روز یکشنه ۱۳ خرداد جمعی از کامیونداران در شهرهای اصفهان؛ اهواز؛ بندرعباس؛ مشهد؛ کرمان؛ سنندج؛ چابهار؛ تیران و کرون و شیراز همچنان بر اعتصاب خود پای فشرده و از بارگیری امتناع کردند.
کامیونداران منطقه آزاد چابهار؛ از بارگیری خودداری کردند.
در حالی که اعتصاب سراسری کامیونداران بهمدت قریب به دو هفته کارگزاران رژیم را وادار به عقبنشینی و تندادن به برخی از خواستههای رانندگان زحمتکش کرده است، خبرگزاری حکومتی ایرنا طی گزارشی ضمن اذعان به ابعاد گسترده این اعتصاب، وحشت حکومت آخوندی را از فراگیر شدن چنین حرکتهای اعتراضی علیه رژیم ابراز کرد.
این خبرگزاری حکومتی درگزارش به تاریخ ۱۲ خرداد مینویسد: «یکی دو هفته از ماجرا گذشته، اما هنوز صدای بوق ممتد رانندگان کامیونها بلند است و از بندرعباس و شیراز تا تبریز و سنندج، از زاهدان و کرمان تا بجنورد و بیرجند و مشهد صدای اعتراض شنیده میشود. اصفهان و یزد و همدان و اراک، شهرکرد و اهواز و... تمامی شهرها حالا با صدای بوق اعتصاب رانندگان کامیون آشنا هستند.
دستگاههای نظارتی از جمله دستگاه قضایی و امنیتی کشور البته با حساسیت اعتصاب را دنبال میکنند. اگرچه رئیس قوه قضائیه گفته باید میان اعتصاب صنفی و سوءاستفاده منتقدان سیاسی و برانداز فاصله باشد، اما اعتصاب در هر نوعش بهدلیل نبود ساختار صنفی و سندیکایی در ایران، با چالشهای سیاسی و امنیتی درگیر بوده است».
این رسانههای حکومتی در ادامه گزارش خود، تصریح میکند: «برخی از این اعتراض بحق صنفی، توقع دیگری دارند. به نظر میرسد برخی دنبال تضعیف یا تدارک زمینگیر شدن دولت روحانیاند و برخی دیگر در مقیاسی وسیعتر، شکلدهی اعتراضی سیاسی علیه نظام سیاسی و تمامی اجزای حاکمیت را پیشبینی کرده اند».
خبرگزاری حکومتی ایرنا در ادامه این گزارش علت وحشت رژیم را از گسترش اعتصابات و اعتراضات سراسری چنین ذکر میکند: آن چیزی که دولت ها و رهبران سیاسی را از اعتصاب میترساند، این است که ممکن است این اعتصاب صنفی تبدیل به یک اعتصاب سیاسی شود. بهترین نیروی منسجمی که می تواند گروه های برانداز را به خواسته هایشان نزدیک کند، اعتصاب نیروهایی مثل کامیون داران و کارگران است.
افزایش ۲۰ درصدی کرایه حمل کالا یکی از این توافقات بوده است.
کارگران زحمتکش نیشکر هفت تپه در اعتراض به نپرداختن سه ماه حقوق معوقه خود اعتصاب کرده و در محوطه کارخانه تجمع کردند.
رانندگان سرویسهای ایاب و ذهاب کارگران شرکت نیشکر هفتتپه نیز در اعتراض به وضعیت معیشتی خود دست از کار کشیده و اعتصاب کردند.
غارت شدگان خشمگین موسسه کاسپین در رشت، جهت احقاق حقوقشان در برابر شعبه این موسسه متعلق به سپاه پاسداران دست به تجمع و اعتراض زدند.
کارگران زحمتکش شهرداری شازند در اعتراض به نپرداختن حقوق های معوقه خود مقابل فرمانداری رژیم در این شهر تجمع کردند
مرغداران در شهرهای مشکین شهر، میاندوآب، اراک و آمل در اعتراض به گرانی دان مرغ که ورشکستگی بسیاری از آنها را در پی داشته است،تجمعات اعتراضی برگزار کردند.
مرغداران طی روزهای گذشته در چندین استان کشور همچون همدان، سمنان، کردستان، مازندران؛ آذربایجان شرقی؛ آذربایجان غربی و تهران در اعتراض به گرانی دان مرغ دست به تجمع زده و اعلام ورشکستگی کرده اند.
نیروهای شرکتی شبکه بهداشت و درمان شهرهای مختلف استان آذربایجان غربی در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق و مزایا مقابل ساختمان اداری شبکه بهداشت و درمان ارومیه تجمع اعتراضی برگزار کرده اند.
مسافران خشمگین در فرودگاه موسوم به خمینی به عدم پرداخت ارز مسافرتی توسط بانک ملت اعتراض کردند.