رژیم آخوندی - بحران صادرات نفت

درحالیکه تمام تلاش دیکتاتوری ولی‌فقیه بر آن است تا با صادرات گسترده نفت، گاز و محصولات پتروشیمی همچنان منابع عظیم مالی حکومت را حفظ نموده و بدین‌سان بی دنده و ترمز بر سیاست‌های سرکوبگرانه، توسعه‌طلبانه، پروژه‌های موشکی و اتمی بتازد، اکنون داده‌های بازار بین‌المللی نفت چشم‌انداز دیگری را بررای رژیم آخوندی به تصویر کشیده‌اند.

از فردای خروج ایالات‌متحده از توافق اتمی و به دنبال آن خروج شرکت‌های بزرگ نفتی فرانسه، انگلیس، اسپانیا، روسیه، لهستان و هند اکنون کره جنوبی نیز به صف خروجی‌ها از بازار مملو از خطر در دیکتاتوری آخوندی پیوسته است.
خبرگزاری سپاه پاسداران، فارس (۱۶ تیر ۱۳۹۷) ضمن اعتراف به ابعاد توقف واردات نفت کره جنوبی از ایران نوشت: «کره جنوبی در ماه جولای هیچ نفت خام و میعانات گازی از ایران وارد نخواهد کرد و برای نخستین بار در ۶ سال گذشته به علت فشارهای آمریکا، تمامی محموله‌هایش از ایران را متوقف خواهد کرد».
ترجمان این جملات به معنای آن است که رژیم آخوندی اکنون سومین مشتری نفتی و مایعات گازی خود در آسیا را از دست داده است. بر این منطق ملاحظه می‌شود که چگونه کشورهای آسیایی و اروپایی، یکی پس از دیگری از بازار تحت کنترل سپاه پاسداران خارج شده و عطای خامنه‌ای را به عبای وی می‌بخشند.

این وضعیت بحرانی برای دیکتاتور مذهبی در حالی است که طی هفته گذشته نیز کشورهای عضو اوپک با بالا بردن سهمیه تولید، ضربه دیگری به منابع مالی رژیم وارد نمودند.
بر این اساسا پیش‌بینی می‌شود که طی ماههای آینده حکومت آخوندی با افت صادرات بالغ بر یک میلیون بشکه نفت در روز روبرو شود. همچنین اکنون تلاش‌هایی نیز در سطح بین‌المللی برای پائین آوردن قیمت نفت صورت می‌گیرد که به یقین در صورت اجرایی شدن این سیاست، به افت شدید درآمدهای ارزی برای دیکتاتوری خامنه‌ای تبدیل خواهد شد.

مضافا بر این واقعیت باید به مجموعه تلاش‌های رژیم برای رسیدن هرچه سریعتر به توافق با اتحادیه اروپا و گرفتن تضمین نفتی اشاره کرد. در این رابطه خبرگزاری سپاه پاسداران، فارس (۱۶ تیر ۱۳۹۷) در گزارشی اعتراف کرده است: «ایران و کشورهای اروپایی امروز در حالی در وین به منظور رایزنی درباره آینده توافق هسته‌ای تشکیل جلسه می‌ دهند که دیپلمات‌ ها می‌گویند ایران از کشورهای مقابل می‌خواهد تا تدابیری را در پیش بگیرند تا به این وسیله حفظ درآمد نفتی ایران و سرمایه‌گذاری در این کشور با وجود تحریم‌های آمریکا تضمین شود، اما به نظر می‌رسد که کشورهای اروپایی نمی‌توانند تمامی این درخواست‌ها را برآورده کنند».

این تلاش‌های رژیم برای به دست آوردن دلارهای نفتی هرچه بیشتر به یقین نه برای صلح، حسن هم‌جواری و یا آبادانی و رسیدگی به بحران‌های اقتصادی، اجتماعی و مالی مردم دردمند میهن امان می‌باشد، بلکه نگرانی خامنه‌ای زهر خورده تماما برای وضعیت بحرانی مالی رژیم است که اکنون بنابرداده‌های حکومتی، حتی نسبت به پرداخت حقوق و معوقات نیروهای سرکوبگر سپاه، نیروی تروریستی قدس، بسیج سرکوبگر و اطلاعات خود نیز عاجز مانده است.