واکنشهای سرکردگان سپاه و کارگزاران حکومتی در هراس از اعتراضات مردمی و افشاگریهای مجاهدین و مقاومت ایران:
رو شدن فضاحت های پروژه های جنایت بار سپاه پاسداران در تشدید خسارتهای سیل بخصوص در شیراز و آق قلا و بالاگرفتن اعتراضات مردمی علیه سردمداران رژیم و آخوند روحانی و تخلفات سپاه پاسداران در تخریب محیط زیست، دیکتاتوری آخوندی را سراسیمه کرده است.
به دنبال فراخوان رئیس جمهور برگزیده مقاومت برای «تشکیل شوراهای مردمی برای مقابله با سیل و عوارض مصیبت بار آن»، سپاه ضد مردمی در شیراز با صدور بیانیهیی وحشت خود را از واکنشهای اعتراضی و مقابله مردمی، بر ملا کرد و از جمله نوشت: «دشمنان قسم خورده (نظام) بویژه مجاهدین بار دیگر دست به دامن شایعهسازی و دروغ پراکنی شدهاند تا در روند پیگیری دستگاه قضایی و خدمت رسانی نهادهای انقلابی به مردم اخلال ایجاد کنند». این بیانیه در ادامه اسنادی که فضاحت های سپاه حتی در رسانههای حکومتی به آن اذعان شده را «دروغ» نامیده افزوده است «با بررسی منشا صدور این دروغ پراکنیها مُبرهن شده است دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی در خارج و اَیادی آنان در داخل و خارج از کشور با سوء استفاده از حادثه سیل قصد مخدوش کردن ذهنیت، باور و اعتماد مردم نسبت به نهاد انقلابی و مردمی سپاه را دارند تا به گمان باطل خود سپاه و نیروهای مسلح را منفعل» کنند.
بیانیة سپاه در ادامه چنگ و دندانهای رژیم در نهادهای مختلف را برای شبکه های مردمی و اجتماعی که جنایتهای سپاه را رو کرده اند نشان داده و نوشته است:«لازم است مراجع ذیصلاح، سازمانهای اطلاعاتی - امنیتی و دستگاه قضایی ضمن حفظ هوشیاری و رصد این حرکت بخصوص در بستر فضای مجازی، برخورد قاطع را با دروغ سازان و شایعهسازان در هر لباس و هر موقعیتی و برهم زنندگان اعتماد عمومی نسبت به نهادهای مردمی و انقلابی در دستور کار خود قرار دهند». (خبرگزاری فارس-۷فروردین۹۸)
بیانیه سپاه به دنبال موج نفرت مردم از نظام و پاسدارانش که آخوند دژکام اذعان کرد «مردم خشمگین هستند و فحش میدهند!»(فرارو- ۶فروردین۹۸) و پاسدار شمخانی هم به رغم تلاش برای در بردن سپاه به نقش آن تحت عنوان«بخش های خدماتی» اذعان کرد و گفت: «هر کس که در مسیل سیلاببَر دروازه قرآن شیراز ساخت و ساز کرده مقصر است که به نظر ترکیبی از بخش خصوصی و بخش های خدماتی و دولتی در آن دخیل هستند».
طنین ابراز وحشت سپاه پاسداران در سایر ارگانهای سرکوبگر رژیم هم دیده می شود. خبرگزاری های حکومتی
اظهارات پاسدار رامین پاشایی معاون پلیس فتا را انعکاس دادند که در وحشت از قیام عمومی برای جلوگیری از انتشار ابعاد خسارات و اعتراضات مردمی در فضای مجازی گفت: «به کلیه رده های استانی اعلام شده با رصد فضای مجازی در صورت مشاهده هرگونه شایعه یا محتوایی که باعث تشویش اذهان عمومی و برهم زدن آرامش جامعه شود، سریعا اقدام لازم صورت گرفته و با شناسایی منتشرکنندگان این تصاویر برخورد لازم با آنان صورت گیرد».(ایسنا – ۷فروردین۹۸)
سایت حکومتی عصرایران در کلیپی که منتشر کرده به اعتراضات مردمی و هراس کارگزاران رژیم اذعان کرده است، یک جوان هموطن در مورد خط آهنی که سپاه کشیده و سیل را به سمت شهرهای آق قلا و گمیشان برگردانده می گوید: بدون اجازه فرماندار، باهزار بدبختی ساعت ۵ صبح مردم خودشون یه راننده بیلی آمد تنهایی رفتن. اونهم به صورت خودجوش . اصلا فرماندار فرار کرد رفت.
