کیهان خامنه ای با وحشت از پیوند قیام مردم با مجاهدین نوشت: کسانی که در استانهای مختلف کشور به میدان آمدند همه هم یکتیپ بودند و تنها چیزی که از وجنات آنان برنمیآمد داشتن مشکل اقتصادی بود! این در حالی است که همه به یاد داریم که در حوادث خرداد سال ۱۳۶۰ و بطور کلی در سالهای ۶۰ و ۶۱ چند ده هزار نفر از نیروهای مجاهدین به شکلی کاملا عملیاتی به صحنه آمدند.
امام جمعه خامنهای در شاهرود، آخوند امینی گفت: مجاهدین و برخی عوامل داخلی به دنبال تفرقه و توطئه فرهنگی هستند...
آخوند قاسمی امام جمعه رژیم در ساری نیزگفت: آمریکا و دشمنان بر حزب الله لبنان انگ تروریست زدند، اما سازمان مجاهدین را از لیست تروریست ها خارج کردند.
در جمعه بازار آخوندی در رشت نیز آخود فلاحتی درباره ریزشها و بحران درونی رژیم گفت: من از ریزش کردههای داخلی متعجبم که اینهمه جنایت و بدعهدی را میبینند و میگویند، کاش در برابر خواسته ترامپ تحمل میکردیم.