هشدار سرکردگان رژیم به خیزشهای اعتراضی و چرخش اوضاع سیاسی علیه رژیم آخوندی

در هراس از خیزشهای اعتراضی و چرخش اوضاع سیاسی علیه رژیم آخوندی، سرکردگان و مهره های اطلاعاتی خامنه ای نسبت به بالاگرفتن قیام سراسری هشدار می دهند و می نویسند: مطالبه به حق مردم که در چارچوب راهپیمایی ساده صورت گرفت، در دیماه گذشته تبدیل به حادثه‌یی امنیتی شد که می‌تواند الگوی بعدی در این ماجرا باشد.

آنها و ضعیت انفجاری جامعه را میدان مین گذاری شده برای اعتصاب و شورش های خیابانی توصیف کرده و هشدار میدهند: مین گذاری برای نقاط حساس بر عهده اعضا و سمپات های مجاهدین قرار داده شده است. مراقب مین ها باشید!

یک رسانه باند خامنه‌ای روز ۸خرداد ۹۷در وحشت از قیام سراسری نوشت: پس از اعتراضات دی ماه ۹۶، در ماه گذشته، شهر مرزی بانه کردستان، ۲۵ روز در اعتصاب بود... پس از آن غائله کازرون... کلید خورد. و اینک از اواخر اردیبهشت، اعتصاب کامیونداران...
این رسانه رژیم سپس با غیظ و سراسمیگی از سیاستها و فعالیتهای مجاهدین می افزاید: اشتباه است اگر گمان کنیم، این موضوعات به هم ربطی ندارد و... خوش خیالی است اگر گمان کنیم، مشکلات یا بهانه ها و نیز اصناف یا اقشار دیگر قرار نیست سوژه بحران سازی برای ماههای آتی باشند.
آمریکایی‌ها برای اجرای شروط ۱۲ گانه خود، برنامه ریخته اند و طبق گفته های علنی و اعلام خودشان بر «نارضایتی مردمی» حساب ویژه ای باز کرده اند. مردی که امروز مشاور امنیت ملی ترامپ است، در تیرماه ۹۶ در اجلاس مجاهدین در پاریس، سخنرانی کرد و گفت نباید بگذاریم جمهوری اسلامی ۴۰ سالگی خود را ببیند! جان بولتون!
مردی که برجام را پاره کرد... رودی جولیانی، مشاور ترامپ و در اجلاس مجاهدین در آمریکا در اردیبهشت ۹۷ این کار را انجام داد. بله! چه کسی برای براندازی، وفادارتر از مجاهدین؟!...
ساز و کارهای نارضایتیها هم مشخص است: ایجاد علت و تراشیدن بهانه (بخوانید مین گذاری) برای اعتصاب، شورش های خیابانی. چه مینهای اقتصادی، چه فرهنگی، چه سیاسی و...
مین گذاری برای نقاط حساس بر عهده نفوذی ها، اعضا و سمپات های مجاهدین قرار داده شده است... مراقب مین ها باشید.

هم‌چنین یک مهره وزارت اطلاعات رژیم گفت: در روزهای اخیر هم‌زمان با اعتراضات صنفی برخی از اقشار مانند کامیون داران، مسئولان تلاش کردند تا ضمن به رسمیت شناختن مشکلات و مسایل آن‌ها با تعامل با این اقشار دغدغه‌هایشان را برطرف کنند، اما مجاهدین که همواره از هر فرصتی... استفاده می‌کند با صدور اطلاعیه‌ای... سعی کرد تا به مطالبات صنفی این اقشار رنگ و بوی سیاسی بدهد (و) خود را مدافع آن‌ها نشان دهد.

روزنامه حکومتی سیاست روز نیز نوشت: در سکوت رسانه‌یی داخلی، کامیون‌دارهای برخی مناطق کشور اعتصاباتی به راه انداخته... در حالی که رسانه‌های معاند از روز نخست فعالیت رسانه‌یی خود را آغاز کرده‌‌اند... ویدئوهایی از برخی افراد مشکوک که عصبی هستند و در صف کامیون‌دارها وجود دارد، مخابره شده است!
حوادث کازرون با بی‌توجهی مسئولان با دو کشته‌ای که صورت گرفت بالاخر حرف‌هایی زده شد...
مطالبه به حق مردم که در چارچوب راهپیمایی ساده صورت گرفت در دیماه گذشته تبدیل به حادثه‌یی امنیتی شد که می‌تواند الگوی بعدی در این ماجرا باشد
و با خلأ حضور مسئولان و رسانه‌ها و اطلاع‌رسانی به موقع باز هم پای رسانه‌های معاند به ماجرا باز شد.
در جریان مؤسسات مالی و اعتباری هم دقیقاً همین اتفاقات رخ داد، راه برای حضور رسانه‌های معاند و مجاهدین باز شد و دوباره این اتفاق با بی‌درایتی در آستانه تبدیل به بحران و فاجعه بود.

روزنامه دولت روحانی نیز با اعتراف به «ابرچالشهای اقتصادی» نوشت: انبوهی از جمعیت جوان در صف انتظار کارند و این نگرانی وجود دارد که بیکاری از دایره اقتصاد خارج شده و ابعاد اجتماعی و امنیتی پیدا کند. واقعیت این است که هر کدام از این ابرچالشها برای ساقط کردن یک ساختار سیاسی کافی‌اند و ما در حال حاضر این همه چالش را یکجا و با هم داریم... ما وسط پیچیده‌ترین و حساس‌ترین بازی یک قرن گذشته قرار داریم و در جهان پر آشوب فعلی، هیچ سناریویی به نفع ما نوشته نمی‌شود.