خانم نیکی هیلی، سفیر آمریکا در ملل متحد، روز پنجشنبه (۱۴ دسامبر ۲۰۱۷)، ضمن به نمایش گذاشتن بقایای برخی از موشکهای بالستیک و سلاحهایی که رژیم آخوندی در اختیار مزدوران خود در یمن قرار داده است، گفت: رژیم ایران به طور غیرقانونی برای شورشیان حوثی تسلیحات خطرناک فراهم کرده و شواهد نشان میدهد این رژیم «افراطگرایی و تخاصم را در نقض آشکار قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل دامن میزند». وی افزود: «کمکهای پاسداران به شبه نظامیان خطرناک و گروههای تروریستی رو به افزایش بوده است. موشکهای بالستیک و سلاحهای پیشرفته به مناطق بیشتری در سراسر منطقه رسیده است... بهندرت میشود منازعه یا گروهی تروریستی در خاورمیانه یافت که ردپای ایران در آن نباشد».
از سوی دیگر در گزارش تحقیقی محرمانه ملل متحد آمده است که یک قطعه از موشکی که روز ۴ نوامبر ۲۰۱۷، از یمن به ریاض شلیک شد «آثار لوگویی را بر خود دارد که شبیه به لوگوی گروه صنعتی شهید باقری» است. سفیر آمریکا در ملل متحد با استناد به دبیر کل که انتقال تسلیحات و موشکهای بالستیک به منطقه را گزارش کرده و نشان داده رژیم تهران منازعات منطقه را شعلهورتر ساخته» گفت: «این رژیم تهدیدی برای صلح و امنیت همه جهان است».
مقاومت ایران از اوایل دهه ۹۰ میلادی به طور مستمر جزییات برنامه موشکی ملایان و ارسال موشک به شبه نظامیان در منطقه را افشا و تأکید کرده هدف مقدم رژیم از برنامه موشکی و اتمی، سلطه بر کشورهای عربی و اسلامی است؛ اما سیاست مماشات و بیتوجهی به این حقایق باعث تشجیع ملایان در تروریسم و جنگافروزی و نقض قوانین بینالمللی بود.
مقاومت ایران در روز ۸ مارس ۲۰۱۷ در پارلمان انگلستان افشا کرد که سپاه پاسداران شرکتهای پوششی زیادی ایجاد کرده تا از طریق آنها مهمات به حوثیها منتقل کند. نمایندگی شورا در آمریکا در روز ۲۰ ژوئن ۲۰۱۷، محل و مشخصات ۴۲ مرکز تولید و پرتاب موشکی سپاه، سازماندهی سازمان هوا-فضا شامل هشت گروه، از جمله گروههای صنایع همت و باکری و یا مهدی و ... همچنین زیر مجموعه این گروهها مانند «صنعت باقری» را افشا کرد.
عملکردهای رژیم آخوندی در یمن لااقل قطعنامههای ۲۲۱۶ درباره یمن و ۲۲۳۱ درباره توافق اتمی را قویاً نقض میکند. همچنان که جنگافروزیها و اشغالگریهایش در منطقه شمار بیشتری از قطعنامههای شورای امنیت را به وخیمترین شکل نقض میکند. راه حل نهایی این بحران که تمامی منطقه را به آتش کشیده، سرنگونی فاشیسم دینی حاکم بر ایران یعنی کانون اصلی افراطیگری است. این خواست دائمی مردم ایران است که سیاست مماشات از بزرگترین موانع آن بوده است. لازمة پایان بخشیدن و جبران این سیاست فاجعهبار حمایت از خواست مردم ایران برای سرنگونی رژیم و به رسمیت شناختن شورای ملی مقاومت ایران بهعنوان جایگزین دموکراتیک آن است. این سیاست قاطع بهطور مشخص باید دربرگیرنده گامهای عملی زیر باشد:
- اخراج پاسداران و شبه نظامیان مزدور از عراق و سوریه و یمن و لبنان و افغانستان و جلوگیری از ارسال تسلیحات و نیروهای رژیم به این کشورها؛
- اعمال تحریمهای همه جانبه بر رژیم آخوندی و سپاه پاسداران بهویژه جلوگیری از دسترسی به سیستم جهانی بانکی؛
- ارجاع پرونده جنایتهای رژیم ولایتفقیه به ویژه قتلعام ۳۰ هزار زندانی سیاسی در سال ۱۳۶۷ به دادگاه بینالمللی جنایی و قرار دادن سردمداران رژیم و مسئولان جنایتها در برابر عدالت؛
- اعمال قطعنامههای پیشین شورای امنیت درباره پروژه تسلیحات اتمی رژیم ملایان و ممنوعیت غنیسازی همراه با بازرسی بیقید و شرط از مراکز نظامی و غیر نظامی.
شورای ملی مقاومت ایران- کمیسیون خارجه
۲۳ آذر ۱۳۹۶ (۱۵ دسامبر ۲۰۱۷)