بحران نظام بر سر تلفات عملیات ضد کربلای ۴ و ۵ و برملا شدن گوشه هایی از جنایات جنگی سرکردگان نظام

 

در ادامه بحران حکومت آخوندی و جنگ گرگ‌ها و جنایتکاران جنگی نظام ولایت‌فقیه، برسر تلفات عملیات موسوم به کربلای چهار و کربلای پنج، جعفرزاده ایمن‌آبادی عضو مجلس رژیم در پاسخ به این حرف پاسدار محسن رضایی که میزان تلفات عملیات کربلای ۴ ، هزار نفر بوده، نوشت: چرا او ۳۹۰۰ مفقود این عملیات راندید. وی افزود: ۳۹۰۰ نفر در آب سرد اروندرود غرق شدند. ۱۱هزار تن در این عملیات مجروح شدند.

روزنامه دولت روحانی ‌نیز درباره مصاحبه تلویزیون پاسدار محسن رضایی نوشت: چنین سرعت عملی در تدارک یک برنامه تلویزیونی برای پاسخگویی به افکار عمومی، می‌تواند نشانه میزان و شدت گستردگی موجی باشد که علیه رضایی به راه افتاده بود. آنچه محسن رضایی در این برنامه گفت، خود پرسش‌ها و مباحث دیگری از تاریخ جنگ هشت‌ساله دامن می‌زند. توئیت او در مورد عملیات کربلای چهار هنوز هم سردراز دارد.

در این مصاحبه با تلویزیون رژیم در روز دهم دیماه پاسدار محسن رضایی دبیر مصلحت نظام ولایت‌فقیه و سرکرده کل سپاه پاسداران در زمان جنگ ضد میهنی، درباره بحران گریبانگیر سرکردگان نظام و سپاه آخوندی به خاطر جنایاتشان در جنگ ضد میهنی گفت: «ما هرسال دی‌ماه با یک داستان تکراری مواجهیم که یک عده‌ای می‌آیند درصحنه، میگن که این کربلا4 لو رفته، هزاران نفر شهید شده، کشته‌شده و فرماندهان هیچ توجهی به جان بچه‌های مردم نداشتند، این‌یک قصه تکراریه...

عملیات کربلای چهار را که من صبح دیگه مطمئن شدیم کجاها بازه و کجاها بسته‌است متوقف کردیم، ادامه ندادیم. بعد ما ۲۶۰گردان نیرو آورده بودیم پای کار. قرار بود ۶۰ گردان توی این مرحله اول وارد بشند ساعت سه و چهار و به بعد که من متوجه شدم دیگه بیشتر از ۴۰ گردان وارد نکردیم. ۲۰ گردان دیگه رو بااینکه مصمم بودیم همان شب وارد عمل کنیم متوقف کردیم.
 
یادآوری می‌شود، طبق اطلاعیه‌ها و آمار موثق ارائه‌شده از سوی مقاومت ایران از جبهه‌های جنگ ضد میهنی، تلفات رژیم خمینی در ضد کربلاهای ۴ و ۵ و ۶ در زمستان ۱۳۶۵، سالی که از سوی خمینی برای اشغال عراق و سرنگون کردن دولت این کشور سال سرنوشت اعلام‌شده بود، تلفات ایران در داخل خاک عراق که خمینی و دستگاه تبلیغات جنگی او به‌شدت آن را مخفی می‌کردند، درمجموع به یک‌صد و هفتاد هزار نفر شامل کشته و مجروح و معلول رسید. مسئولیت ستاد تبلیغات جنگ را آخوند محمد خاتمی به عهده داشت.

جمع تلفات ضد کربلای ۴ با شعار فتح قدس از طریق کربلا در دی‌ماه ۱۳۶۵ از ۵۰ هزار کشته و معلول و مجروح فراتر رفت.
بدتر اینکه، پس‌ازاین شکست فجیع در جنگ ضد میهنی خمینی بازهم در هیستری جنگ‌افروزی و صدور ارتجاع بر ادامه جنگ اصرار می‌ورزید به نحوی که در ضد کربلاهای بعدی مجموعه تلفات اعم از کشته و مجروح و معلول به صد و هفتاد هزار رسید.
در این سالیان خمینی با خیره‌سری از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت ملل متحد که دولت عراق آن را پذیرفته بود امتناع می‌کرد و در پی تشکیل امپراتوری دینی خود، درصدد تسخیر عراق بود. پرچم صلح عادلانه را که در آن روزگار هیچ‌کس را یارای آن نبود تنها مقاومت ایران به اهتزاز درآورد .
درحالی‌که خمینی بر جنگ و اختناق پای می‌فشرد شعار مقاومت ایران صلح و آزادی بود به‌ویژه که دولت عراق طرح صلح شورای ملی مقاومت را به‌عنوان مبنای قابل‌قبول برای آغاز مذاکرات صلح رسماً پذیرفت و اعلام کرد.