آخوند روحانی گفت: «ما برای صور مختلف تصمیمات لازم رو اتخاذ کردیم بنظر من آمریکایی ها در این مسئله متضرر اصلی خسران و زیان و شکست در نهایت از آن آمریکا خواهد بود ما کارمون رو ادامه میدهیم ما برنامه خودمون رو داریم یا اونچه ما در برجام میخواهیم توسط غیر آمریکا تامین میشه و تضمین میشه خب آمریکا که رفته بیرون بنظر من خیلی خوب شده یک شری کم شده از این توافقه که رفته بیرون، یکی رفته بیرون که همیشه اذیت میکرد و اگر همه اونچه که مورد نظر ما هست دیدیم تامین نمیشه خب ما راه خودمون رو داریم ما راه قانونی و معقول خودمون رو داریم برنامه ریزی خودمون رو داریم».
اظهارنظرها و ابراز وحشتهای مهرهها و رسانههای حکومت آخوندی از پیامدهای شکست برجام:
جواد ظریف، وزیر خارجه رژیم که چندی پیش به آمریکا سفر کرده بود، اکنون مشخص شده است که هدف او از این سفر دیدار با مقامهای تأثیرگذار تصمیمگیری در آمریکا بوده است.
در این رابطه، یک روزنامه باند خامنهای نوشت: جان کری وزیر خارجه اسبق آمریکا با هدف نجات برجام دوبار با جواد ظریف دیدار کرد. دستگاه دیپلماسی هنوز امیدوار است از این چشمه آبی برای (نظام) بجوشد و هنوز نتوانسته اند قبول کنند که سنگ بزرگی جلوی سرچشمه برجام افتاده است. در همین حال گفته میشود که کری در این دیدار بی سر و صدا از مقامات ایران خواسته تا توافق هسته ای را ترک نکنند یا شروط آن را نقض نکنند. به نظر میرسد همچنان برجام محرمانه های ناگفتنی با جان کری دارد... اگر دیدار با کری دستاوردی دارد چرا به اطلاع مردم کشورمان نمیرسد.
جواد ظریف نیز روز دوشنبه درباره دیدارهایش در نیویورک گفت: من در سفری که به نیویورک داشتم با افراد مختلف، افرادی که خارج از دولت آمریکا هستند گفتگو کردم. خیلی تعداد زیاد. افرادی که در گذشته در مذاکرات بودند. گروه های تصمیمساز در واقع نخبگان سیاسی و اینها همهاش برای این بود که واقعیات رو منتقل کنیم این واقعیت که جمهوری اسلامی تاکنون برجام را رعایت کرده.
در همین حال، مهرهها و رسانههای باند روحانی همچنان با حسرت درباره از دست رفتن فرصت دوران اوباما سخن میگویند. در اینباره یک دپیلومات سابق رژیم به نام قرباناوغلی گفت: بیتردید ما فرصتهای گرانقدری را از زمان توافق و اجرای آن و به ویژه یکسال و نیم باقیمانده از دوره اوباما پس از دستیابی به توافق در موضوع هستهای و همچنین بازسازی و بهبود روابط با عربستان را از دست داد.
روزنامه حکومتی اعتماد نیز نوشت: ما در داخل، برجام را به شکست رساندیم... و به عنوان یک فرصت از برجام استفاده نکردیم... همانطور که از فرصتهایی که در زمان ریاست جمهوری اوباما داشتیم، استفاده نکردیم.
خرم نماینده سابق رژیم در مقر اروپایی سازمان ملل متحد نوشت: بیشترین انگیزههایی که در مخالفت با برجام وجود دارد، از سوی افرادی مانند جان بولتن، رودی جولیانی، نیکی هیلی و مایک پیگیری میشود. حتی شخص رییس جمهور امریکا همچنین وضعیتی دارد.
روزنامه حکومتی آرمان از باند روحانی نیز در سرمقاله خود نوشت: اغلب، به لحاظ انتخاب مایک پمپئو، و نیز انتخاب جان بولتون، اعتقاد دارند که دونالد ترامپ، جنگ در خاورمیانه را هدف خود قرار داده است.
این روزنامه همچنین نوشت: به نظر میرسد رسانه های ما باید استراتژی خود را بر این محور قرار دهند که برجام معجزه نخواهد کرد.
از سوی دیگر، سپاه پاسداران در روزنامه خود با عنوان «تله برجام و ۲ و ۳» با هراس از مطرح شدن تغییر سیاست آمریکا به سمت تغییر رژیم نوشت: در حالی که رئیس جمهور امریکا در ملاقات دو هفته قبل خود با امانوئل ماکرون، او را متقاعد کرد که نیازمند مهار برنامه موشکی و نفوذ منطقهای (نظام) است، همزمان دو رویکرد را در مورد ایران دنبال میکند؛ یک رویکرد، تغییر حکومت از درون با افزایش فشارهای اقتصادی است، سناریویی که رودی جولیانی به صراحت گفته است: رئیس جمهوری داریم که همچون ما متعهد به تغییر نظام در ایران است. ترامپ همزمان، تلاش میکند با ملموس کردن سناریوی جنگی، (ما) را به تصمیمگیری در مورد تکرار برجام مجبور کند.