سیاستهای دوگانه اروپا در قبال رژیم ایران

 

 

هفته‌نامه اشپیگل با اشاره به اقدامهای تروریستی رژیم آخوندی در اروپا و واکنش کشورهای اروپایی در قبال آن، نوشت، سیاست اتحادیه در قبال رژیم ایران دچار تناقض شده است.

این هفته‌نامه آلمانی افزود: در سال ۲۰۱۸ چندین مورد اقدام تروریستی که توسط وزارت اطلاعات رژیم ایران طراحی شده بود، در اروپا فاش شد که از مواردی نظیر قتلهای سیاسی، تلاش برای ترور و جاسوسی و از جمله بازداشت یک زوج با تابعیت ایرانی در بلژیک به ظن مشارکت در برنامه ریزی حمله تروریستی به نشست سالانه شورای ملی مقاومت در فرانسه در ژوئیه ۲۰۱۸. را شامل می‌شد.این زوج از حدود ۱۰ سال پیش با وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی برای خبرچینی در میان ایرانیان تبعیدی همکاری می کرده است.

اشپیگل سپس با اشاره به اقدامات تروریستی رژیم در دانمارک و هلند افزود: در اوایل ۲۰۱۸ دادستانی آمریکا ۱۰ تن با تابعیت ایرانی و یک موسسه رژیم ایران را متهم کرد که کامپیوترها صدها مرکز دانشگاهی در این کشور و کشورهای دیگر را هک کرده اند. وزارت دادگستری آمریکا گفته بود این حمله های سایبری به دستور حکومت ایران انجام شده است.
هفته‌نامه اشپیگل می‌نویسد: دولت های اروپا باید همزمان با تلاش هایی که برای انجام ترورها صورت می‌گیرد، با روش های دیپلماتیک واکنش نشان دهند و پیامد این امر آن است که "سیاستی متناقض" را اعمال می کنند. اتحادیه اروپا در ژانویه ۲۰۱۹ به دلیل اقدامات تروریستی رژیم ایران تحریم هایی جدید علیه این رژیم وضع کرد.
اشپیگل اضافه کرد: دولت آلمان حتی به دلیل "نگرانی های امنیتی و جاسوسی" مجوز پرواز شرکت هواپیمایی "ماهان ایر" را لغو کرد. دلیل این تصمیم ظن سوءاستفاده از هواپیماهای این شرکت برای مقاصد نظامی توسط سپاه پاسداران و استفاده نیروهای اطلاعاتی این رژیم از شرکت هواپیمایی برای اهداف شان در اروپا عنوان شد. دولت آلمان به خاطر لغو مجوز پرواز "ماهان ایر" مورد تقدیر مقام های آمریکا واقع شد و مایک پمپئو، از کشورهای دیگر خواست همانند آلمان عمل کنند.