چندین تن شخصیتهای برجسته بینالمللی که از شرکتکنندگان در گردهمایی عظیم ۳۰ ژوئن در پاریس بودهاند، بهعنوان شاکیان خصوصی وارد پرونده علیه توطئه تروریستی دیکتاتوری آخوندی شدهاند.
در این کنفرانس مطبوعاتی همچنین سید احمد غزالی نخستوزیر پیشین الجزایر، سرژ دو پاتول نماینده پارلمان بروکسل و محمد محدثین مسئول کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت شرکت و سخنرانی کردند.
در شروع این کنفرانس ویلیام بوردون حقوقدان برجسته فرانسوی و از وکلای شورای ملی مقاومت که ریاست این کنفرانس را برعهده داشت، ضمن تقدیراز مقامات بلژیکی به خاطر خنثی کردن سوء قصد تروریستی علیه گردهمایی مقاومت گفت: من از ۱۵ سال پیش یکی از وکلای شورای ملی مقاومت ایران هستم. تعدادی نبردهای قضایی را در پاریس به پیش بردهام که تاکنون موفقیتآمیز بوده است و میتوانم در برابر شما شهادت بدهم درباره شدت تلاش سرویسهای رژیم ایران طی سالهای متوالی برای آلت دست قراردادن دستگاه قضایی فرانسه با نفوذ به پرونده قضایی از طریق رخنهکردن شاهدان کاذب و قربانیان کاذب. آنها همچنین سعی کردند قضات تحقیق را با ارائه اسناد تقلبی گمراه کنند. اما از سوی دیگر باید گفت که قضات فرانسوی هیچگاه سادهلوح نبودند و میفهمیدند که فیالواقع سرویسهای اطلاعاتی رژیم ایران در پشت این قضیه هستند تا به هر شیوه و طریقی، سازمانی را که من افتخار دفاع از آنرا به عهده دارم، مجرم جلوه دهند. لذا امروز با این تلاش برای سوء قصد جدید، ما با یک ابعاد فیالواقع استثنایی از اقدامات رژیم روبرو هستیم. ما امروز صبح همراه با همکارم با قاضی تحقیق در شهر آنورس دیدار کردیم.
دو نکته مهم وجود دارد: اول اینکه مظنونی که در فرانسه دستگیر شده بود و تحت پیگرد اروپایی بلژیک قرار داشت، سه هفته پیش به مقامات قضایی بلژیک مسترد شد. پس به این ترتیب اکنون سه نفر در زندان بهسر می برند و توسط مقامات قضایی بلژیکی تحت پیگرد قرار دارند. نکته مهم دیگر، مظنونی که تمام توجه ما را به خود جلب کرده است، یعنی نفر سوم سفارت رژیم ایران در وین، طبق اطلاعات موجود او مسئولیت بسیار مهمی را در سطح کل اروپا برای سرویسهای اطلاعاتی رژیم ایران داشته است. کسی که مسئول پیگیری امور مخالفان ایرانی در اروپا بوده است، از این رو این مظنون در مرکز سئوالات مشروع قرار دارد: این شخص بلندپایه در این پرونده چه کار میکرده است؟ روند و سابقه این شخص قابل توجه است. این شخص در این سوءقصد با این ابعاد چه نقشی داشته است؟ اما آنچه که میدانیم این است که او نمیتواند از مصونیت برخوردار باشد، مصونیتی که اگر در خاک اتریش دستگیر شده بود میتوانست از آن برخوردار باشد، اما چون در خاک آلمان دستگیر شده او نمیتواند از هیچگونه مصونیتی برخوردار باشد.
لذا اکنون اوضاع در دست مقامات قضایی آلمان است. اینکه فرانسه اینقدر سریع عمل کرد و حکم دستگیری اروپایی را به فوریت انجام داد و مظنون را سریع به بلژیک تحویل داد، ما را تشویق میکند که باور کنیم مقامات آلمانی همین کار را باید انجام بدهند.
