مردم بجان آمده طی سه روز از گذشت قیام علیه گرانی که طی چند ساعت به شعار ملی «مرگ بر خامنه ای، خامنه ای حیا کن، مملکت رو رها» تبدیل گردید، اکنون در بیش از ۷۰ شهر کشور بی محابا مزدوران سرکوبگر و گزمگان ولایت را به چالشی ملی کشیدهاند.
برای نمونه خبر گزاری آسوشیتدپرس (۱۰ دی ۱۳۹۶) در گزارشی از قیام نوشت: «دو معترض که در تظاهراتی در ایران شرکت کرده بودند در یک تجمع شبانه کشته شدند. بر اساس فیلمی که روی شبکههای اجتماعی گذاشته شده این دو معترض بر اثر تیراندازی در دورود کشته شدند».
تلویزیون العربیه (۱۰ دی ۱۳۹۶) در مصاحبه ای با موسی افشار، از اعضاء کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت گزارش کرد: «قیام کنونی با قیام سال ۸۸ تفاوت دارد و برای رژیم سخت است که این قیام را با زور سرکوب کند چرا که این حرکت قیامی سراسری است و تمامی اقشار مردم ایران در آن شرکت دارند
قیام کنونی منحصر به یک استان یا یک قوم یا یک قشر اجتماعی نیست بلکه اینها ارتش انقلاب اند. آنها مردم ایران هستند که بهدلیل وضعیت خراب معیشتی جانشان به لب رسیده است».
در نمونه ای دیگر روزنامه الشرقالأوسط (جمعه ۸ دی ۹۶) پیرامون تظاهرات در مشهد و دیگر شهرهای ایران نوشت: «در شروع، تظاهرکنندگان با شعارهایی علیه افزایش قیمت کالاها شروع کردند که نشاندهنده تصمیم دولت به متوقف کردن برنامه حمایت اقتصادی بود اما بعداً تبدیل به شعارهایی علیه سیاستهای رژیم شد. تظاهرکنندگان پوسترهایی را حمل میکردند که نوشته بود مرگ بر روحانی و «مرگ بر دیکتاتور» و «چهره اسلام را از بین بردید (اسلام و پله کردید) و مردم را ذله کردید».
سایت دویچه وله (۱۰ دی ۱۳۹۶) نیز با انتشار تصاویری از نبردهای خیابانی قیام کنندگان علیه مزدوران رژیم آخوندی در مطلبی تحت عنوان «سایه تهدید بر سر تجمعات خیابانی » تاکید کرد: » لحن و ادبیات خویشتندارانه مقامات جمهوری اسلامی در برابر تجمعات مردم از شامگاه شنبه ۹ دی تغییر کرده و به هشدار و تهدید گراییده است. اعتراضات مردم را اغتشاش میخوانند و معترضان به «خط گرفتن» از خارج متهم میشوند».
تهدیدات رژیم در مانده خامنه ای علیه مردم بجان آمده در حالی است که قیام کنندگان در بسیاری از شهرها ضمن به آتش کشیدن اماکن دولتی، بانکها، ماشینهای حکومتی و آتش زدن تصاویر خامنه ای، پاسدار سلیمانی با فریادهای کوبنده تمامی تهدیدهای رژیم را به چالش کشیدهاند.
در این رابطه خبرگزاری نیروی تروریستی قدس، تسنیم (۱۰ دی ۱۳۹۶) ضمن اعتراف به این واقعیت به نقل از مزدور ناصربخت، معاون امنیتی فرماندار تهران به «شکسته شدن شیشههای دو دستگاه اتوبوس، آتش زدن ۳۸ سطل زباله، وارد آوردن خسارت به خودروهای شهروندان، سنگپراکنی به مردم و عوامل نیروی انتظامی، زدن خسارت به خودروهای ناجا، آسیب زدن به ایستگاههای اتوبوس، آتش زدن و تخریب دو اصله درخت، شکسته شدن شیشههای دو بانک » اعتراف نموده است.