجیدگی و تلاش دیپلماتیک را وجهه همت خود قرار دهد و از اینکه ناخودآگاه در دام سعودی‌ها بیفتد، پرهیز کند. به نظر می‌رسد سازوکار جهانی و منطقه‌ای این‌بار به شکل جدی‌تری، در آرزوی تعرض به ما و کاهش نقش و نفوذ آن در خاورمیانه است. (شرق ۲۱/۸/۹۶)

 روزنامه ایران ارگان دولت روحانی موضوع غارتشدگان را یکی از موارد شرایط سخت کنونی رژیم عنوان کرد و نوشت: برخی از پرونده ها و معضلاتی که گریبان کشور را گرفته است همچون همین قصه پرغصه مالباختگان کاملا بین بخشـی اسـت و بـدون همراهی هر سـه قوه بـا هم امـکان حل چنین معضلات پیچیدهای وجود ندارد. (بهار ۲۱/۸/۹۶)

اما آخوند روحانی پس از جلسه سران سه قوه رژیم تقصیر غارت اموال مردم توسط مؤسسات حکومتی را وقیحانه متوجه مردم کرد و گفت: درباره جلسه سران سه قوه حکومت آخوندی، یک رسانه باند روحانی نوشت: در ماههای اخیر شـاهد بودیم که گفتگوهای غیرمستقیم و با زبان کنایه و اشاره برخی مسـئولان نظـام بـا یکدیگر جّو سیاسـی را که می رفـت پس از انتخابات۹۶ به یک آرامشی برسد به طور بلاوجهی ملتهب کرد. (بهار ۲۱/۸/۹۶)
اما روزنامه ایران متعلق به دولت روحانی، نگرانی سران سه قوه رژیم را عمدتا ناشی از شرایط حساس و شکننده رژیم در اوضاع و احوال کنونی دانسته و درباره جلسه سران سه قوه می نویسد: علت برگزاری چنین نشست هایی به شـرایط حساس کشـور در این روزها هم باز می‌گردد. در شـرایط سخت بیشـتر از هر زمانی به همگرایی بین مسئولان ارشـد نظام نیاز است.