وی افزود: «وضعیت امروز ما در انقلاب و اسلام این است که انقلاب مقدس اسلامی ما در راس ۴۰ سالگی در یک پیچ تاریخی گرفتار است... اینکه اروپا داره دانه میریزد اروپا و آمریکا فرق نمیکنه اینها همه دشمن اند دشمن قسم خورده اند اختلاف فقط در روش است اینها هم میخواهند با ما همان کنند که امریکا کرده است نه اینکه اینها بگید واقعا طرفدار ما هستند اینها میخواهند همان انجام بدهند که امریکا انجام داده...
میگه آقا ما برویم امریکا که با ما چنین کرد حالا برویم با انگلیس و فرانسه ناپاکی که قرنها دشمنی و عداوت و ناپاکی اینها را بر ما ثابت کرده برویم با اینها معامله کنیم...
خب شما رفتید مذاکره کردید اینقدر نشستید اینقدر برنامه اجرا کردید دلار ۳۰۰۰ تومان را کردید ده هزار تومان کار دیگه ای کردید؟ باز هم میخواهید بروید مذاکره کنید؟ باز هم همین راه را پیش می برید؟».
آخوند علم الهدی، هم چنین در اعتراف به فساد و دزدیهای حکومتی گفت:اگر واقعا بناست با مفسد اقتصادی برخورد بشود امروز در راس مفسد اقتصادی دستگاههای زیر نظر وزارت صنعت هست که تولید خودرو میکنند سایت شان را ساکت کردند خاموش کردند جواب کسی را نمیدهند خودروها را انبار کردند خودروی ۳۰ تومانی شده ۵۰ تومان کی اینکار را کرده؟.
در نمایش جمعه رژیم در تهران نیز آخوند امامی کاشانی، در واکنشی ترسان نسبت به اعتراضات مردمی و درماندگی حکومت آخوندی پس از شکست برجام، گفت: «یک با وجدان آیا این را می پذیره که کاری بکند که چهار نفر عده ای ماجراجو شروع کنند سر و صدا را بعد هم افرادی که گرفتارند فریب شان را بخورند و با آنها مخلوط بشوند آنها عکس بگیرند و منعکس کنند این وضعی ست که الان دنیا داره رویش مانور میده و همه امیدش هم بر همین مسئله است که فشار بیاوره و ایران مذاکره کنه چه مذاکره ای ؟ مذاکره ای که اصلش آنی که آنها در نظر گرفتند اصلا ایران زیر بار نمیره مواضع ایران همان است که از اول رهبر معظم انقلاب ... بیان کردند بر فرض محال هم اگر مذاکره بشه او زیرش میزنه او دروغ میگه او بساط را بهم میزنه».
خبرگراری سپاه پاسدارن درباره ناکامی حکومت آخوندی در تلاشهایش در مذاکره با اروپا نوشت: بسته تضمین های اروپا پوچ از آب درآمده و اروپا نه تنها اراده سیاسی برای مقابله با تحریمهای آمریکا را ندارد بلکه برای مقابله با تحریمهای آمریکا سنگ اف.ای.تی.اف را جلوی پای جمهوری اسلامی میگذارد.
خبرگزاری سپاه پاسداران افزود، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفته است، تهران باید استاندارهای خود در مقابله پولشویی و تأمین مالی تروریسم را بهبود بخشد و اصلاحات بانکی را توسعه دهد. (علاوه بر این)، آلمان انتقال ۳۰۰ میلیون یورو از منابع جمهوری اسلامی به تعویق انداخته است. سفیر انگلستان در ایران گفته است: اگر جمهوری اسلامی به سایر کشورهای جهان در مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم و قوانین بانکداری جهانی نپیوندد مشکل بزرگی بر سر روابط بانکی با سایر کشورها خواهد داشت. در واقع اروپا پذیرش اف.ای.تی.اف را به نوعی پیششرط مقابله با تحریمهای آمریکا کرده و به نوعی دنبال تعمیق چاله تحریمها و در نهایت خودتحریمی و تضعیف بیشتر نظام است.