این روزنامه می نویسد: گردهمایی ویلپنت در پاریس هر سال به ابتکار این افشاگران رژیم آخوندی برگزار می شود، که خواهان حاکمیت قانون، آزادی مذهب، برابری جنسیتی و پایان دادن به حجاب اجباری هستند....
شخصیتهای از بسیاری از کشورهای مختلف، مانند شهردار سابق نیویورک رودولف جولیانی، اینگرید بتانکور و وزرای سابق فرانسه راما یاد و برنارد کوشنر حضور داشتند.
رودی جولیانی در این گرد همایی گفته بود: «ما آخوندهای دیکتاتور را با تحریم های جدید خفه خواهیم کرد».
رئیس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران مریم رجوی قیام در تهران و سایر نقاط کشور علیرغم سرکوب را ستود. او بعد از اشاره به مشکلات اجتماعی و اقتصادی - هزینه های زندگی، بیکاری، و غیره که آنرا یک نقطه «بدون بازگشت» برای رژیم آخوندی تلقی میکرد گفت « سرنگونی این رژیم حتمی است. پیروزی قطعی است و کشور آزاد خواهد شد».
لوسوار، روزنامه اصلی فرانسوی زبان بلژیک در ادامه می افزاید: در بیانیه ای که روز دوشنبه منتشر شد، دادستان فدرال بلژیک اعلام کرد سرویس های اطلاعاتی «اطلاعات ضروری را جمع آوری، و اطلاعات مهم را بهره برداری و تکمیل کردند».
همکاری DGSI (سرویس اطلاعات داخلی کشور بلژیک) امکان دستگیری دو مظنون را در بروکسل فراهم کرد. به گفته کانال ۲ تلویزیون فرانس، پلیس فرانسه حدس میزنند که سرویس های اطلاعات رژیم ایران منشاء پروژه خنثی شده حمله به ویلپینت باشند.
دستگیری یک دیپلمات ایرانی در آلمان بنام اسدالله اسدی از سفارت ایران در وین، اعتبار این فرضیه را بالا میبرد. روز دوشنبه، دادستان فدرال نیز از همکاری مقامات قضایی فرانسه و آلمان در این زمینه تقدیر کرد و اظهار داشت که در هیچ زمان، تهدیدی مستقیم علیه بلژیک وجود نداشته است.
مجاهدین خلق در بیانیه ای، فراخوان به بسته شدن سفارتخانه ها در اروپا، که آنها را «مراکز جاسوسی» و «اماکن آماده سازی اعمال تروریستی» خواندند شدند.
هدف تروریست های مظنون که در ولوله دستگیر شده اند به خوبی شناخته شده است. آنها "مجاهدین خلق" هستند، یک حزب مخالف ایرانی در تبعید.
هدف زوج تروریست های مظنون که در وولوو-سنت پیر دستگیر شدند، به خوبی شناخته شده بود. این قلب مقاومت ایران است که امیر س. و همسرش نسیم ن قصد حمله به آن را دارند. مجاهدین خلق ایران (MEK)، یک حزب اپوزیسیون در سال ۱۹۶۵ تاسیس اما از سال ۱۹۸۱ ممنوع و از آن به بعد در تبعید و در اور-سور-اواز مستقر شده اند. آنها بار دیگر گردهمایی در شمال پاریس داشتند.
گردهمایی ویلپنت هر سال به ابتکار این افشاگران رژیم آخوندی برگزار می شود، که خواهان حاکمیت قانون، آزادی مذهب، برابری جنسیتی و پایان دادن به حجاب اجباری هستند.
این شنبه، بیش از ۲۵۰۰۰ نفر برای «پاسخ به مقاومت و آزادی» در این نمایشگاه بزرگ متشکل از سوله های غول پیکر، در نزدیکی فرودگاه شارل دوگل جمع شده بوند جایی که در آن میتینگ های سیاسی به طور منظم برگزار میشود.
در بین حامیان شخصیت از بسیاری از کشورها، مانند شهردار سابق نیویورک رودولف جولیانی، گروگان سابق فرانسه-کلمبیا اینگرید بتانکورت و وزرای سابق فرانسه راما یاد و برنارد کوشنر که همچنین بنیانگذار پزشکان بدون مرز است حضور داشتند.
رودی جولیانی که وکیل شخصی دونالد ترامپ میباشد در این گرد همایی گفته بود: «ما آیت الله های دیکتاتور را با تحریم های جدید خفه خواهیم کرد». سال گذشته، جان بولتون، مشاور امنیت ملی فعلی رئیس جمهور آمریکا، در همین تجمع شورای ملی مقاومت ایران در ویلپنت وعده داده بود که تا سال ۲۰۱۹ آنها حاکمیت ایران را در دست خواهند داشت.
بر روی یک سن آتشین، رئیس جمهور شورای ملی مقاومت ایران مریم رجوی قیام در تهران و سایر نقاط کشور علیرغم سرکوب را بعنوان”فال نیک » مورد ستایش قرار داد. او بعد از اشاره به مشکلات اجتماعی و اقتصادی - هزینه های زندگی، بیکاری، و غیره که آنرا یک نقطه «بدون بازگشت» برای رژیم آخوندی تلقی میکرد وعده داد « سرنگونی این رژیم حتمی است. پیروزی قطعی است و کشور آزاد خواهد شد». رژیمی که همچنین پس از خروج دونالد ترامپ از توافق بر هسته ای و بازگشت تحریم ها علیه ایران حمایت دولت آمریکا را نیز از دست داده بود.
در فرانسه، مهرداد آ.، همدست مظنون زوجی که در بلژیک بازداشت شده اند، تحت بازداشت قرار گرفت. دو نفر دیگر مورد سوال و جواب قرار گرفتند و آزاد شدند.
در بیانیه ای که روز دوشنبه منتشر شد، دادستان فدرال اعلام کرد «بدون استفاده از اطلاعاتی که امنیت کشور در این موضوع جمع آوری کرده بود این عملیات موفق نمیشد». این اطلاعیه افزود که سرویس های اطلاعاتی «اطلاعات ضروری را جمع آوری، و اطلاعات مهم را بهره برداری و تکمیل کردند».
همکاری DGSI (سرویس اطلاعات داخلی کشور) امکان دستگیری دو مظنون را در بروکسل فراهم کرد. به گفته کانال تلویزیونی فرانس ۲، پلیس فرانسه حدس میزنند که سرویس های اطلاعات ایران منشاء پروژه خنثی شده حمله به ویلپینت باشند.
دستگیری یک دیپلمات ایرانی در آلمان بنام اسدالله الف، از سفارت ایران در وین، اعتبار این فرضیه را بالا میبرد. روز دوشنبه، دادستان فدرال نیز از همکاری مقامات قضایی فرانسه و آلمان در این زمینه تقدیر کرد و اظهار داشت که در هیچ زمان، تهدیدی مستقیم علیه بلژیک وجود نداشته است.
مجاهدین خلق در واکنش گفتند «توطئه دیکتاتوری تروریستی حاکم بر ایران متوقف شده است.» آنها در بیانیه ای، فراخوان به بسته شدن سفارتخانه ها در اروپا، که آنها را «مراکز جاسوسی» و «اماکن آماده سازی اعمال تروریستی » خواندند شدند.