وی هم چنین به جنایات رژیم در زندانها و ادعای باورنکردنی خودکشی دستگیرشدگان اذعان کرد.
وی گفت: «من اگر جای شما بودم نگرانی ام از اعتراضات دیماه صد پله بیشتر از اعتراضات ۸۸ میشد.
دی ۹۶ خیلی خطرناک تر بود من معتقدم دی ۹۶ پائین خیابان انقلاب به پائین بودند که ریخته بودند بیرون من معتقدم دی ۹۶ دهه هفتادی ها بودند دهه هفتادی هایی که نشان دادند هیچی رو قبول ندارند نه تنها روحانی رو قبول ندارند دل تون رو خوش نکنید اینکه روحانی رو قبول ندارند به جهنم که روحانی رو قبول ندارند نه خیلی چیزهای گنده تر از روحانی رو هم حالا دارند نشان میدهند که قبول ندارند
شعارهای ساختار شکنانه میدادند بابا اینها دهه هفتادی بودند کسر قابل توجهی شون دهه هفتادی بودند
دفعه بعد اونوقت خیلی پائین تر ازخیابان انقلاب بره و اینها رو دیگه هیچ جوری نمیشه کنترل کرد ...
... این اتفاق اگر بیفته این آتیش وقتی بگیره همه مون رو می سوزانه و حکومت نشان داده که اصلا سعه صدر و آینده نگری بدبختانه نداره.
نحوه برخورد [با زندانیان و دستگیرشدگان] هم متاسفانه خوب نبود این خودکشی هایی که بازداشتی ها چند فقره حالا اگر یکی بود دو تا بود آدم میتونه بگه خب حالا اون یکنفر خودکشی کرده اون دومی هم ولی اینکه چندین نفر خودکشی کردند رفتارهایی که باهاشون میشده رفتارهای خیلی جالبی نبوده».
یک عضو مجلس رژیم به نام میرزایی نکو گفت: موج اعتراض بدتری میآید، که به این سادگی قابل حل نیست. چرا اصرار به این پردهپوشی است؟ اگر بخواهند با مردم شفاف صحبت کنند، می شود همان نامههای سرگشاده.
این عضو مجلس رژیم افزود: بین نان شب با مسائل دفاعی باید دست به انتخاب بزنیم... علت فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی همین شد. گورباچف آمد، یک پاک کن آلمانی گرفت با یک پاک کن روسی، بعد این را امتحان کرد و گفت ما یک پاک کن هم نتوانستیم بسازیم، ولی همه بودجههایمان را صرف مسائل نظامی و اطلاعاتی و امنیتی کردیم! نتیجهاش چه شد؟ درست شش ماه بعد فروپاشی شوری اتفاق افتاد.
میرزایی نگو افزود: روسای نظام باید رک میگفتند اینقدر درآمد داریم، اینقدر هم هزینه داریم اینها هم اولویتهایمان است. متاسفانه این کار انجام نمی شود. این سیاسیبازیها در بیشتر سطوح وجود داردکه ضربه بزرگی را قطع به یقین برای نظام به دنبال خواهد داشت.