تشدید بحران درون حاکمیت آخوندی با نزدیک شدن ضرب الاجل آمریکا برای خروج از برجام

نزدیک شدن ضرب الاجل آمریکا برای خروج از برجام بحران درون حاکمیتٍ آخوندی را بیش از پیش تشدید کرده و مهره ها و رسانه های حکومتی نسبت به پیامدهای شکست برجام هشدار می دهند.

روزنامه ایران وابسته به دولت آخوند روحانی با عنوان «ائتلاف خاموش علیه (نظام)» به قلم علی خرم سفیر سابق رژیم در مقر اروپایی سازمان ملل نوشت: ترامپ میخواهد شرایط حاضر بینالمللی را به هم ریزد. وجه غالب افراد جدید و افراد باقی مانده در کابینه و در میان مشاورانش، ضد جمهوری اسلامی بودن آنهاست.
مدت («برخورد» با نظام») را تا قبل از پایان یافتن دوره اول دونالد ترامپ باید در نظر گرفت... اروپا تنها عاملی بود که در گروه ۱+۵میتوانست بین ایران و آمریکا، متوازنکننده و آرامکننده ترامپ باشد. این نقش را نه روسیه و نه چین قادرند از نظر سیاسی ایفا نمایند...
اما این نقش و نفوذ اروپا در سیستم حکومتی آمریکا بدون هزینه هم برای ایران نیست. اروپا درصدد سبک و سنگین کردن سیاست حمایت یا عدم حمایت از ایران است. اروپا با اعزام دو وزیر مؤثر خود (وزرای خارجه انگستان و فرانسه) آخرین محک زنیها (در زمینه موشکی، حقوق بشر و نقش و نفوذ (نظام) در خاورمیانه) را انجام داد... هر دو سفر برای همکاری تنگاتنگ با ایران بدون نتیجه بودند.

روزنامه وابسته به دولت آخوند روحانی در ادامه نوشت: بعید نیست در ۲۲اردیبهشت در صورت خروج آمریکا از برجام، اروپا در کنار آمریکا قرار گیرد. اگر اوضاع به همین طریق پیش رود در عرض مدت کوتاهی ائتلافی جهانی علیه (نظام) شکل میگیرد که در آن آمریکا، کشورهای غربی و اروپایی، کشورهای عربی، اسراییل و بقیه کشورهای خاورمیانه و جهان یکی پس از دیگری در آن ائتلاف صف میکشند... بنابراین شاید بازنگری در سیاستهای اتخاذ شده قبل از اینکه دیر شود لازم باشد...
نکته بسیار مهم تحولات بین المللی این است که اگر این مدلی که ترامپ با استفاده از افزایش فشار و تهدید کرهشمالی را وادار به مذاکره کرد، به نتیجه برسد، شیوه عملی برای او خواهد بود تا فشار خود را بر (نظام)متمرکز کند.

از سوی دیگر، کیهان خامنه ای به باندهای حکومتی هشدار داد: مهمترین انتظار غرب، خدشه و تشکیک در هدایت و فرماندهی ولایت فقیه و ایجاد چنددستگی است. در شرایطی که با پدیده «وارونگی برجامی» و برعکس درآمدن محاسبات یا وعدههای طیف خوشبین به غرب رو به رو هستیم ضرورت بازگشت به نسخه کارآمد انقلاب اسلامی و اهتمام به فعال کردن ظرفیتهای معطل بیشتر احساس میشود...

روزنامه حکومتی رسالت نوشت: انتصاب جان بولتون و مایک پمپئو نشانه هایی بازر مبنی بر خروج آمریکا از برجام محسوب می شود. به عبارت بهتر، معاملات و پیامهایی که میان آمریکا و اروپا طی هشت ماه اخیر رد و بدل شده است، بدون نتیجه پایان یافته است. هم اکنون واشنگتن برای خروج از توافق هسته ای خیز برداشته و کشورهای اروپایی نیز نسبت به باقی ماندن ترامپ در این توافق ناامید شده اند.

روزنامه حکومتی شرق نوشت: همه برکناریهای ترامپ از جمله موافقان توافقنامه برجام بودند و چهرههای جدید همگی با ضدیت با (نظام) و مخالفت با برجام شناخته میشوند. دراینمیان جان بولتون شاید رادیکالترین گزینهای بود که ترامپ میتوانست او را انتخاب کند.