قیام ایران-شماره ۱۱۴ - ادامه اعتراضات کشاورزان، کارگران، دانشجویان، غارت شدگان و دیگر اقشار به پا خاسته

روز یکشنبه ۲۰ اسفند (۱۱مارس) علاوه بر اعتراض گسترده کشاورزان شرق اصفهان، اعتراضات دانشجویان و خانواده های زندانیان سیاسی و کارگران شاغل و بازنشسته فولاد اهواز، اعتصابها، اعتراضها و تظاهرات در دیگر نقاط کشور همچنان ادامه یافت:

  1. کارگران مجتمع فولاد و ذوب‌آهن نطنز برای دومین روز متوالی به اعتصاب خود در اعتراض به پرداخت نشدن ماه‌ها حقوق خود ادامه دادند.
  2. کارگران کاشی سازی کویر یزد در اعتراض به بیکاری و پرداخت نشدن ماهها حقوق خود در مقابل استانداری تجمع کرده و سپس به راهپیمایی در شهر پرداختند. کارگران شعار می‌دادند: «عزا عزاست امروز روز عزاست امروز زندگی کارگر روی هواست امروز».روی پلاکاردهایی که در دست آنها بود نوشته شده بود: ما کارگران کاشی کویر گرسنه‌ایم و کاشی کویر= فقر و بدبختی.
  3. کارگران شرکت سپتیک آب و فاضلاب اهواز برای دریافت سه ماه حقوق عقب افتاده و عیدی خود در مقابل این شرکت در کیانپارس تجمع کردند.
  4. کارگران پیمانکاری شهرداری تهران با تجمع در مقابل ساختمان شهرداری به پرداخت نشدن حقوق خود اعتراض کردند.
  5. کارگران شرکت ایران پوپلین در رشت برای دومین روز به پرداخت نشدن سه ماه حقوق، همچنین عیدی و پاداش آخر سال خود اعتراض کردند.
  6. کارکنان شرکت خودروسازی زامیاد به خاطر تأخیر در پرداخت حقوق و عیدی خود دست به اعتراض زدند.
  7. جمعی از بازنشستگان استان کهگیلویه و بویراحمد در اعتراض به عدم همسان‌سازی حقوق و پرداخت نشدن مطالباتشان مقابل استانداری رژیم در یاسوج تجمع کردند.
  8. جمعی از کارگران شهرداری در آبادان به پرداخت نشدن ۹ماه حقوق و چهار سال حق بیمه خود اعتراض کردند.
  9. کارکنان اخراجی موسسه آرمان وحدت (ملل) در خرم آباد در مقابل این مؤسسه کلاهبرداری حکومتی دست به تجمع زدند. آنها به اخراج خود و پرداخت نشدن حقوق، مزایا و عیدی خود اعتراض دارند.
  10. جمع زیادی از مردم کاشان در اعتراض به وضعیت وخیم جاده ها و تصادفهایی که موجب مرگ عزیزانشان می شود؛ جاده کاشان – برزک barzok را بستند.
  11. تجمع اعتراضی دانشجویان رشته مهندسی ساختمان برای پنجمین بار در مقابل مجلس رژیم در تهران دست به اعتراض زدند. آنها به خاطر تغییرات عناوین رشته های کارشناسی مهندسی، مدارک تحصیلی شان بی اعتبار شده و وضعیت اشتغال شان به خطر افتاده است.
  12. رانندگان تاکسی تلفنی «اسنپ» در اصفهان در اعتراض به کرایه های نا عادلانه که سودش به جیب سران رژیم می‌ریزد دست به اعتراض زدند.
  13. تجمع اعتراضی تعدادی از رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه به تاخیر ۵ ساله در تحویل دادن مسکن به آنها وارد چهارمین هفته خود شد.
  14. غارت ‌شدگان مؤسسه «ولایت اندیشه» در اعتراض به چپاول سپرده هایشان مقابل مجلس رژیم درست به تجمع زدند.
  15. شماری از سازندگان صنعت ساختمان در مشهد در اعتراض به افزایش چند برابری فیش تأمین اجتماعی دست به تجمع اعتراضی زدند. روی بنری که در دست آنها بود، نوشته شده بود: «به عزای صنعت ساختمان خوش آمدید. دیگر نمیتوانیم ادامه دهیم».
  16. جمعی از پیمانکاران شهرداری تهران در اعتراض به پرداخت نشدن مطالباتشان در مقابل «شورای شهر» تهران تجمع کردند. آنها شعار می‌دادند: «شورای بی لیاقت؛ نمی‌خواهیم؛ نمی‌خواهیم».
  17. جمعی از کارکنان شرکتهای تعاونی سهام عدالت در اعتراض به نامشخص بودن وضعیت شغلی و پرداخت نشدن حقوق معوقه خود دست به تجمع زدند.
  18. سازندگان صنعت ساختمان در مشهد در اعتراض به اخاذیهای سازمان تأمین اجتماعی رژیم تجمع اعتراضی برپا کردند. آنها بر روی بنری نوشته بودند: «به عزای صنعت ساختمان خوش آمدید. دیگر نمی‌توانیم ادامه دهیم. صنعت ساختمان تمام شد؛ بیکاری مضاعف و گرانی مسکن نتیجه فیش‌های نجومی جدید سازمان تأمین اجتماعی است.
  19. اهالی خیابان اشک تلخ در کرمانشاه در اعتراض به بلاتکلیفی پنج ماهه و پاسخگو نبودن شهردار منطقه برای آسفالت کردن این خیابان دست به تجمع زدند.

اعتراضهای کارگران معدن ذغال سنگ پابدانا در زرند کرمان، کارگران اخراجی شرکت نفت و گاز گچساران، کارگران کشتارگاه صنعتی دام ایلام، کارگران سد شفارود در رضوانشهر، کارگران کارخانه تولید آلومینیوم ایران (ایرالکو) اراک، کارگران شهرداری‌های همدان، بوشهر و همچنین اعتراضات غارت شدگان مؤسسات حکومتی در تهران و مشهد و زنجان و کارکنان اخراجی این مؤسسات، و اعتراض شماری از کسبه ساختمان پلاسکو در تهران و تجمع اعتراضی مردم رنجدیده کوی علی آباد منطقه بروال اهواز از جمله اعتراضهای روز شنبه ۱۹ اسفند بود.

 

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۲۱ اسفند ۱۳۹۶ (۱۲مارس ۲۰۱۸)