در روزهای اخیر خیزشهای مردمی در اعتراض به رژیم آخوندی آنقدر فراگیر شده که سقوط حکومت آخوندی در آینده بسیار نزدیک ملموس تر شده است. اجازه بدهید که من هم صحبت از یک تغییر دیگر جهانی کنم. که تأثیر مستقیم روی وضعیت کشورمان و مردمانمان دارد و آن انقلاب صنعتی چهارم است. اولین انقلاب صنعتی به زمان موتور بخار برمیگردد، مهار الکتریسیته انقلاب دوم صنعتی و ورود کامپیوتر به صنعت، انقلاب صنعتی سوم بود. اما انقلاب صنعتی چهارم با ورود هوش مصنوعی و بزرگدادهها و اینترنت اشیاء به صنعت و کارخانهها و زندگی روزمره شکل گرفته است. اینجا فرصت واردشدن به جزئیات نیست اما تاریخ نشان داده که انقلابهای صنعتی باعث تحولات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی عظیمی در دنیا شدهاند؛ تغییراتی آنقدر عظیم که مرزهای جغرافیایی حکومتها را درنوردیده و نگاه انسان رابه جهان را از نو شکل دادهاند. انقلاب صنعتی چهارم، یعنی انقلابی که ما در آستانه آن قرار داریم، تأثیرگذارتر و سریعتر از انقلابهای صنعتی قبلی است. اکنون کشورهای پیشرفته دنیا آمادگی برای تطبیق و بهرهبرداری از این تحول بزرگ را در صدر استراتژیهای خود قرار دادهاند؛ یکی از پیامهای مهم این تحول اینه که برای ملتهایی که به هر دلیل از ثمره انقلابهای قبلی صنعتی محروم ماندهاند، فرصتهای جدیدی برای رشد و پیوستن به کشورهای پیشرفته فراهم میشه. اما کشور ما ایران با نزدیک به چهل سال حکومت دزدان، جانیان و ابلهان ضد علم و دانش با این تحول قریبالوقوع جهانی چه میکند؟ بدون شک یک ایران آزاد و دمکراتیک که با جهان و تمدن سر سازگاری دارد میتواند از این تحول بزرگ برای رفاه و سعادت مردم ایران استفاده کرده و عقبماندگیهایش را جبران کند؛ این جاست که به عنوان کسانی که به عنصرتخصص به علم به بهرهبرداری از صنعت در راه بهبود زندگی انسانها اعتقاد داریم یک بار دیگر با مجاهدین و با شورای ملی مقاومت ایران و با تاریخ پیمان تازه میکنیم.
فیلیپ لتووانک – دانشجو از اسلوواکی
ما از اسلوواکی آمدهایم ما در دنیایی زندگی میکنیم که در آن حقوق بشر و آزادی تضمینشده است اما اغلب درک نمیکنیم
در مقایسه با کسانی که در کشورهایشان کرامت بشری، آزادی یا عدالت آنچنان که ما آنرا تجربه میکنیم
هنوز محقق نشده از چه خوشوقتی برخورداریم.
ورونیکا کیوتکووا – دانشجو از اسلوواکی
مردم ایران با نقضهای متعدد حقوق انسانی خود مواجهند؛ از جمله مجازات مرگ، بازداشت ناعادلانه، تبعیض و رفتار نابرابر بهخصوص در قبال زنان. رژیمهای غیر دموکراتیک آزمایشی برای بشریت و عدالت ما بودهاند.
فیلیپ:ما اینجا هستیم تا حمایت کنیم از جوانان شجاع ایرانی که علیه نابرابری میجنگند و به ما و همه شما یادآور میشوند که باید انسان باشیم، آن هم بدون هیچگونه پیشقضاوتی نسبت به نژاد، رنگ، مذهب یا زبان.
امیدواریم نسل ما و همه نسلهای بعدی بتوانند بر پایه این اصول بنیادین با بزرگترین چالش ما مبارزه کنند وجهان بهتری را برای همه تحقق بخشند.
ورونیکا:ما همواره در حمایت از حقوق بشر میایستیم تا بیعدالتی و خشونت را رد کنیم و به انسانیت مسلط بشویم. از شما بسیار متشکریم.
الویرا بروویچ – لهستان
من اینجا هستم چون حقوق برابر برای همه مردم برایم مهم است. من از مبارزه شما برای حقوقتان از صمیم قلب حمایت میکنم. در ایران مردم بهخاطر مخالفت با خشونت سیاسی و مذهبی دستگیر میشوند. اعدامها به این دلیل صورت میگیرد که مردم ازجان خود و بستگانشان بترسند. اما سیاستی که بر پایه ترس بنا شود، بیان قدرت نیست.
برای چنین حکومتهایی، مهمترین نکته اعمال سلطه بر زنان است. من علیه محدود کردن حقوق زنان مبارزه میکنم. زنان ایرانی بسیار قوی و شجاع هستند.
برای من سمبل مبارزه برای آزادی خانم مریم رجوی است. وقتی از مبارزه او برای حقوق بشر اطلاع یافتم. گفتم این جهان را زنان نجات خواهند داد. خانم رجوی به من انگیزه، قدرت و ایمان داد که ما میتوانیم هر کاری راانجام بدهیم؛ چون «میتوان و باید» این انقلاب در دستان یک زن است.
هلنا موسک – لهستان
من هماهنگکننده یکی از گروههای لهستانی هستم. ما از مردم ایران از ۱۲ سال پیش حمایت کردهایم. ما در درد و رنج هایشان با آنها هستیم. ما اعتقاد داریم که ادامه نبرد، ما را به نتایج بسیار مثبت دیگر رهنمون خواهد کرد. ما بیدلیل به این نقطه نرسیدهایم و واقعاً میخواهیم حمایت بیشتری به عمل بیاوریم و کمک کنیم، به خصوص اکنون که انبوهی ازمردم ایران به خیابانها میروند و قربانیان بسیاری وجود داشته و بسیاری نیز دستگیر شدهاند. بهنظرم در این دوران مردم ایران شایسته
کمک بسیاری هستند. ما مردم لهستان کاملاً میدانیم که آزادی بدون همبستگی محقق نمیشود.
ما امید داریم که چنین روزی و با این میزان از افراد که در اینجا جمع شدهاند، به پیروزی نهایی برسیم.