تشدید مخاصمات درونی رژیم پس از تن دادن رژیم به کنفوانسیون پالرمو

تصویب تن دادن حکومت آخوندی به امضای کنفوانسیون پالرمو که رژیم را مجبور به پذیرش محدودیتهایی در تأمین مالی گروههای تروریستهای وابسته به خود و حتی سپاه پاسداران می‌کند، بر مخاصمات درونی رژیم در بحبوحه قیام دامن زده است.

روز چهارشنبه مجلس رژیم لایحه الحاق به کنفرانسیون پالرمو را به تصویب رساند. سپاه پاسداران در روزنامه شماره روز شنبه خود نوشت: پیوستن به کنوانسیونهای بین المللی همچون fatf و پالرمو که از جمله قراردادهای محرمانه در راستای اجرای برجام منطقه ای به شمار می آیند؛ تعهداتی را در پی دارد که به‌عنوان چراغ سبز برای گفت‌وگو پیرامون موضوعاتی همچون برنامه موشکی و سیاست های منطقه ای، با غرب است. این تعهدات درنهایت با کنترل قدرت ایران و کاهش اثرگذاری در منطقه؛ امنیت (نظام) را به مخاطره خواهد انداخت.

پاسدار حسین شریعتمداری، نماینده خامنه‌ای در سرمقاله روز شنبه کیهان نوشت: پیمان پالرمو موضوع تک و پاتک روزنامه‌های هر دو باند حاکم است. روزنامه‌های باند روحانی پیوستن به پالمرمو را به‌مثابه زهرخوران تجویز کرده‌اند: از نگاه آمریکا و متحدانش که مدیریت کنوانسیون پالرمو را در اختیار دارند، سپاه پاسداران، سپاه قدس، حزب‌الله لبنان، حماس، جهاد اسلامی، انصارالله یمن، حشد‌الشعبی عراق و تمامی نیروهایی (از این دست) تروریست نامیده می‌شوند و جمهوری اسلامی ایران با الحاق به کنوانسیون پالرمو - که تازه‌ترین دستپخت مشترک دولت و مجلس است- موظف خواهد بود که نه فقط از حمایت این نیروها دست بکشد، بلکه مطابق مفاد این کنوانسیون باید بودجه سپاه پاسداران و نیروی قدس را نیز قطع کرده و تمامی حسابهای بانکی آنها را مسدود کند! و این اقدام که «خود‌تحریمی» ترجمان دیگر آن است باید تحت نظارت بازرسان کنوانسیون صورت پذیرد تا از انجام آن اطمینان کامل حاصل کنند!
وی افزود: اکنون این پرسش در میان است که با توجه به مفاد کنوانسیون پالرمو، آیا تن‌دادن به این کنوانسیون فاجعه‌آمیز نیست؟! از ما خواسته‌اند که نه فقط از حمایت نیروهای (حامی نظام) دست بکشیم، بلکه بودجه سپاه پاسداران و نیروی قدس را هم صرفاً به این علت که از نگاه آنان تروریست محسوب می‌شوند قطع کنیم! یعنی (نظام) و (وفادار به نظام) مردم این مرز و بوم را دست بسته تحویل تروریست‌های وحشی تحت حمایت آمریکا و اسراییل بدهیم!... چگونه در دولت و در میان نمایندگان تصویب‌ کننده لایحه الحاق، کسی یافت نشده که از عواقب (آن) ابراز نگرانی کند تا فاجعه دیگری نظیر فاجعه تصویب ۲۰ دقیقه‌ای برجام را به نظام تحمیل نکند؟!

جلسه روز چهارشنبه رژیم که پیوستن حکومت آخوندی به کنفوانسیون پالرمو به تصویب رسید، شاهد درگیریهای میان باندهای حکومتی بود و در آن یکی از اعضای مجلس رژیم فاش کرد که نظر خامنه‌ای در تصویب امضای این کنفوانسیون به اعضای مجلس آخوندی اطلاع داده شده است:

پژمانفر: این توهمی که ما میتوانیم وارد معاهدات بین المللی بشویم و بدون اینی که این موارد رو توجه کنیم با گذاشتن یک پیش شرطی بعنوان حق تحفض حقوق خودمون رو حفظ بکنیم این یک توهم غلط است ...
امروز شما در همین جمعه گذشته فرمایشات سید حسن نصرالله رو شنیدید که آمریکایی ها یک تحریم جدیدی رو متوجه حزب الله کردند و با یک نسبت دادن اینی که حزب الله امروز داره وارد فروش مواد مخدر شده و داره مواد مخدر رو می فروشه این تهمت رو به این جریان انقلابی زدند خب نتیجه اش این میشه که به محض اینی که این موضوع مطرح میشه این مجموعه ها وارد محرومیت ها و تحریمهایی که خودساخته هستش میشوند... اینها در معاهداتشون بنا بر این دارند که حقوق مارو پایمال کنند و در یک فضاهایی ما رو قرار بدهند که از ما و اختیارات ما رو محدود بکنند و بدست خود ما محدودیت برای ما ایجاد بکنند...

حاجی نماینده مجلس [مخالف طرح]: آمریکا همین اتهامی که چند روز پیش به حزب الله زد که اینها قاچاق مواد مخدر میکنند دقیقا در راستای همین معاهده هست که حالا ما میخواهیم بهش بپیوندیم...
... اینی که آقای ظریف آقای سیف آقای طیب نیا ۱۲ پنج ۹۵ نامه نوشتند و اظهار تقریبا پشیمانی کردند از این امضا و تعهدی که دادند در ۸ سه ۹۵ این خودش نشون میده که کار اشتباهی بوده خود آقایون هم به هر حال اعتراف کردند این چه کاری یه که ما حالا بیائیم این رو تصویب کنیم...

رحیمی نماینده مجلس: من میخواهم بدعتی اگر در مجالس گذشته وجود داشته حضرتعالی اجازه ندهید این بدعت در مجلس دهم ایجاد بشه و تکرار بشه اینکه از مقام معظم رهبری مایه بگذارند و بصورت نجوایی و درگوشی پیام جابجا بکنند در کمیسیونها و فضای کمیسیونها رو تحت الشعاع قرار بدهند که نظر رهبری این هست یا نظر رهبری اون هست این سو استفاده از احترام و اعتقاد نمایندگان هست و آزادی عمل نمایندگان رو تحت الشعاع.

علی لاریجانی: بحثی در این زمینه مطرح نشده.

رحیمی: کمیسیون امنیت ملی مطرح شد هم در کمیسیون قضایی مطرح شد و در کمیسیون قضایی تحت تاثیر قرار داد رای نمایندگان رو ... آقای دکتر بالاخره موضوع مهمی هستش نظر مقام معظم رهبری بصورت مکتوب از دفترشون یا توسط شخص معظم له ابلاغ میشه و سابقه هم نداشته که به این صورت نجوایی نظر رهبری.
علی لاریجانی: آقای رحیمی ما چنین بحثی نداریم ...
[ لایحه تصویب شد / صدای اعتراض و داد و فریاد نماینده ای شنیده میشود]