بحران راس نظام در هراس از عواقب فیلتر کردن تلگرام

بحران راس نظام ودرماندگی و ترس رژیم آخوندی از عواقب فیلتر کردن تلگرام ادامه دارد.

آخوند روحانی به دنبال گسترش اعتراضات و نفرت عمومی از فیلترینگ تلگرام، با درج پیامی در اینستاگرام خود تلاش کرد خود را از این موضوع جدا کرده و آن را به گردن قضائیه رژیم بیاندازد.
روزنامه حکومتی انتخاب به نقل از این پیام نوشت: فیلتر و مسدودسازی اخیر تلگرام نه توسط دولت اجرا شده و نه مورد تأیید دولت است.
در اینستاگرام آخوند روحانی هم چنین تصریح شده که دستگاه قضایی رژیم مراحل قانونی را طی نکرده و با استفاده از ابزار قهریه و قضاییه به فیلتر کردن تلگرام مبادرت کرده است.
فیلترکردن تلگرام و درماندگی رژیم در پیشبرد این طرح، هم چنان از سوژه های جنگ و جدال باندها و رسانه‌های حکومتی است.
دبیر خانه شورای ملی مقاومت ایران در اطلاعیه مورخ ۱۱اردیبهشت ماه خود درباره مسدود کردن تلگرام به خاطر وحشت از شعله ور شدن قیام و ناتوانی در مهار خیزشهای مردمی اعلام کرد: از اطلاعیه قضاییه آخوندی به‌وضوح روشن است که باندهای مختلف رژیم از جمله روحانی و کابینه وی در این تصمیم سرکوبگرانه شرکت داشته اند.
با اینحال، آخوند شیاد روحانی در صفحه خود در اینستاگرام در یک تلاش رسوا برای جدا کردن خودش از این فضیحت، اعلام کرد: اگر در عالیترین سطح نظام تصمیمی برای محدود ردن یا مسدودسازی ارتباطات مردم گرفته شده، باید مردم به طور شفاف در جریان چنین تصمیمی قرار گیرند.
این ادعای آخوند روحانی در حالی صورت می‌گیرد که فیلترینگ تلگرام هم‌چنان ادامه دارد و به گزارش رسانه‌های حکومتی، طبق برنامه زمانبندی‌شده اجرای کار فنی فیلترینگ تلگرام به صورت مرحله‌به‌مرحله انجام می‌شود و هم‌اکنون نیز در حال انجام است. از روز جمعه برخی اینترنت‌های خانگی و شبکه چند شرکت بزرگ اینترنتی از دسترس خارج شده است.
قابل توجه است که همزمان با شیادگری آخوند روحانی، یک عضو مجلس رژیم از باند روحانی با اعلام حمایت از فیلترینگ تلگرام گفت: تلگرام مسئله امنیتی دارد و پیام‌رسان‌های داخلی باید تقویت شوند.

آخوند مسیح مهاجری از مهره های همین باند نیز با زدن به نعل و به میخ، می گوید: تلگرام نه مطلقا خوب است نه مطلقا بد؛ یک ابزار است که حتی سینه چاکان نظام هم از آن بهره می‌برند. تلگرام نباید مساله اصلی جمهوری اسلامی باشد. ما مسائل مهم‌تری داریم که تلگرام در مقایسه با آنها از مسائل فرعی محسوب می‌شود ولی نوع برخورد با آن موجب شده اکنون جایگاه خود را با مسائل اصلی عوض کرده است.

از سوی دیگر، آخوند طه محمدی امام جمعه خامنه‌ای در همدان با اعتراف به وحشت رژیم از خطر قیام و شراکت همه سرکردگان نظام در فیلترینگ ارتباطات اینترنتی گفت: هدایت اغتشاشات سال گذشته از طریق تلگرام و فضای مجازی توسط دشمنان انقلاب صورت می‌گرفت... اما با تدبیر مسئولان، تلگرام فیلتر و قلم از دست دشمن گرفته شد.خدا را شکر که تلگرام بسته شد و قلم از دست دشمن گرفته شد.

اما آنچه گریبان رژیم را گرفته است ناتوانی حکومت آخوندی در مقابله با ارتباطات اینترنتی و تلاشهای قیام آفرینان برای خنثی کردن ترفندهای حکپمتی است.
یک عضو مجلس رژیم به نام رحیمی، درباره ناتوانی حکومت آخوندی در مسدود کردن تلگرام گفت: اگر با فیلتر تلگرام مردم به پیان رسان خارجی دیگر مهاجرت کردند می‌خواهیم چه کنیم؟ ما که نمی‌توانیم تمام پیام‌رسان‌های دنیا را فیلتر کنیم. نهایتاً باید برق را قطع کنیم... سیستم ارتباطی دنیا پیشرفته‌تر و گسترده‌تر از آن است که چنانچه به سرور پیام‌رسانی دسترسی نداشتیم ارتباط آن را قطع کنیم.

سیاوشی عضو مجلس رژیم از باند روحانی نیز به اشاره به پیامدهای بستن تلگرام گفت: فضای سرخوردگی پس از فیلترینگ در جامعه ایجاد شده است. مخصوصاً که در ایام انتخابات، روحانی قول عدم فیلترینگ و گردش آزاد اطلاعات را داده بود. عده‌ای از رای خود به روحانی پشیمان شده‌اند.

در ورای دعاوی شیادانه آخوندها آنچه واقعیت دارد این است که دیکتاتوری آخوندی در تمامیت خود در وحشت از خیزشهای مردمی دست به این اقدام سرکوبگرانه زده است.
اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت ضمن محکوم کردناین اقدام سرکوبگرانه، هموطنان و به ویژه جوانان را به اعتراض علیه سرکوب اینترنتی و بستن تلگرام فرا خوانده و از شورای امنیت ملل متحد و ارگانهایی مانند اتحادیه بین المللی ارتباطات خواسته است اقدامات لازم را برای مقابله با این قانون شکنی بین المللی و دسترسی آزادانه مردم ایران به اینترنت و شبکه های اجتماعی و ارتباطات امن به عمل بیاورند.