دونالد ترامپ افزود: تمامی پولهایی که اوباما بهنحوی احمقانه (به این رژیم داد)، خرج تروریسم شد و به «جیب» (مقامات رژیم) رفت و مردم از غذای کمی برخوردارند، نرخ تورم بالاست و حقوق بشر وجود ندارد. رئیس جمهور آمریکا در یک هشدار دیگر تاکید کرد : آمریکا به نظارة (وضعیت ایران) نشسته است».
کمیته فرانسوی برای ایران دمکراتیک متشکل از نمایندگان پارلمان و شخصیت های سیاسی و حقوقدانان ، وکلا و مدافعان حقوق بشر، ضمن حمایت کامل از قیام ایران، اعلام کرد: این تظاهرات درسرتاسر کشور با شعارهای «مرگ بر دیکتاتور» بوضوح بالاترین مقامات رژیم یعنی خامنه ای و روحانی را هدف قرار داده و تظاهرکنندگان در برابر یک رژیم مذهبی که هیچگاه از سرکوب و تحقیر شهروندان ایران باز نیاستاده، حقوق دمکراتیک خود را مطالبه می کنند.
کمیته فرانسوی برای ایران دمکراتیک در بیانیه خود می افزاید:دستگاه تبلیغات رژیم و امامان نماز جمعه اش مجاهدین خلق ایران را منشاء این قیام مردمی دانسته اند. مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران که همواره از حمایت این کمیته برخوردار بوده است، به مردم شجاعی که برعلیه فساد و سرکوب برخاسته اند درود فرستاد. وی افزود که این قیام ها در مناطق مختلف ایران نشان می دهد که سرنگونی رژیم ملاها و استقرار دمکراسی و حاکمیت مردمی خواسته های ملی عاجل مردم ایران هستند.
کمیته فرانسوی برای ایران دمکراتیک تاکید می کند:موضع دولت ما بایستی حداکثر قاطعیت در برابر رژیم ایران باشد و در هر شرایطی مواضع فرانسه در مورد وضعیت حقوق بشر، مخالفت با حکم اعدام و ضرورت احترام به ارزشها و اصول دمکراتیک را خاطر نشان کند.
لرد کاتر نماینده مجلس اعیان انگلستان در پیام حمایت از قیام مردم ایران نوشت: رژیم حاکم بر ایران تلاش دارد که تظاهرات و اعتراضات مسالمت آمیز در شهرهای سراسر ایران را بجای اینکه به خواسته های برحق مردم ایران پاسخ دهد سرکوب کند. من کاملا از پیام خانم مریم رجوی رئیس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران در حمایت از مردم شجاع ایران که جانشان از دست فساد و اختناق و سرکوب توسط رژیم و حمایتش از تروریسم در منطقه به لب آمده است، حمایت می کنم. اکنون زمان آن فرا رسیده که دولت انگلستان از خواستهای دمکراتیک و برحق مردم ایران که خودش را در تظاهرات روز های اخیر در خیابانهای سراسر ایران نشان داده است حمایت بعمل بیاورد.
کریستیان تیبرینگ- یده، Christian Tybring-Gjedeنماینده پارلمان نروژ از حزب پیشرو(یکی از دو حزب حاکم نروژ) و نایب رئیس دوم کمیسیون خارجه و دفاع پارلمان در باره قیام مردم ایران اعلام کرد: تظاهرات مدافعین شجاع آزادی در ایران به سرتاسر کشور گسترش یافته است. در برابر سرکوب رژیم علیه ملت ایران، نروژ باید همانند سایر کشورهای دمکراتیک علنا مقامات ایرانی را محکوم کند . نروژ بایستی در سمت ملت ایران قرار گرفته و از خواسته آنان در خصوص تغییرات دمکراتیک در کشور حمایت کند. به عنوان نایب رئیس دوم کمیسیون خارجه و دفاع من تمام تلاش خود را خواهم کرد تا نروژ رابطه ما با رژیم ایران را مورد بازنگری قرار دهد. من در گفتگوهایم با وزیر امورخارجه ، اینه اریکسن سورعیده Ine Eriksen Søreide، به وضوح این را اعلام خواهم کرد.
