آخوند روحانی در تنگنای تحریمها و فشارهای خرد کننده علیه جنگ افروزی و تروریسم صادراتی رژیم، در باره «تشیع جنازه اقتصاد فروپاشیده حکومتی» و درماندگی نظام گفت:
تلویزیون شبکه خبر رژیم در روز ۲۹ بهمن ۹۷ گفت: جنگ اقتصادی از یک دیدگاه از جنگ نظامی هم سختتر است چون جنگ نظامی را همه با چشم میبینند هواپیما دارد میآید بمب اش را میزند شهید را میآورند تشییع میکنند میبینند همه، اما در جنگ اقتصادی که چه حوادثی دارد رخ میدهد چه جور حمل و نقل دریایی باید صورت بگیرد؟ چه جور نفت باید به فروش برسد چه جور مشتری را ما باید جذب بکنیم؟ چه جور نقل و انتقال مالی و بانکی را انجام بدهیم اینها همه عملیات است مثل عملیات جنگی است و خود عملیات جنگ اقتصادی است.
روز اول اسفند هم اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور ارتجاع گفت رژیم در وضعیت دشوار و خطیری قرار گرفته است: «بودجه، نظام بانکی، صندوقهای بازنشستگی آب و محیط زیست به مسائل جدی کشور تبدیل شده و مجموعه چالشها و ابر چالشهایی وجود دارد که باید به آنها پرداخته شود. جهانگیری افزود برای اداره کشور در مقطع کنونی که در شرایط دشوار و خطیری قرار گرفته ایم دشمنان را به بسوی همة دست دراز می کنیم».
اذعان جهانگیری به ابرچالشها در کنار اعتراف یک کارگزار حکومتی از باند خامنهای در تلویزیون رژیم عمق ورشکستگی نظام را به نمایش می گذارد: «اقتصاد ایران یک اقتصاد رانتیه. و اقتصاد رانتی بازیگرانی داره که در حوزة رانت فعالیت می کنند. این بازیگران منفی اقتصاد دارند اقتصاد ایران را به نفع خودشون به مسیر خودشون سوق میدن. آنچه که این مطلب را ایجاب می کنه اینه که ما عمق حکمرانیمون در حوزة اقتصاد چقدره؟... مجلس ما بودجه یی را که تصویب می کنه نمیدونه چه عددی را داره تصویب می کنه. مثلا ۴۵۰هزار میلیارد یا ۶۰۰هزار میلیارد یا چه عددی؟ این نشون دهندة اینه که ما عمق حاکمیتون در عرصة اقتصاد بسیار پایینه».
و در مجلس ارتجاع روشن می شود که عمق حاکمیت در عرصة اقتصاد به زیر صفر میل کرده است.
آخوند لارگانی در جلسه روز ۳۰ بهمن مجلس رژیم گفت: «در دولت یازدهم آقای طیب نیا اعلام کردند دولت ۷۰۰هزار میلیارد تومان بدهی داره خب این بدهیها از کجاست؟ با اینهمه بدهی که در این دو دولت و در دولتهای قبل ایجاد شده قطعاً نمیتواند کمر راست بکند».
روزنامة ابتکار از باند روحانی در سرمقاله روز اول اسفند خود با نگرانی از «هراس و ابهام از سرنوشت» نظام در سال جدید نوشته است: “قرار گرفتن در جنگ اقتصادی عبارتی است که این روزها از زبان اکثر مسئولان شنیده میشود. بالا رفتن قیمتها و فشار اقتصادی بر مردم باعث شده که پایان سال جاری با هراس و ابهام از سرنوشت شرایط در سال جدید همراه باشد».