وکیل ویلیام بوردون به تلاش دیپلمات تروریست دستگیر شده رژیم در آلمان برای جلو گیری از استرداد خود به بلژیک و قرار گرفتن در برابر عدالت اشاره کرد و افزود:ما مطلع شدیم که اسدی مسیر طولانی را انتخاب کرده، یعنی قبول نکرده است که بطور داوطلبانه مسترد شود که البته جای تعجب ندارد. او تلاش می کند که هرچه بیشتر روند قضایی را به تعویق بیندازد و مانع استرداد خود به بلژیک شود. اما این کار را نمی تواند تا به ابد انجام دهد. انبوهی از شواهد بسیار قوی هست که ما را به این یقین میرساند که این پروژه سوءقصد توسط چند آدم ماجراجو تصمیم گرفته نشده است، بلکه قطعاً طرح آن در سطح بسیار بالایی و چه بسا در بالاترین سطح حکومت ایران اتخاذ شده است. این کار بهطور کاملاً حرفهیی انجام شده است. از اینرو برای مقامات قضایی بلژیکی یک مسئولیت بزرگ را بههمراه دارد، زیرا وقتی که اسدی در دفتر خانم قاضی قرار خواهد گرفت باید توضیح بدهد.
پس از آن وکیل ریک وانرویسل از وکلای شورای ملی مقاومت در سخنان خود اعلام کرد که شماری از شخصیتهای بینالمللی بهعنوان شاکی خصوصی در پرونده تحقیقات پیرامون توطئه تروریستی رژیم علیه گردهمایی پاریس وارد شدهاند و این تحقیقات توسط قاضی تحقیق بلژیکی و با پشتیبانی مقامهای آلمانی و فرانسوی صورت میگیرد.
وی گفت: ما بیش از یک ماه و ده روز بعد از حمله خنثیشده علیه گردهمایی پاریس که در ویلپنت برگزار شد اینجا هستیم. لذا موکلانمان از ما خواستند که امروز اقدام کنیم و به این کنفرانس مطبوعاتی بپیوندیم و نیز با قاضی تحقیق تماس بگیریم، همانطور که همکار و دوست من ویلیام (بوردون) بر آن تأکید کرد و همچنین با تحقیقات فدرال که به آن تماماً اعتماد داریم تا آنچه را که واقعاً در تلاش خنثیشده برای حمله به گردهمایی ویلنت اتفاق افتاده آشکار سازد. ما در زمینه تکنیکی بر روی دو اتهام اصلی اتکا کردهایم: اول تلاش برای قتل تروریستی و دوم تلاش برای حمله تروریستی، این براساس ماده ۱۳۷ و ۱۴۰ قانون جزایی بلژیک است. در همین حال بسیاری از اطلاعات خودمان را به اسناد پروندهمان اضافه کردیم تا تلاش کنیم به دستگاه قضایی بلژیک و تحقیقات قضاییه کمک برسانیم.
وکیل وان رویسل در پایان سخنانش تأکید کرد: این یک پرونده بسیار بینالمللی است. بهنظرم جهان باید مطلع باشد که این پرونده از اهمیت بسیاری برخوردار است.
سید احمد غزالی نخستوزیر پیشین الجزایر در سخنان خود در کنفرانس بروکسل با اشاره به حمایت دیرینهاش از مبارزه مقاومت ایران علیه دیکتاتوری آخوندی، گفت: اگر از آنها حمایت میکنم به این خاطر است که بهعنوان یک عرب و مسلمان، این آرمان من هم هست و بهخاطر اینکه میبینم مبارزه و نبردی که آنها داشتهاند و دهها هزار قربانی بر جای گذاشتهاند نه فقط در خدمت مردم ایران بلکه بهصورت مشروع در مقابل عملکرد رژیمی است که بهلحاظ ساختاری بهطور آشکار حقوق بشر را رعایت نمیکند
من ریاست کمیته عربی-اسلامی در دفاع از مقاومت ایران را برعهده دارم و تحت این عنوان در گردهمایی ویلپنت حضور داشتهام. من یکی از صدها شخصیت از ملیتهای مختلف جهان غرب یا دنیای عرب بودم که در این گردهمایی حضور داشتند
لذا از این بابت در میان کسانی هستم که بهعنوان شاکی خصوصی ثبت شدهاند. من افتخار دارم که اینرا در کنار یک مدافع دیرینه حقوق بشر انجام میدهم، یعنی ویلیام بوردون.
سید احمد غزالی در ادامه سخنانش، گفت: شورای ملی مقاومت ایران و سازمان مجاهدین خلق ایران قربانی اول تروریسم حکومتی رژیم ایران بودهاند این سازمان از تروریستم درد و رنج بسیار زیادی برده است. دهها هزار تن از مجاهدین طی سالیان بهقتل رسیدهاند.
اکنون ما امیداوریم این قضیه که با هشیاری دستگاه قضاییه بلژیک کشف شده اجازه بدهد در مبارزه علیه این تروریسم گام بزرگی برداشته شود و چهره بزرگترین هدایتکننده تروریسم در جهان افشا شود.
