وی گفت: من فکر می کنم قضاوت دیگران که در اینجا در وزارت امور خارجه کار کرده اند با من مشابه باشد، سیاست ایران بسیار محدود بود. بطور بسیار محدودی تعریف شده بود که حول یک چیز بود، توافق هسته ای و تلاش های بسیار در طول دو یا سه سال گذشته در دولت پیشین در این توافق نامه گذاشته شده بود که نتیجه آن این بود که توجه کمتری به بقیه مسائل رژیم ایران داده شده بود.
و به همین ترتیب - رویکرد ما این است که چگونه از توافق هسته ای برای دستیابی به اهداف خود استفاده کنیم که رژیم ایران هرگز به سلاح هسته ای دست پیدا نکند؛ و ارزیابی ما از توافقنامه این است که در برخی جا ها نقاط ضعفی دارد و این نقاط ضعف باید مورد توجه قرار گیرد؛ بنابراین ما در ابتدا برای اعمال این سیاست با طرفهای دیگر توافقنامه روبرو بودیم که البته شروع خوبی نکردیم، زیرا ما آن را یکطرفه می دیدیم و بدیهی است که آنها در این توافق بسیار سرمایه گذاری کردند، زیرا بسیاری از آنها درگیر این مذاکرات بودند؛ اما از طریق یک گفتگوی بسیار باز و صادقانه با آنها درباره چگونگی استفاده از توافق برای رسیدن به هدف نهایی بحث کردیم که از آن بطور کامل استفاده کنیم، چطور بطور کامل اجرا کنیم و چگونه تحت توافقنامه درخواست هایمان را پیش ببریم. بخاطر اینکه حقیقت این است که رژیم ایران مزایای قابل توجهی را پیش از هر گونه تأییدیه این توافقنامه دریافت کرده است؛ بنابراین تعدادی از عناصر وجود دارد که چطور توافق نامه حتی به اجرا درآمده است که این همان چیزی است که وجود دارد. همانطور که در اصطلاح می گویند آب از سر گذشته. کاری نکنیم که تغییری در آن بدهیم؛ اما این واقعیت را تغییر نمی دهد که ما نگرانی هایی در مورد اینکه آیا این توافق به اهداف اش رسیده است، یا نه تغییر نمی دهد؛ اما در حال حاضر ما در توافقنامه هستیم. همانطور که می دانید، رئیس جمهور تصمیم گرفت تا از کنگره بخواهد که به این توافق نگاهی بیاندازد و دیدگاه های خود را از طریق قانون داخلی مان، قانون بازنگری در توافقنامه هسته ای ایران بیان کند؛ و کنگره در حال بررسی توافق برای دیدن مواردی هست که آنها می خواهند که ما انجام دهیم- مثل الزامات اضافی - برای تقویت دیدگاه ایالات متحده از این توافق نامه. در ضمن، ما بسیار فعالانه در کمیسیون مشترک شرکت می کنیم. نمایندگان ما در هر جلسه حضور دارند و نمایندگان ما در واقع تلاشی را برای تسریع در خواسته هایمان از رژیم ایران نسبت به این موافقتنامه در پیش گرفته اند. ما از شرکای اروپایی مان حمایت خوبی دریافت می کنیم.
در عین حال، ما تمام عناصر دیگر روابط با رژیم ایران را بررسی کردیم؛ و چیزهایی که بیشتر ما را نگران می کنند برنامه های موشکی بالستیک آنها، صدور سلاح به یمن که آنرا بی ثبات میکند و صدور سلاح هایشان به سازمان های تروریستی و اعزام نیروهای خارجی به عراق و سوریه است. رژیم ایران تنها نیروی بی ثبات کننده در منطقه است و بسیاری از این درگیری ها به دلیل دخالت رژیم ایران در این کشورها پا برجا مانده است
بنابراین ما به طور یک جانبه اقدام خود را برای اعمال تحریم ها به برخی از افراد و سازمان های وابسته به رژیم ایران که مسئول این رفتار بی ثبات کننده هستند دنبال کردیم. شما می توانید این دو را از هم جدا کنید. ما هم اکنون با همکاران اروپایی خود مشغول همکاری هستیم و آنها نیز علاقه مند هستند، زیرا آنها همان نگرانیهای ما را دارند. ما چندین بار با آنها مراوداتی داشته ایم، اخیرا هفته گذشته زمانی که در اروپا بودم. ما یک جلسه چهار جانبه شامل- همتایان اروپایی داشتیم - برای بحث بیشتر در مورد چگونگی همکاری با یکدیگر برای دستیابی به یک وضعیت با ثبات تر در خاورمیانه و رژیم ایران مسئله ای بزرگ است که باید با هم کنار بیاییم؛ بنابراین این فعالیت ها همچنان با حمایت بزرگی از تیم ها در اینجا و سطح بالایی از همکاری با همتایان ما در سراسر منطقه همچنان ادامه دارد...».
سایت وزارت خارجه ایالات متحده ۲۱ آذر