در این جلسه، مایک پمپئو بر حمایت دولت از مردم ونزوئلا تأکید خواهد کرد. وی از اعضای شورای امنیت و جامعه جهانی خواهد خواست تا صلح و امنیت بینالمللی را با به رسمیت شناختن خوان گوایدو بهعنوان رئیسجمهور موقت قانونی ونزوئلا حفظ کنند. وی خواستار حمایت از دولت انتقالی در پیگیری بازگرداندن دمکراسی و حاکمیت قانون خواهد شد.
در همین حال وزیر خارجه آمریکا الیوت آبرامز، دیپلمات سابقهدار را به سمت نماینده ویژه این کشور در امور ونزوئلا منصوب کرد. مایک پومپئو در کنفرانسی خبری دراینباره گفت: «شور و اشتیاقی که الیوت برای دستیابی انسانها به حقوق و آزادیهای خود دارد، او را به گزینهای مطلوب و ارزشمند تبدیل کرده است که در این موعد خاص به وزارت خارجه ملحق میشود.
الیوت آبرامز نیز درباره مأموریت خود گفت: «بحران در ونزوئلا بسیار عمیق و دشوار و خطرناک است و من نمیتوانم دست روی دست بگذارم و صبر کنم.»
خبرگزاری رویترز نوشت آمریکا فشار بر مادورو رئیس جمهور ونزوئلا را بالاتر می برد.
بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز روز جمعه دولت آمریکا اعلام کرد که آماده است فشار بیشتر اقتصادی برای برکناری رییسجمهور ونزوئلا نیکلاس مادورو Nicolas Maduroاز قدرت وارد آورد. درحالیکه تعدادی از دیپلماتهای آمریکا سفارت این کشور در کاراکاس را ترک کردند روسیه اعلام کرد که از متحد سوسیالیست آمریکای جنوبی خود حمایت خواهد کرد.
میشل باشله، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد نیز، خواستار انجام تحقیقات مستقل و بیطرفانه درباره خشونت نیروهای نظامی و امنیتی ونزوئلا علیه معترضان شد.به گزارش رویترز، میشل باشله روز جمعه پنجم بهمنماه، با اشاره به نگرانی خود از وضعیت ونزوئلا و امکان بروز فاجعه در این کشور، خواستار بررسی وقایعی شد که منجر به کشته یا زخمی شدن معترضان شده است.گفته میشود در هفته جاری دستکم ۲۰ تن در جریان اعتراضها در ونزوئلا کشته و بیش از ۳۵۰ نفر بازداشتشدهاند.