فارین پولیسی: بحران در حال غلیان رژیم ایران

نشریه آمریکایی فارین پولیسی طی مقاله یی نوشت:‌ بازگشت سریع ظریف از استعفای ناگهانی خود، بحران در حال غلیان در رژیم تهران را به طور موقت ساکت کرد، اما سقوط اوراق بهادار در ایران، شایعات در مورد خروج کادرهای وزارتخارجه، و دفاع درجا و علنی روحانی از ظریف، تأکیدی است بر اینکه این حکومت مذهبی قادر به تحمل گسیختگی خود بصورت علنی نیست، آنهم در دورانی که آمریکا این رژیم را به لحاظ اقتصادی زیر فشار شدید قرار داده است.
این نشریه افزود:‌ حفظ منصب وزارت خارجه توسط ظریف و تعریف و تمجید از وی، به معنی یک تغییر قابل توجه در معادله قدرت در درون سیستم ایران نیست. جواد ظریف و قاسم سلیمانی هردو متعهد به حفظ رژیم هستند.

خامنه ای در روز ۹اسفند برای آرام سازی حکومت آشفته اش به صحنه آمد و درحالیکه پاسداران رژیم ضد ایرانی ولایت را را «ملت ایران» می نامید، برای سومین بار از آنها خواست نترسند و از میدان در نروند!. . خامنه ای گفت: دشمنان همه تلاششون در جنگ نرم چیه؟ اینکه ملت ایران رو وادار کنند ملت ایران مایوس باشه بترسه، از ورود در میدان.
این اظهارات در حالی است که تنگنای تحریمها و شکست برجام و وحشت از ضرب الاجل اف ای تی اف، از میدان دررفتن ظریف را در پی داشت و ترس از عواقب تصویب کردن یا نکردن لوایح FATF در اظهارات مقامات و مهره های هر دو باند حاکم موج می زند. از جمله، پاسدار قاسم سلیمانی سرکرده نیروی ترویستی قدس در همان جلسه یی که ولی فقیه اش پیام نترسید داد، با اشاره به لوایح پیش روی نظام با وحشت زدگی گفت: چرا اینقدر بر برجام دو اصرار دارند دشمن، این برجام، برجام سه ضلعی است. هدف اینه جریانهای اسلامی خشکانده شوند در برجام۲، و بعد به اینجا منتهی نخواهد شد برجام سه خواهد شد. چون این چشمه باید خشکانده شود.

حداد عادل مهره خامنه‌ای هم بن بست نظام را در عبارت «مسائلی در مجمع تشخیص مصلحت مطرح است» خلاصه کرده و گفت: «آنها که موافق پیوستن هستند، می‌گویند اگر این کار را نکنید چنین و چنان می‌شود ولی نمی‌گویند اگر بکنید چنین‌تر و چنان‌تر می‌شود». حداد عادل با طرح این سوال که «چه تضمینی وجود دارد که کاری که آمریکا در برجام کرد، الان تکرار نکند، تصریح کرد: چه ضمانتی وجود دارد بعد از اینکه ما قدمی برداشتیم، طرف مقابل به تعهداتش عمل کند و بخواهد ما را یک قدم دیگر به سمت خودش ببرد؟ اینها مسائلی است که در صحن مجمع مطرح است».
نصرت الله تاجیک دیپلمات پیشین رژیم نیز با نگرانی از اینکه «در حال حاضر بحث FATF از حوزه کارشناسی خارج و تبدیل به موضوعی سیاسی و بدتر از آن جناحی شده است»، خطر انفجار اجتماعی را به هردو جناح ولایت ارتجاع،گوشزد کرد وهشدار داد: «ما باید قوانین مورد نیاز را به‌عنوان یک ضرورت امنیت ملی در نظر بگیریم. زیرا زمانی که نتوانیم نیازهای روزمره مردم را تامین کنیم در حقیقت باعث ایجاد نارضایتی و تنش‌های آتی دامنه‌دار می‌شود».