بالاگرفتن بحران بی سابقه در راس نظام در بحبوحه اعتراضات اجتماعی

در بحبوحه اعتراضات اجتماعی و فوران خشم مردم به ستوه آمده، بحران راس نظام آخوندی به نحو بی سابقه یی بالا گرفته و سرکردگان ولایت خامنه ای که در چشم انداز قیام پایان کار خود را احساس می کنند، به از هم دریدن یکدیگر و حذف و جراحی گسترده در حاکمیت فاسد و تبهکار آخوندی درگرداب بحرانهای بی علاج روی آورده اند.

یک رسانه نزدیک به پاسدار سعید جلیلی نمانیده خامنه ای رژیم در شورای عالی امنیت نظام آخوندی می نویسد: بحثها برای استعفا و یا ماندن روحانی بالا گرفته است. بسیاری از اصلاح‌طلبان حالا مصاحبه می‌کنند که دولت فعلی و کابینه توان مدیریت را ندارد، در نتیجه یا استعفا دهد و یا حداقل تیم اقتصادی و وزای خود را عوض کند.
همین رسانه حکومتی نوشت: جواد ظریف در صحبتی که به نظر می‌رسد پاسخ به درخواست استعفای دولت توسط رفیق دیرین خودش و روحانی یعنی (موسویان) بوده است، او را از نظام بدون روحانی ترساند و گفت: خیال نکنید که اگر روحانی رفت و اصولگرایان آمدند موفق می‌شوند.
دراین رابطه موسویان، سخنگوی سابق تیم مذاکره کننده اتمی رژیم می گوید: استمرار وضع فعلی تا دو سال دیگر لطمات جبران‌ناپذیر خواهد زد. بزرگان نظام باید قبل از هر چیز در این مورد چاره‌اندیشی کنند، حتی به قیمت یک خانه‌تکانی اساسی در دولت یا حتی استعفای دولت فعلی و برگزاری انتخابات زودرس، زیرا استمرار وضع فعلی تا دو سال دیگر ممکن است موجب لطمات غیرقابل جبران شود.
در این میان، کتابی از سوی یکی از عناصر باند خامنه‌ای به نام غضنفری علیه روحانی منتشر شد که در آن طرح عدم کفایت روحانی مطرح شده است. روزنامه ایران وابسته به دولت روحانی در این‌باره نوشت: غضنفری که رسانه‌های اصولگرا بارها درباره این کتاب و ادعاهای عجیب و غریبش با او گفت‌وگو و مطالبش را بازنشر کردند، در کتاب «حسن روحانی در یک نگاه» ادعاهای عجیبی را درباره رئیس جمهوری اسلامی ایران مطرح می‌کند که احتمال همکاری با ساواک، مجتهد نبودن و در نهایت زمینه سازی برای براندازی جمهوری اسلامی به نیابت از امریکا را شامل می‌شود. او همچنین از نمایندگان مجلس خواسته است که طرح عدم کفایت رئیس جمهوری را پیگیری کنند. نکته قابل تأمل اینکه با وجود انتشار این اتهامات درشت، خبری از برخورد احتمالی با وی منتشر نشده است... کتابی که اتفاقاً از سوی جدی‌ترین مخالفان دولت همچون حمید رسایی بازنشر هم داده می‌شود.
پاسدار حسین شریعتمداری، نماینده خامنه‌ای در کیهان با ارائه فهرستی از وعده‌های عمل نشده روحانی خواهان خانه‌تکانی در دولت او شد و نوشت: باید بپذیرید طی ۵ سال گذشته برخلاف قسم جلاله‌ای که یاد کرده بودید توان اداره کشور را نداشته‌اید! نمی‌گوییم «چون به گردَش نمی‌رسی، برگرد»!!... ولی به صلاح خود شما و نظام است که دست به یک خانه‌تکانی اساسی و گسترده در دولت بزنید... تا لا‌اقل بخشی از خسارت‌های فراوانی که تا‌کنون دولت جنابعالی به (نظام) تحمیل کرده است جبران شود. این روزها مدعیان اصلاحات نیز سخن از تغییرات در کابینه دارند.

روزنامه حکومتی وطن امروز نیز خواهان پایان تلخ دولت روحانی شد و نوشت: روحانی آردش را بیخته و الکش را آویخته است. دولت حالا به سواری می‌ماند که از اسب افتاده ولی همچنان زین را رها نمی‌کند. چنین وضعیتی، ورای اینکه دولت معمولی روحانی را نامحبوب‌تر می‌کند، صورت منافع (نظام) را نیز با روی زمین کشیده شدن، بیشتر و بیشتر خراش خواهد داد. دولت باید زین را رها کند تا ما بیش از این روی خار و خاشاک مسیر برجام کشیده نشویم و زخم‌های‌مان عمیق‌تر نشود! این عبارت که حالا کم کم رنگ کلیشه می‌گیرد اینجا به‌درد می‌خورد که: یک پایان تلخ، بهتر از یک تلخی بی‌پایان است.