رژه مسلحانه تروریستهای حشدالعبی و یا گردان های فاطمیون در مناطق سیلزده که موجب خشم و اعتراض گسترده از سوی مردم قرار گرفته است، خود بهترین بینه براین واقعیت است که خامنهای طلسم شکسته بشدت از وضعیت انفجاری در میان مردم و بویژ در استان هایی مانند خوزستان هراس دارد.
ابعاد این اقدام کاملاً تدافعی اکنون به بروز شکاف درمیان متولیان و رسانههای حکومتی راه برده، بطوریکه یک رسانه حکومتی ضمن به چالش کشیدن این اقدام مینویسد: «سپاه نشان داد همه کاره کشور است».
این گزارش در ادامه میافزاید: «مدافعان حرم به دعوت قاسم سلیمانی از عراق، افغانستان و پاکستان به یاری سیلزدگان آمدهاند.» در پی خبر کیهان، این سؤال مطرح شد که اولاً مقام سردار قاسم سلیمانی برای دعوت حضور یک نیروی شبه نظامی در ایران چیست؟ دوم اینکه آیا توان ایران برای مقابله با بحران به حدی بوده که حتما باید از یک نیروی شبه نظامی خارجی استفاده میشد؟». (سایت حکومتی رویداد ۲۴ بیست و نهم فروردین ۱۳۹۸)
صحنههای مقاومت مردم در مقابل مزدوران و تروریستهای اعزامی رژیم در مناطق سیلزده که طی روزهای گذشته در شبکههای اجتماعی بهطور گستردهای بازتاب یافته است، به یقین حکایت همان ضربالمثل «مشت نمونه خروار» میباشد و ترجمان عمق تنفر و آمادگی مردم برای بیرون کردن نیروهای رژیم از مناطق سیلزده است.
خامنهای با این اقدام ضد ملی یکبار دیگر ثابت کرد که هدف اولیه وی، همان حفظ حکومت و سرکوب جامعه بهعوض هرگونه یاری رساندن به مردم سیلزده میباشد.
همچنین عدم یاری رساندن از سوی سپاه سرکوبگر که دارای بزرگترین منابع خدماتی، مالی و اقتصادی است به حدی است که به مجرد ورود هر عضو یا فرمانده این ارگان تروریستی به مناطق سیلزده با «هو کردن» و یا پرخاش و در نمونههایی با کتک زدن آنان از سوی مردم به جان آمده روبرو گردید اند.
گزارش فوق در ادامه و به نقل از یک کارشناس حکومتی به عمق شکاف در میان باندهای نظام در این رابطه اذعان کرده و میافزاید: «این اتفاق به ضرر دو کشور خواهد شد چراکه ابتدا برای ورود این نیروها موضعگیری رسمی از سوی دولت نشده و هیچگاه گفته نشد نیروهای شبه نظامی با هماهنگی دولت وارد کشور شدند.
نکته بسیار مهم دیگر این بود که سپاه قدس یا هر نهاد دیگری که نیروهای حشدالشعبی را وارد ایران کردند، توجه نداشتند که در سفر روحانی به عراق، مرجع بزرگ شیعیان یعنی آیتالله سیستانی رسماً اعلام کرده بود که حشدالشعبی باید درون ارتش عراق ادغام شود و چیزی به نام نیروی مردمی نداشته باشیم، این موضعی است که هم دولت عراق دارد و هم آیتالله سیستانی».