پارلمان اروپا- بیانیه گروه دوستان ایران آزاد:استقبال از اخراج سفیر و یک دیپلمات دیگر رژیم ایران توسط آلبانی

 

پارلمان اروپا- بیانیه گروه دوستان ایران آزاد: ما بسیار خوشحالیم که آلبانی سفیر رژیم ایران و یک دیپلمات دیگر رژیم رااخراج کرده است.
بروکسل - ۲۱ دسامبر ۲۰۱۸

به دنبال خنثی شدن طرحهای تروریستی رژیم ایران، علیه مجاهدین در آلبانی و در فرانسه ۱۵۰ قانون‌گذار پارلمان اروپا طی بیانیه مشترکی
از دولت آلبانی خواسته بودند به مأموران رژیم ایران اجازه ورود به خاک کشورش را ندهد.

گروه دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا با صدور بیانیه‌ای که توسط ژرارد دوپره رئیس این گروه و وزیر پیشین دولت بلژیک امضاءشده، از اخراج سفیر رژیم ایران و یکی دیگر از دیپلمات- تروریست‌های  این رژیم از آلبانی استقبال و اعلام کرد:
در ماه‌های اخیر، چندین طرح ترور رژیم ایران توسط سازمان‌های امنیتی اروپایی و آمریکایی خنثی‌شده است. یک دیپلمات رژیم ایران که در آلمان دستگیرشده است، اکنون در دادگاهی در بلژیک به خاطر طرح بمب‌گذاری برای هدف قرار دادن گردهمایی مجاهدین در فرانسه، در ۳۰ ژوئن ۲۰۱۸(۹ تیرماه ۱۳۹۷) تحت محاکمه قرار دارد.
به‌موازات فعالیت‌های تروریستی، رژیم تهران میلیون‌ها دلار برای یک کارزار گسترده در سراسر جهان غرب برای انتشار اخبار دروغین و اطلاعات غلط علیه این جنبش اصلی اپوزیسیون خرج می‌کند.


گروه دوستان ایران آزاد با اشاره به بیانیه ۱۵۰ قانون‌گذار پارلمان اروپا در ماه گذشته می‌افزاید: بعدازاینکه اوایل امسال یک طرح بمب‌گذاری رژیم ایران در نزدیکی تیرانا خنثی شد؛ ۱۵۰ قانون‌گذار از دولت آلبانی که میزبان چندین هزار پناهنده از اپوزیسیون ایران می‌باشد خواسته بودند تا به مأمورین رزیم ایران اجازه ورود به خاک این کشور را ندهد. بنابراین ما بسیار خوشحالیم که آلبانی سفیر رژیم ایران و دیپلمات دیگری را برای "آسیب رساندن به امنیت ملی خود" اخراج کرده است.
ما از اتحادیه اروپا و کشورهای عضو خواستار اتخاذ یک سیاست قاطع در رابطه با رژیم ایران هستیم. ما باید رژیم ایران را به خاطر طرح‌های تروریستی خود مورد حسابرسی قرار بدهیم و مأموران وزارت اطلاعات رژیم ایران را از اروپا اخراج کنیم.