وی گفتک«در اصفهان بیش از ۲۰ بار تجمع کردند اما هیچ کدام منجر به خشونتی مانند سال ۹۱ نشد... این دست اعتراضها... همه جا هم هست؛ اما ما بهعنوان دولت مستقر و مقتدر نباید اجازه دهیم چنین اتفاقاتی رخ دهد چون برای کشور هزینه سیاسی و هزینه اجتماعی دارد.
مثلاً اگر به خیابان آمدن و مطالبه کردن یک روش شود، اشتباه است. اگر باب شود هر کس به محض اینکه به خیابان آمد حقش را بگیرد، کارها از مدار اصلی و نظامات امنیت ساز جامعه خارج میشود و معاندان و مخالفان هم از این اتفاقها سوء استفاده کرده و در فضای هیجانی شعارهایی القا میکنند که خواست مردم نیست. در اغلب موارد مردم برای یک موضوع صنفی به خیابان آمدند اما بعد که بواسطه نفوذ دشمنان شعارها تند شد... شما تحلیل های رسانه های معاند را ببینید؛ مرتب وضعیت را بهگونهای تفسیر میکنند که انگار کشور در حال سقوط است. میخواهند القا کنند ضعف اقتدار داریم؛ ثبات اقتصادی نداریم؛ امنیت مان به هم ریخته است.
باید گفت حجم تبلیغات در اعتراض های اخیر بشدت سنگین تر از دی ماه بود. دی ماه اصلاً تبلیغاتی برای رخداد قضیه نبود. در مشهد و دوجای دیگر، اتفاقاتی افتاد و در شب دوم به ۱۰۰ شهر رسید، بعداً رسانه های معاند آمدند و بر موج سوار شدند. اما برای اعتراضهای اخیر، رسانههای معاند و برخی مسئولان سیاسی خارجی از دو سه ماه قبل تبلیغات وسیعی داشتند.....
گزارشهای وزارت اطلاعات و سپاه نشان میدهد در داخل ارتباطاتی برقرار کردهاند. از میان افرادی هم که بازداشت شدهاند، کسانی اعتراف کردند: «از طریق آنها هدایت شدیم یا آموزشهای فضای مجازی دیدیم و به ما قول دادهاند در آینده شما را مسلح میکنیم».
زمینه رویدادهایی که در ورزشگاهها رخ داد، نارضایتی بود. درست است تماشاگران به برخی مسائل فوتبال اعتراض داشتند، اما شعارها با جنس اعتراض هماهنگی نداشت. خواهش ما در شورای امنیت این بود که نگذاریم این اتفاقات در ورزشگاه ها بیفتد؛ چون تکرار این حوادث میتواند شرایطی را ایجاد کند که برای حفظ امنیت مردم و حتی بازیکنان به عنوان شورای امنیت تصمیم گرفته شود تا برخی بازیها بدون تماشاگر برگزار شود....».