الحیات نوشت، یک منبع فرانسوی به خبرنگار این روزنامه در پاریس گفت: گزارشی را که خبرگزاری رویترز منتشر کرده و در آن فرانسه به دیپلماتها و کارمندان وزارت خارجه خود توصیه کرده است که از سفر به ایران خودداری کنند، درست است.
این منبع فرانسوی میافزاید: دولت فرانسه پس از بازداشت یک دیپلمات رژیم ایران در اتریش به اتهام آماده سازی طرحی برای انفجار گردهمایی سالانه مجاهدین در پاریس سازماندهی کرده بود، در مورد دیپلماتهای فرانسوی نگران است.
او گفت: رژیم ایران همچنان در حال آماده سازی عملیات تروریستی در اروپاست که هدفش مخالفین ایرانی است. پاریس نگران است که رژیم ایران یکی از دیپلوماتهایش را برباید و یا مورد حمله قرار دهد.
روزنامه حکومتی اعتماد با عنوان «بازی جدید علیه (نظام)» با اشاره به روابط رژیم با کشورهای اروپایی نوشت: در میان کشورهای اروپایی رابطه با فرانسه از فراز و فرودهای بیشتری به نسبت رابطه با سایر پایتختهای اروپایی برخوردار است. قریب به دو ماه پیش بود که فرانسه از خنثیسازی طرح بمبگذاری در گردهمایی مجاهدین خلق در پاریس خبر داد و انگشت اتهام خود را به سمت این دیپلمات در اتریش نشانه رفت.
این روزنامه حکومتی افزود: هرچند که هنوز جزییات چندانی درباره پرونده اسدالله اسدی، کاردار سوم سفارت اتریش منتشر نشده است اما این خبر فرانسویها را نسبت به ایران بدبین کرده است. ژان ایو لو دریان، وزیر خارجه فرانسه در تازهترین اظهارات خود در وین باز هم به سراغ اظهارنظرهای دو پهلو رفت و هم با حمایت از برجام ژست مقابله با اقدام یکجانبه امریکا در خروج از برجام را گرفت و هم با انتقاد از ایران درمسیر راضی نگاه داشتن کاخ سفیدنشینها گام برداشت. این موضع لودریان در جریان نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا با حمایت وزرای خارجه بریتانیا و آلمان همراه شد. هایکو ماس، وزیر خارجه المان در اظهاراتی تاکید کرد که اروپا باید روی نقش ایران در منطقه و پروندههای حقوق بشری این کشور متمرکز شود.
روزنامه وطن امروز از باند خامنهای نیز درباره رابطه رژیم با فرانسه نوشت: بررسی مواضع و اقدامات فرانسویها در مذاکرات هستهای تا امروز نشان میدهد تمام هشدارها و پیشبینیهای منتقدان برجام کاملا مبتنی بر واقعیات بوده است. فرانسه نعل به نعل مطالبات دولت ترامپ در قبال برجام را پیگیری و بر آن تاکید کرده است.
روزنامه حکومتی رسالت نوشت: مقامات اروپایی هر لحظه آماده هستند تا معامله هدفمندی را با واشنگتن بر سر "برجام" صورت دهند. هضم برجام در مناقشات امنیتی آمریکا و اعضای اروپایی ناتو و حتی در مناقشات اقتصادی و تعرفه ای آمریکا و اروپا موضوعی کاملا قابل پیش بینی است. در چنین شرایطی "دل بستن به اروپا" و امید داشتن به بازی دفاعی آن در برابر آمریکا در قبال برجام خطایی جبران ناپذیر در عرصه سیاست خارجی کشورمان محسوب می شود.