این خبرگزاری افزود: در جریان تیراندازی سربازان اسراییلی به سوی تظاهرکنندگان، دستکم ۱۷ تن به شهادت رسیدند.
رویتر نیز گزارش داد که روز جمعه در مرز نوار غزه یکی از بزرگترین تظاهرات سالهای اخیر صورت پذیرفت و قرار است تظاهرات و تحصن مردم فلسطین در شهرهای مختلف به مدت شش هفته ادامه یابد.
شمار شهدای تظاهرات روز جمعه فلسطین افزایش یافت. سفیر فلسطین در سازمان ملل متحد گفت: شمار شهدا حداقل ۱۷ تن است.
طبق آمار اعلام شده ازسوی دولت فلسطین بیش از هزار و ۷۰۰ تن نیز مجروح شده اند. محمود عباس رئیس دولت فلسطین روز شنبه را عزای عمومی اعلام کرد.
مقاومت ایران شهادت ۱۴ تن از فلسطینیان را به دولت و مردم فلسطین و خانواده ها و بستگان آنان تسلیت گفت و با آنان ابراز همدردی کرد.
شورای امنیت به درخواست کویت که رئیس دورهای این شوراست، جلسهای فوری برای بررسی کشتار در فلسطین تشکیل داد و خواستار تحقیقات در این زمینه شد. معاون سیاسی دبیرکل سازمان ملل، در جلسه شورای امنیت گفت بحران غزه احتمالا در روزهای آینده تشدید می شود
محمود عباس، رئیس دولت فلسطین، از شورای امنیت خواسته بود برای حفاظت از مردم فلسطین، اقدامی فوری انجام دهد. وی گفت: "مسئولیت از دست رفتن شهدایی که امروز کشته شدند، به طور کامل به عهده مقامهای اسرائیل است.
سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در بیانیه یی گفت: آنتونیو گوترز خواهان انجام تحقیقات مستقل و شفاف در مورد کشته ها و مجروحین غزه در شد.
وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای، به خاطر از دست رفتن جان فلسطینیان در غزه ابراز تأسف کرد.
هدر نائرت، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: جامعه بینالمللی بر گامهایی تمرکز دارد که زندگی فلسطینیها را بهبود بخشد. به همین دلیل روی طرحی برای صلح کار میکند. خشونت به نفع این اهداف نیست.
سارا لی ویتسون، مدیر بخش خاورمیانه دیدبان حقوق بشر، در بیانیهای گفت: استفاده از نیروی کشنده در قوانین بینالمللی ممنوع است.
نیکلای ملادنوف، نماینده سازمان ملل در امور خاورمیانه، و همچنین جیسون گرینبلات، نماینده ویژه آمریکا در مذاکرات اسرائیلی- فلسطینی، با انتشار بیانیههایی جداگانه نسبت به بحرانی شدن اوضاع بین دو طرف ابراز نگرانی کردهاند.