سناتور پائولو کورسینی رئیس کمیسیون خارجی سنای ایتالیا نوشت: همبستگی کامل خود را با شهروندان ایرانی و بویژه جوانانی که برای تظاهرات به خیابانها ریخته و علیه رژیم و برای آزادی مبارزه میکنند، اعلام می کنم و از خانم مریم رجوی و اعضای شجاع مقاومت ایران برای این تعهدشان و برای نبردشان علیه این رژیم، سپاسگزارم.
دیلی استار نوشت: پنج روز راهپیمایی و تظاهرات، حکومت جمهوری اسلامی را جارو می کند. اپوزیسیون جسور ایران میگوید تغییر رژیم در دسترس است.
این روزنامه افزود: "ایران در آستانه قیام است و دونالد ترامپ هم می گوید" اکنون زمان آن فرا رسیده است.
تلویزیون مصر: انقلاب مردم ایران شعله ور است
تلویزیون مصر گزارشی از قیام مردم ایران پخش کرد و گفت: بهار در ایران جوانه می زند. در حالی که رژیم ایران دنبال نابودی بهار عرب و دفن انقلاب مردم علیه استبداد بود. رژیم ایران این کار را با اعزام شبه نظامیانش به عراق و سوریه و حمایت از شبه نظامیان یمن انجام داد.
شعارها از انتقاد به حکومت به شعار سرنگونی رژیم تبدیل شد. مردم همچنین دخالت این رژیم در جنگ های منطقه بویژه در سوریه را محکوم کردند.
نیروهای امنیتی صدها نفر را دستگیر کردند. وضعیت امنیتی بی سابقه ای براه افتاده است. این تظاهرات بزرگترین تظاهرات بعد از سال ۲۰۰۹ به حساب میآید.
انقلاب مردم ایران هم اکنون شعله ور است و این باعث می شود مردم در هر فرصتی دست به تظاهرات بزنند و خواهان سرنگونی دیکتاتوری یعنی شدید ترین حکومت مذهبی که تا بحال وجود داشته بشوند.
تلویزیون آلمان : تظاهرات در بیش از ۵۰ شهرایران
رادیو آلمان به نقل از گزارشگر شبکه اول تلویزیون سراسری آلمان (ARD) در تهران گزارش داد که خبرنگاران خارجی با تضییقات وسیعی برای خبررسانی مواجه هستند و حق نزدیک شدن به مرکز شهر و تجمعهای اعتراضی را ندارد.
این خبرنگار افزود: عصر روز دوشنبه در پایتخت ایران در خیابانهای اطراف دانشگاه تجمع کردهاند. ماموران امنیتی به من و دیگر خبرنگاران خارجی اجازه نزدیک شدن به محل تظاهرات و فیلمبرداری از آن را نمیدهند و من باید اطلاعات خود را از ویدیوهایی به دست میآورد که دیگران از محل تهیه کردهاند، یا در شبکههای اجتماعی موجود است. شیوه اعتراضی در دیگر شهرهای ایران جدید است. این اعتراضها در بیش از ۵۰ شهر در جریان است و همین امر مسئولان دولتی را نگران کرده است.
مردم با خشم به خیابانها آمدهاند و هیچ سیاستمدار و کارشناسی نمیتواند حدس بزند که این اعتراضها به چه جهتی تمایل خواهد یافت.
گزارشگر شبکه اول تلویزیون سراسری آلمان (ARD) همچنین گفت:گرچه مسئولان حکومتی سعی میکنند جلوی فعالیت شبکههای اجتماعی چون تلگرام و اینستاگرام را بگیرند، اما ایرانیها به بلوکه شدن شبکههای اجتماعی عادت دارند و با روشهای دیگری به شبکههای اجتماعی دسترسی پیدا میکنند تا بتوانند با هم تبادل نظر و اعتراضهای بعدی را سازماندهی کنند.