سخنران بعدی کنفرانس مطبوعاتی بروکسل سرژ دو پاتول patoul نماینده پارلمان بروکسل گفت: آنچه که وخیم است این است که یک تروریسم حکومتی وجود دارد که به یک گردهمایی حملهور میشود. آنچه برای پارلمانترهای بلژیکی که به آنجا رفتهاند مهم است این است که بهطور خاص این تروریسم حکومتی را محکوم کنیم و کشورهای مختلف اروپایی، جامعه اروپا و بطور خاص بلژیک را ترغیب کنیم که یک اقدام حقوقی فشرده داشته باشند تا این تروریسم حکومتی عیان شود و جامعه اروپا فشار را روی رژیمی وارد کند که این تروریسم را اعمال میکند. بدیهی است که این وضعیت غیر قابل تحمل است.
سرژ دو پاتول patoul تأکید کرد: در اینجا بهروشنی یک رژیم متهم است. این رژیم را فقط میشود محکوم کرد و اعمال آن به همه جامعه بینالمللی ربط دارد؛ چون جامعه بینالمللی در عمل قربانی آن است و در عمل حمایت از اپوزیسیون ایران در تمامیتش (ضروری) است، چرا که (این اپوزیسیون) اولین قربانی است و در وضعیت عدم امنیت ناشی از این سیاست تروریسم بینالمللی اعمالشده از سوی حکومت ایران قرار گرفته است.
در ادامه کنفرانس مطبوعاتی بروکسل محمد محدثین مسئول کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت، اطلاعات و نتیجه تحقیقات مقاومت ایران را پیرامون شبکه تروریسم و جاسوسی رژیم آخوندی در کشورهای اروپایی، ساختار دستگاه تروریسم و اطلاعاتی آن بهویژه در وزارت اطلاعات آخوندها و سرکردگان کلیدی توطئه بمبگذاری در گردهمایی بزرگ ایرانیان در پاریس ارائه کرد.
وی در شروع سخنانش گفت: از اواسط سال ۲۰۱۶، بهدلیل سه تحول عمده که به تضعیف جدی رژیم منجر شده است، آخوندها بار دیگر فعالیتهای تروریستی خود را در اروپا از سرگرفتهاند؛ این تحولات عبارتند از:
اول انتقال اعضای مجاهدین از عراق به آلبانی
دوم، بحران فزاینده اجتماعی و اقتصادی و نارضایتی عمیق مردمی که به اعتراضات جاری ضد رژیم در سراسر کشور منجر شده است.
و سوم پایان دولت اوباما که سیاست مماشات را با این رژیم در پیش گرفته بود و لذا به بقای آن کمک کرد.
محمد محدثین سپس با اشاره به دستگیری دیپلماتتروریست رژیم اسدالله اسدی در آلمان بر اساس یک حکم جلب اروپایی، اضافه کرد:
اطلاعات مقاومت ایران نشان میدهد که اسدی از ژوئن ۲۰۱۴ مسئول پایگاه وزارت اطلاعات در اتریش بوده است. بهمدت چندین سال، از همین محل، فعالیتهای تمامی پایگاههای وزارت اطلاعات در اروپا هماهنگ شده است. از اینرو اسدی مهمترین پست را در وزارت اطلاعات در اروپا برعهده داشته است.
اسدی یک عضو ارشد وزارت اطلاعات و طراح حملات تروریستی است، او دارای تخصص و آموزشدیده در زمینه تخریب و مواد انفجاری است. او همچنین در زمینه جمعآوری اطلاعات آموزش دیده است. این فرد در استان لرستان به وزارت اطلاعات پیوست. در آن دوران، یکی از اصلیترین مسئولیتهایش در وزارت اطلاعات، دستگیری و سرکوب مجاهدین و سایر مخالفان رژیم بود. ، اسدی در سال ۲۰۰۴، بهعنوان دبیر سوم سفارت رژیم ایران در بغداد در این کشور مستقر شد. مأموریت اسدی جمعآوری اطلاعات درباره نیروهای ائتلاف در عراق، شناسایی مخالفان رژیم ایران در میان شخصیتهای عراقی و نظارت بر اقدامات علیه اعضای مجاهدین در کمپ اشرف بود.
اسدی بین سالهای ۲۰۰۴ و ۲۰۰۸ عملیات تروریستی بسیاری را علیه مجاهدین و اهداف دیگری در عراق انجام داد. برخی از این عملیات تروریستی عبارتند:
از منفجر کردن اتوبوس حامل کارگران بهسمت اشرف در ۲۹ می ۲۰۰۶ که طی آن ۱۱ کارگر عراقی کشته شدند و کارگذاری چندین بمب کنار جادهیی و بمبگذاری در شماری از شهرهای عراق. دو عضو سازمان مجاهدین خلق ایران در دوران حضور اسدی در عراق ربوده شدند.
