سرکرده حراست دانشگاه تهران: دانشجویان بدحجابی را به عنوان مبارزه در پیش گرفته اند

 پاسدار خسروی رئیس حفاظت دانشگاه تهران گفت برخورد با پوشش "غیراسلامی" تنها به دختران دانشجو محدود نمی‌شود، بلکه «از ورود دانشجویان پسری که پوشش مناسب ندارند نیز به دانشگاه جلوگیری به عمل می‌آید». او اضافه کرد "آدمهای مغرضی که به عنوان مبارزه، بدحجابی و استفاده از پوشش‌های نامناسب را در پیش گرفته‌اند، به کمیته انضباطی احضار می‌شوند".
به گفته‌ی مدیر کل حراست دانشگاه تهران، از این پس از ورود دختران و پسران "بدحجاب" به دانشگاه جلوگیری خواهد شد. وزارت علوم، مؤسسات را به تأسیس دانشگاه‌های تک‌جنسیتی ترغیب می‌کند.



رژیم آخوندی برای اجرای "حجاب کامل اسلامی" در مؤسسات آموزش عالی اقدام می‌کند. به گفته پاسدار مصطفی خسروی، مدیر کل حراست دانشگاه تهران: «ماموران انتظامات به افرادی که دارای پوشش نامناسب هستند تذکر می‌دهند و بعضا افرادی که وضعیت پوشش خیلی نامناسبی دارند را بر می‌گردانند». این مقام مسئول درباره شیوه اجرای طرح مقابله با بدحجابی به خبرگزاری مهر توضیح داده است: «تا سه بار به دانشجوی بدحجاب تذکر داده می‌شود و در صورتی که پس از سه بار رعایت نکنند از ورودشان به دانشگاه جلوگیری می‌شود».
مدیر کل حراست دانشگاه تهران، مقابله با "بدحجابی" را امری صرفا فرهنگی دانسته، می‌گوید: «جلوگیری از ورود افراد بدحجاب به دانشگاه تهران آغاز شده و بستر فرهنگی این کار نیز در حال فراهم شدن است».
سرکرده حراست دانشگاه تهران تاکید کرد که برخورد با پوشش "غیراسلامی" تنها به دختران دانشجو محدود نمی‌شود، بلکه «از ورود دانشجویان پسری که پوشش مناسب ندارند نیز به دانشگاه جلوگیری به عمل می‌آید». او افزود: بیشتر دانشجویان در رعایت حجاب متعهد هستند، اما "آدمهای مغرضی که به عنوان مبارزه، بدحجابی و استفاده از پوشش‌های نامناسب را در پیش گرفته‌اند، به کمیته انضباطی احضار می‌شوند"
سرکرده حراست دانشگاه تهران گفت: پوشیدن مانتو و مقنعه برای همه دختران دانشجو اجباری است، و دانشجویان غیرایرانی نیز ملزم به رعایت آن هستند. پاسدار خسروی در این باره می‌گوید: «آنها دارای چارچوب‌های متفاوت از نظر حجاب و پوشش هستند لذا باید آیین‌نامه‌های مربوط به پوشش به آنها نیز تفهیم شود».
در چند ماه گذشته و به ویژه پس از انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم، برخی از کارگزاران رژیم و ائمه جمعه و نمایندگان خامنه ای و آخوندهای حکومتی از وضعیت پوشش زنان و دختران به شدت حمله کردند. آخوند جنتی، دبیر شورای نگهبان رژیم روز جمعه ۳۱ اردیبهشت (۲۱ مه) در نماز جمعه تهران به وزارت علوم توصیه کرد که از حربه "نمره" برای واداشتن دختران به حجاب کامل استفاده کند. جنتی گفت: «دانشگاه و دانشجو در اختیار شماست، با این شرایط دانشجو را در دانشگاه بپذیرید و دانشجو نمره می‌خواهد و بنابراین ناچار است که به قانون عمل کند».
دانشگاههای تک‌جنسیتی    
از نخستین سال ریاست پاسدار احمدی‌نژاد، دولت نهم "طرح عفاف و حجاب" را تصویب کرد، و وزارت کشور ستادی برای این کار تشکیل داد. به ویژه به وزارت علوم توصیه شد که باید در جهت رعایت کامل «پوشش اسلامی» در محیط‌های آموزشی تلاش کند.
در همین راستا و همزمان با اجباری شدن مقنعه برای دانشجویان دختر، وزارت علوم خبر داده که برای تأسیس سه دانشگاه تک‌جنسیتی در تهران مجوز صادر شده است. پیش از این وزارت علوم گفته بود که برای تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌های کشور برنامه‌ای ندارد. با وجود این، کامران دانشجو، وزیر علوم اظهار داشت که دولت مؤسسات "غیرانتفاعی" را ترغیب می‌کند که "دانشگاه‌های دخترانه یا پسرانه" راه‌اندازی کنند.
در حال حاضر دو دانشگاه دولتی، یعنی دانشگاه دخترانه الزهرا و دانشگاه پسرانه الصادق، تک جنسیتی هستند؛ هرچند دانشگاه اخیر، در برخی رشته‌ها دانشجوی دختر نیز می‌پذیرد. وزیر علوم آخوندها مدعی است: "افزایش دانشگاه‌های تک جنستی در شهرهای کشور حق انتخاب بیشتری را برای ادامه تحصیل فرزندان به خانواده‌ها می‌دهد."
غلامعلی نادری، مدیر کل دفتر آموزش‌های آزاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، خبر داده است که برای تأسیس سه "مؤسسه آموزش عالی غیرانتفاعی دخترانه" مجوز اصولی صادر شده و «این دانشگاه‌ها در صورت دریافت مجوز قطعی از مهرماه دانشجو می‌پذیرند».
هدف؛ حذف زنان از صحنه سیاسی است
دولت برای اعمال کنترل در محیط‌های آموزشی به بنیاد حراست روی آورده، که یک نهاد امنیتی است، و این امر می‌تواند حساسیت دانشجویان را افزایش دهد. به عقیده منتقدان، در آستانه سالگرد انتخابات ریاست جمهوری، دولت قصد دارد با ایجاد فشارهای روانی و اعمال کنترل بیشتر، دانشجویان را از فعالیت‌ها و اکسیون‌های اعتراضی باز دارد. اما سرکرده حراست دانشگاه تهران در گفتگو با خبرگزاری حکومتی مهر جوانب سیاسی این موضوع را به کلی انکار می‌کند: «در خردادماه قرار داریم. این ماه پیش از این آبستن حوادثی بوده که نمی‌خواهیم بحث فرهنگی دانشگاه تهران درباره حجاب به بحث‌های گذشته که پیرو انتخابات ریاست جمهوری دهم ایجاد شد، پیوند بخورد».
محافل سیاسی و رسانه‌های جمعی وابسته به دولت، در جریان اعتراضات عمومی پس از انتخابات ریاست جمهوری، به ویژه به حضور گسترده "زنان بدحجاب" در صفوف تظاهرکنندگان اعتراض کردند. به نظر گروه‌های مدافع حقوق زنان، دولت به دنبال تمهیداتی است تا زنان معترض خیابان را ترک کنند و از خواسته‌های خود چشم بپوشند.
برگرفته از دویچه وله