خبرنگار وال استریت ژورنال در پایان این جلسه نوشت: «تقریباٌ هیچ چیز جدیدی در بیانیه کمیسیون مشترک درباره برجام وجود ندارد. جزئیات صفر، وعدههای بیشتر، بدون دستاورد قاطع و برای خرید زمان».
موگرینی پس از پایان جلسه بیانیهای را بدون حضور جواد ظریف قرائت کرد و از جمله گفت: طرفین توافق کردند مذاکرات از جمله درباره مسائل اقتصادی ادامه یاید و همه طرفها به دنبال راههایی برای نجات توافق هستند و در صورت نیاز جلسات دیگری در سطح وزیران خارجه خواهند داشت.
رویتر گزارش داد: موگرینی پس از قرائت بیانیه به هیچ سؤالی پاسخ نداد و محل مذاکرات را ترک کرد.
جواد ظریف وزیر خارجه رژیم پس از برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک برجام در وین برخلاف تهدیدهای قبلی گفت: طرح پیشنهادی اروپا عملی به نظر میرسند. ما به درخواست اعضای دیگر برجام اقدامات خود را به تعویق انداخته تا مطمئن شویم منافع نظام تأمین شود. ما همواره به عهد خود پایبند بودیم و هماکنون نیز هستیم.
وی افزود: الان کسی نتوانسته مشکل خروج آمریکا از برجام را حل کند و این مسأله هنوز باقی مانده است. لذا ما حق اجرای اقداماتی را داریم.
جواد ظریف پیش از آغاز جلسه وزرای خارجه کمیسیون برجام گفته بود: انتظار میرود کشورهای اروپایی به جای وعدههای مبهم و متکبرانه تعهدات قابل راستیآزمایی و قابل اجرا بدهند.
ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه در آستانه اجلاس کمیسیون مشترک برجام گفت: رژیم ایران باید به تهدیدهای خود برای نقض تعهداتش در برجام را پایان دهد. رژیم ایران باید این تهدیدها را متوقف کند تا ما تتوانیم راهحلهایی را بیایم. وی بعید که بسته پیشنهادی اقتصادی به رژیم ایران تا پیش از ماه نوامبر آماده شود.
بوریس جانسون، وزیر خارجه انگلستان در نشست وین شرکت نکرد و آلیستر برت معاون او ریاست هیأت انگلستان را برعهده داشت.
آخوند روحانی در گفتگوی تلفنی با امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه و آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان درباره پیشنهاد سه کشور اروپایی انگلستان، فرانسه و آلمان برای ادامه اجرای توافق هستهای را مایوس کننده گفت: بسته پیشنهادی سه کشور اروپایی مایوسکننده است.
آخوند روحانی در تماس تلفنی امانوئل ماکرون گفت بسته پیشنهادی اروپا درباره ادامه روند همکاریها در برجام دربرگیرنده همه خواسته های ما نیست. انتظار ما از اروپا ارائه یک برنامه عملیاتی روشن و دارای زمانبندی ست تا بتواند نقشی جبران کننده در قبال خروج امریکا داشته باشد.
آخوند روحانی در تماس با آنگلا مرکل نیز گفت: «متاسفانه در بسته پیشنهادی ارائه شده راهکار عملیاتی و شیوه مشخصی برای ادامه همکاریها وجود نداشت و یک سری تعهدات کلی در حد بیانیههای سابق اتحادیه اروپا عنوان شده بود».
رئیس جمهور رژیم همچنین گفت: پس از خروج آمریکا از برجام مشکلاتی در زمینه اقتصادی, روابط بانکی و نفتی ایجاد شده و شرکت های سرمایه گذار در ایران برای ادامه فعالیتشان دچار تردید شدند.
رویتر در گزارشی درباره گفتگوهای وزرای خارجه انگلستان، چین، فرانسه، آلمان و روسیه با رژیم آخوندی در وین گزارش داد: “در حالیکه انتظار میرود که گفتگوها صرفا متمرکز توافق اتمی باشد همزمان لفاظی های فزایندهئی از جانب دولت ترامپ مطرح میشود که استدلال میکند ایران یک تهدید جدی امنیتی است.
رویتر افزود: یک دیپلمات رژیم ایران مستقر در اتریش در میان چهار نفری قرار دارد که به علت مظنون بودنشان در اقدام به توطئه برای حمله علیه یک گروه اپوزیسیون در فرانسه در هفته گذشته دستگیر شده اند. این موضوع میتواند باعث ممانعت از تمرکز در گفتگوهای وین گردد. رژیم ایران اعلام کرده است، هیچ نقشی در این توطئه نداشته و خواهان آزادی بدون تاخیر دیپلمات است. هر گونه تائیدی در مورد این که مقامهای رژیم ایران در پشت این توطئه بوده اند میتواند برای ادامه حمایت رهبران اروپائی از توافق اتمی بلحاظ سیاسی مشکلساز باشد.