محمد محدثین در باره سیستم اطلاعاتی حکومت آخوندی با استفاده از تسهیلات دیپلوماتیک در اروپا از جمله در فرانسه و المان و اتریش گفت:
پایگاههای وزارت اطلاعات در سفارتخانههای رژیم، تحت فرماندهی «سازمان اطلاعات و نهضتهای خارجی» است که نهادی در داخل وزارت اطلاعات است و با شماره رمز ۲۱۰ در مکاتبات و ارتباطات داخلی رژیم شناخته میشود. یک بخش از این سازمان «دفتر عمومی بازبینی گزارشها» نام دارد و در وزارت خارجه رژیم مستقر است.
جاسوسی و جمعآوری اطلاعات و تلاش برای نفوذ به داخل مخالفان رژیم برای اهداف تروریستی، یکی از مسئولیتهای این سازمان است. دفتر حفاظت از قانون اساسی آلمان در گزارش سالانهاش که ماه گذشته منتشر شد اعلام کرد که وزارت اطلاعات، بر روی نظارت بر اپوزیسیون ایران بهویژه سازمان مجاهدین خلق ایران و شورای ملی مقاومت با هدف نفوذ در صفوف آنها متمرکز است.
مسئول کمیسیون خارجه شورا درادامه توضیح داد که رئیس «سازمان اطلاعات و نهضتها» در وزارت اطلاعات رضا امیری مقدم است. او مستقیماً با وزیر اطلاعات و امنیت این رژیم محمود علوی در ارتباط است. او ریاست هیأت رژیم را در سومین دور مذاکرات با ایالات متحده (در عراق) در اوایل سال ۲۰۰۸ برعهده داشت...
توطئه تروریستی در آلبانی نیز توسط امیری مقدم فرماندهی شد. سفیر کنونی رژیم در آلبانی غلامحسین محمدینیا، قبلاً رئیس مدیریت بینالمللی عمومی اداره خارجی وزارت اطلاعات بوده است.
تصمیم توطئه تروریستی علیه (گردهمایی) پاریس در ژانویه ۲۰۱۸ در شورای عالی امنیت رژیم اتخاذ شد. بعد از تصویب آن توسط خامنهای، به وزارت اطلاعات دستور داده شد که این عملیات را انجام بدهد و مسئولیت آن به امیری مقدم واگذار شد. امیری مقدم نیز فرمان (اجرای توطئه را) به اسدی صادر کرد که هماکنون در آلمان در زندان بهسر میبرد.
از مارس ۲۰۱۸، اسدی با تیم ترور کار میکرد و بهمنظور آمادهکردن آنها برای عملیات، چندین دیدار با آنها داشت».
محمد محدثین مسئول کمیسیون خارجه شورا در پایان سخنانش خواستههای مقاومت ایران را به این ترتیب برشمرد:
اول: شبکههای تروریستی وزارت اطلاعات، دست کم در پنج کشور عضو اتحادیه اروپا یعنی فرانسه، آلمان، بلژیک، اتریش و هلند، در فعالیتهای تروریستی علیه اپوزیسیون نقش داشتهاند، اما تاکنون واکنش قاطعی از سوی اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن صورت نگرفته است. این رژیم باید مجازات شود، نه فقط بهخاطر فعالیتهای اتمی و موشکی، بلکه همچنین بهخاطر نقض حقوق بشر و تروریسم علیه اپوزیسیون خودش.
دوم: عاملان این توطئه تروریستی، از جمله کسانی که در آلمان و بلژیک دستگیر شدند، باید در برابر عدالت قرار گیرند و بهخاطر جنایاتشان، بدون در نظر گرفتن هیچگونه ملاحظات سیاسی، مجازات شوند سوم: عوامل و جاسوسان وزارت اطلاعات در کشورهای اروپایی باید دستگیر، محاکمه و اخراج شوند؛ این مأموران منبع تهدید نه فقط برای پناهندگان ایرانی، بلکه همچنین برای این کشورها هستند.
و در نهایت: سفارتها و دفاتر نمایندگی رژیم در اروپا باید بسته شود.
نباید به این رژیم در دوران پایانی آن، فرصت تضعیف امنیت کشورهای اروپایی و پناهندگان و مخالفان ایرانی داده شود.