این قطعنامه تحت عنوان «اعتراضات ضد رژیم در ایران» توسط باب بلکمن نماینده پارلمان از حزب محافظهکار ارائه شده و حامیان آن عبارتند از:
سر دیوید ایمس رئیس مشترک کمیته بریتانیایی برای آزادی ایران
جیم شانون از سخنگویان حزب اتحاد دموکراتیک ایرلند و نماینده پارلمان انگلستان
سر پیتر باتوملی Bottomley از حزب محافظهکار
جیم کانینگهام Jim Cunningham از حزب کارگر
مارتین دی از حزب ملی اسکاتلند
ماری گلیندون از حزب کارگر
گوردون هندرسون از حزب محافظهکار
لیدی هرمون نماینده مستقل پارلمان انگلستان
کریس لا Law از سخنگویان حزب ملی اسکاتلند
جاناتان لرد از حزب محافظهکار
باب بلکمن ارائهدهنده اصلی قطعنامه حمایت از قیام مردم ایران در پارلمان انگلستان در این رابطه، گفت: من سرکوب مردم قیامکننده را که خواهان تغییر در ایران هستند قویاً محکوم میکنم و از دولت انگلستان مصرانه میخواهم که در این محکومیت منرا همراهی کند. هزاران نفر در این تظاهرات دستگیر شدند و حداقل ۴۰ نفر از شروع این تظاهرات در روز ۲۸ دسامبر، کشته شدند. مقامات رژیم (میگویند)، اکثریت بزرگی از دستگیرشدگان زیر ۲۵ سال سن دارند وی درباره تهدیدات سران رژیم علیه قیامکنندگان، گفت: «این یادآور قتل عام سال ۱۹۸۸ است که طی آن ۳۰۰۰۰ تن از زندانیان سیاسی، شامل اعضا ء و هواداران سازمان مجاهدین خلق ایران به قتل رسیدند. جامعه بینالمللی باید برای حفاظت از این تظاهرکنندگان اقدام کند. من از فراخوان رئیسجمهور (برگزیده) شورای ملی مقاومت ایران، مریم رجوی، حمایت میکنم، که از سازمان ملل و دولتهای غربی میخواهد، رژیم را بهخاطر نقض مستمر حقوق بشر، شامل قتل عام ۱۹۸۸ و کشتاردر دوران قیام کنونی تحت تحریم قرار بدهند و اینکه شورای امنیت سازمان ملل برای اقدامات بینالمللی بهمنظور توقف این خشونتها دست به اقدام بزند».
قطعنامه پارلمانی شماره ۷۴۶اعتراضات ضد رژیم در ایران
پارلمان (انگلستان) از حقوق شهروندان ایران برای اعتراض حمایت میکند و به شجاعت هزاران ایرانی که به خیابانها آمدند تا علیه رژیم مذهبی خامنه ای اعتراض کنند درود میفرستد، این پارلمان همچنین احساسات قوی تظاهرکنندگان علیه سیاستهای رژیم در حمایت از تروریسم و فعالیتهای بیثباتکننده آن در منطقه را مورد حمایت قرار میدهد. پارلمان همچنین نگران گزارشاتی درباره دستگیری (هزاران ) از مردم شامل دانشجویان، بهعنوان بخشی از تلاشها برای سرکوب تظاهرات ضد حکومتی است.
این پارلمان، عمیقترین همدردی خود را با خانوادههای همه کسانی ابراز میکند که در این تظاهرات کشته شدهاند و حکومت ایران را به برقراری مجدد حق پایهیی شهروندان برای دسترسی به اینترنت فرا میخواند.
این پارلمان تمام اعمال خشونتآمیز و سرکوبگرانه سپاه پاسداران علیه معترضان را محکوم میکند. همچنین نگرانی جدی خود را نسبت به نقش سپاه پاسداران در نقض حقوق بشر در ایران و حمایت از تروریسم در خارج اعلام میکند و دولت (انگلستان) را فرا میخواند که سپاه پاسداران را در لیست گروههای ممنوعه قرار دهد، اقدامات تنبیهی علیه مقامات رسمی آن اعمال کند و با متحدان خود برای بیرونراندن سپاه پاسداران از سوریه، عراق و تمام منطقه خاورمیانه کار کند.