اعتصاب اخیر کارگران نیشکر هفته تپه در ادامه اعتراض ماه گذشته آنها است که با پرداخت یک ماه از حقوق معوقه و قول مقامات رژیم برای رسیدگی به دیگر خواستهای کارگران، در روز ۲۳ آذر به طور مشروط پایان یافت. کارگران خواستار پرداخت پنج ماه دستمزد و حق بیمه معوقه خود و همچنین پرداخت دستمزد سالهای ۹۴ و ۹۵ کارگران پیمانکار بودند. اجرا نشدن وعده های مقامات رژیم و کارفرمای چپاولگر، کارگران محروم شرکت نیشکر هفت تپه را ناگزیر از اعتصاب مجدد کرده است.
اعتصاب اخیر که در روز شنبه ۲۴دی از اداره تعمیر و نگهداری ماشین آلات آغاز شد به سرعت کلیه بخشهای کارخانه را فرا گرفت. کاظمی مدیر عامل شرکت همچون همیشه با وعده های پوشالی تلاش کرد کارگران را بفریبد و اعتصاب را بشکند. او از جمله فیشهای دستمزد پرداخت نشده یک ماه از حقوق کارگران را در میان تعدادی از معترضان توزیع کرد. اما نمایندگان کارگران به دفاع از کارگران و افشای شرایط برده وار تحمیل شده به آنان پرداختند و بر لزوم ایستادگی کارگران برای احقاق حقوقشان تأکید کردند. اسماعیل بخشی، یکی از نمایندگان کارگران مناسبات کار در کارخانه را برده داری خواند و در اشاره به مزخرفات امام جمعه آخوندها در تهران که مردم به پاخاسته در قیام دیماه را آشغال خوانده است، گفت: اگر یک کارگری از این همه فشار صدایش درآمد، یک مسئول بیشعور پشت تریبون می رود و می گوید معترضین آشغال هستند. آشغال تویی که مردم ایران از بوی تعفن آشغال تو جانشان به لبشان رسیده است. آن روز که مردم ترا پایین میآورند معلوم میشود آشغال کیست. نمایندگان کارگران خطاب به مدیران و کارگزاران رژیم در شهر شوش می گفتند: ما را از اخراج نترسانید زندگی باعزت و غیرت بهتر از زندگی با خفت وذلت و چاپلوسی است.
به هنگام غروب اوباش وابسته به عوامل حکومتی در کارخانه، که نقاب به چهره و سلاح سرد و گرم به همراه داشتند اسماعیل بخشی، را در مسیر رفتن به خانه اش در شهرستان دزفول، با قمه مورد حمله قرار دادند. درگیری جسورانه او و مردمی که به حمایتش برخاستند با آدمکشان نقابدار، مزدوران را وادار به فرار کرد. براثر ضربات وارده کتف چپ اسماعیل بخشی دچار پارگی شده است وی سه روز پیش از این توسط باندهای مافیایی درون کارخانه تهدید شده بود. اعضای سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه این عمل وحشیانه را به شدت محکوم و اعلام کردند مزدوران بدانند کارگران هیچ وقت از مطالبات به حق خود دست نخواهند کشید.
کارخانه نیشکر هفت تپه با نزدیک به شش دهه سابقه فعالیت که طی سالیان از قطبهای اشتغالزایی و صنعت در خوزستان بوده بر اثر سیاستهای این نظام فاسد و سرکوبگر با انبوه مشکلات دست و پنجه نرم میکند. تعویض پیاپی مدیران حکومتی که هیچ هدفی جز غارت سرمایه های ملی ندارند این منبع عظیم کار و سرمایه را به زیان دهی کشانده است. واگذاری عجولانه و مفت این کارخانه به عوامل وابسته به رژیم به بهایی معادل ۱۰درصد قیمت واقعی آن که با بند و بست مقامات رژیم تحت عنوان خصوصی سازی در سال ۹۴ صورت گرفت این کارخانه را به ورطه نابودی کشانده و کارگران را در شرایطی بسا اسفبارتر از پیش قرار داده است. مقامات رژیم تا کنون از هر گونه اقدام و پاسخگویی به اعتراضات کارگران و سؤالات آنها در مورد علل این بند و بستها طفره می روند.
مقاومت ایران با درود به کارگران محروم و دلیر نیشکر هفت تپه که با همبستگی و اتحاد برای احقاق حقوق حقه خود به پاخاسته اند عموم هموطنان به ویژه دیگر کارگران و طبقات محروم را به همبستگی و پشتیبانی از آنها و خانواده هایشان فرامی خواند. اینان هراسشان ز یگانگی ما است. باید یکی شویم.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۶ دی ۱۳۹۶ (۱۶ ژانویه ۲۰۱۸)