باند روحانی ومهره های باند مغلوب نظام ولایت فقیه، با تاکید براینکه مذاکرات اتمی و برجام را خود خامنه ای دنبال کرده بود، و هراسان از عواقب شکست برجام وعدم پیوستن به اف ای تی اف تنگنای مرگبار نظام آخوندی را به نمایش می گذارند.
محمد عطریانفر در مصاحبه با روزنامه حکومتی شرق می گوید: خروج ما از برجام به مفهوم آن است که همه دستاوردهایی را که دولت و نظام بر اساس سیاستها و تدابیر رهبری در یک مقطع زمانی تعقیب کردند، با دست خود پایمال کنیم. محصول و خروجی برجام این است که ایران از ذیل فصل هفتم منشور شورای امنیت سازمان ملل خارج شد و این خروج تقریبا به صورت کاملا روشن نشان میدهد که سایه جنگ و اجماع جهانی علیه ایران شکست.. اگر از صحنه تعهد خود به برجام خارج شویم، عملا کشور را با دست خود به شرایط اول برمیگردانیم و به جهان و دنیای اطراف خود اجازه میدهیم تحریمهای سنگینتر و سختتر خودشان را با الزامات سازمان ملل بر ایران تحمیل کنند.
هم چنین قنبری از اعضای سابق مجلس از باند مغلوب رژیم می گوید: عدم الحاق کشورها به CFT (کنفوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم) چه بسا به معنای حمایت از سازمانهای تروریستی تلقی شده و عملا این کشورها را در مقابل جامعه بینالملل قرار دهد... یقینا با توجه به این که همه کشورها پذیرفتهاند که در چهار چوب FATF کار کنند راهی جز الحاق ایران به این کنوانسیون وجود ندارد.
اما ازسوی دیگر، سپاه پاسداران که به عنوان حافظ اصلی نظام ولایت فقیه در داخل کشور و بازوی خامنه ای برای صدور ارتجاع و تروریسم است، در روزنامه خود، اظهارات مجتبی ذوالنوری، عضو کمیسیون امنیت مجلس رژیم آخوندی را درج کرد که می گوید:.باید اذعان کرد که FATF پشت قباله برجام و برای نگهداشتن امریکا بود بنابراین وقتی آمریکا خارج شده دلیلی برای پیوستن به آن وجود ندارد؛ در واقع اجرایی کردن FATF از محصولات برجام است و پذیرش FATF دست نظام را زیر گیوتین دشمنان قرار میدهد
حاجی دلیگانی، یک عضو دیگر مجلس رژیم نیز می گوید: تصویب لایحه FATF مانند قرارداد گلستان و ترکمنچای است، با پیوستن به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم باید اشخاص، شرکتها، سازمانها و نهادهایی که توسط نهادهای بینالمللی تحریم شدهاند، مورد تحریم حکومت ایران قرار بگیرند.
سرمقاله کیهان خامنهای نیز که نویسنده آن ابراهیم کارخانهای رئیس سابق کمیته هسته ای مجلس آخوندیست، زیرعنوان «برجام مالی اف.ای.تی.اف خطرناکتر از برجام هستهای»، می نویسد: بدون شک عواقب خطرناک پیوستن به کنوانسیون ضدپولشویی و ضدتروریستی میتواند تمامی عرصههای اقتصادی، دفاعی، امنیتی، فرهنگی، سیاسی و منطقهای نظام را دربر گیرد؛...آیا به صلاح است که کشور را به برجام خطرناک دیگری پیوند زد؟!... با تسلط دشمن بر اطلاعات حساس مالی و بانکی کشور در قالب نظارت سیستمی، استحکامات حساس و استراتژیک اقتصادی کشور در تیررس توطئههای دشمن قرار میگیرد.