همین منبع حکومتی ضمن اذعان به دغدغه های امنیتی رژیم و اعزام ۷هزار نیروی بسیجی و پاسدار به منطقه، در تصفیه حساب با باند رقیب، به فقدان دغدغه کمک رسانی هم اعتراف کرده و میگوید: خبری از دولتیها نیست:
(یک نفر سوار کامیون کمک رسانی) خبری از دولت نیست
صدای خبرنگار: از مسولین کسی اومده:
جمع با هم: نخیر
خبرنگار: کسی را دیدین
جمع: نخیر
و یک جوان آق قلایی در مورد کمکهایی که به شهرشان رسیده می گوید:
صدای خبرنگار: کی میاره اینا رو براتون
یک جوان: نمیدونیم خود مردم می آورند
خبرنگار: مسولین چی؟
دو جوان باهم: مسولین هیچی نمی آورند.
یک نمونه دیگر از اعترافها در زمینه نقش تبهکارانه حکومت آخوندی در زمینهسازی برای سیلهای خانمانسور.
در اذعان به ابعاد خیانت و تخریب عمدی محیط زیست و زیرساختها توسط رژیم آخوندی،یک رسانه حکومتی به نقل از یک کارشناس رزیم می نویسد: همه افرادی که تاکنون گذرشان به شهر قم افتاده، لابد متوجه خشکهرود قم و عرض و عمق نسبتاً قابل توجه آن شدهاند که چگونه از مرکز شهر عبور کرده و از کنار جوار مرقد حضرت معصومه (علیهاالسلام) و ساختمان حوزه علمیه قم میگذرد.
آن معبر عریض و نسبتاً عمیق بیش از هر چیز یک واقعیت را نشان میدهد؛ واقعیتی که البته در شمار اصلیترین قوانین حاکم بر مناطق خشک و بیابانی جهان است.
این کارشناس حکومتی افزود: این مقدمه را گفتم تا شگفتی خویش را از طرح موسوم به درآمدزایی شهرداری قم برای تبدیل حریم رودخانه قم به پارکینگ عمومی اعلام نمایم!
سال گذشته در بازدیدی که به اتفاق همکاران مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان از منطقه داشتم، به صراحت به این موضوع پرداختم و چندین عکس هم از عملیات ساختمانی نابخردانهای که در بستر این خشکهرود در جریان بود – آن هم برای زیباسازی منظر – گرفتم. نکته عبرتآموز این بود که ظاهراً اغلب کارشناسان امور آب استان هم با این اقدام شهرداری و استانداری قم مخالفت کرده و هشدار داده بودند که ممکن است، چنین سازهها و موانع فیزیکی سبب افزایش خسارت ناشی از سیل را به بار آورد.
نگارنده خود، وقتی در پاییز سال گذشته با مسئول پارکینگ رودخانه قم! صحبت کرده و به او وقوع چنین روزی را هشدار میدادم، با این پاسخ حیرتانگیز مواجه شدم:
«آقای مهندس! نگران نباش؛ آنقدر پول از محل پارکینگ درآوردهایم که اگر همه تأسیسات ما را هم آب ببرد، دوباره بتوانیم با بخشی از آن، مجدداً خسارتها را جبران کنیم!».
حالا آن روز فرارسیده و البته نهتنها تمامی تأسیسات شهرداری قم کاملاً نابوده شده است، بلکه دستکم دو نفر از هموطنان ما کشته و ۴ نفر دیگر هم مفقود شدهاند.
امّا آیا کسی هست که بتواند به انبوهی از زائرین و مسافرانی که در سیل قم، عزیز خود را و یا اموالشان (از قبیل اتومبیل و تمامی مدارک معتبر و باارزششان) را از دست داده و بعضاً دچار جراحت و ناراحتیهای روحی شدید شدهاند، پاسخگو باشد؟! به راستی مقصر اصلی در بروز این احمقانهترین سیل جهان کیست؟!