کارشناسان رژیم: برخلاف ادعای روحانی، بودجه ارائه‌شده محقق شدنی نیست

 

جدال باندهای حکومتی بر سر لایحه بودجه دولت آخوند روحانی در بحبوحه تحریم‌ها و کاهش درآمدهای نفتی رژیم آخوندی ادامه دارد -برخلاف ادعای روحانی، کارشناسان رژیم تأکید می‌کنند که بودجه ارائه‌شده محقق شدنی نیست.

درحالی‌که آخوند روحانی روز گذشته در جلسه هیئت دولت مدعی شد باید در اقتصاد کاری بکنیم که با زلزله تحریم‌ها ساختمان ما آسیب نبیند و سپس مدعی شد: «این شدنی است»، شماری از کارگزاران و کارشناسان رژیم تأکید می‌کنند که بودجه ارائه‌شده محقق شدنی نیست.
به گزارش تسنیم خبرگزاری نیروی تروریستی قدس، ازجمله محمد حسینی عضو کمیسیون بودجه مجلس ارتجاع گفت این بودجه متناسب با شرایط تحریم نیست و ۴۰ تا ۴۵ درصد وابستگی مستقیم به نفت دارد. این عضو مجلس ارتجاع ادامه داد: «جمع‌بندی‌ها نشان می‌دهد ۷۵ تا ۸۰ درصد از منابع نفتی برای اعتبارات هزینه‌ای مصرف می‌شود». 

روزنامه آرمان وابسته به باند روحانی نیز با اشاره به مبهم بودن برخی منابع درآمدی بودجه و دهان‌های بازنهادهای خاص برای بلعیدن آن اذعان کرد: «بودجه کشور که سال‌هاست با توجه به محقق نشدن درآمدهای پیش‌بینی‌شده در آن انقباضی بسته می‌شود برای عده‌ای، مؤسساتی، دانشگاه‌هایی و نهادهایی انبساطی بسته می‌شود و برای مابقی انقباضی». و نتیجه گرفت باید گفت دخل بودجه به سبب گشاده‌دستی دولت درآمده است». 
روزنامه جهان صنعت که آن‌هم همسو با باند روحانی است زیر عنوان «ایران در منگنه نفت» با یادآوری «یک احتمال که به واقعیت نزدیک‌تر است» و امکان سقوط قیمت نفت به زیر ۴۰دلار، نوشت: “آنچه واضح است، این است که ایران در آینده نزدیک با کاهش شدید درآمد‌های نفتی در تنگنا قرار می‌گیرد و آن‌طور که پیش‌بینی می‌شود دورنمای تیره‌وتاری در انتظار بازار نفت است و علاوه بر تحریم‌ها که بر درآمدهای نفتی ایران تأثیر می‌گذارد؛ کاهش قیمت نفت هم عرصه را برای ایران تنگ‌تر می‌کند»‌. 

احمد زیدآبادی نیز از همین باند  گفت: «ظاهراً تدوین‌کنندگان بودجه، وعده ترامپ برای به صفر رساندن صادرات نفت ایران در ماه‌های آینده را به هیچ گرفته‌اند». وی پیش‌بینی کرد که «فروش نفت خام تا حدود ۵۰۰ هزار بشکه در روز کاهش یابد و درآمد ناشی از آن، تنها کفاف واردات دارو و غذا را دهد». وی افزود: «به نظرم بودجه با خوش‌بینی زیاد بسته‌شده است مگر آنکه در پشت این خوش‌بینی طرحی برای نوعی مصالحه با طرف مقابل برنامه‌ریزی و یا احتمال داده شده باشد».