هر یورو هفده هزار و سیصد و شصت تومان و هر پوند انگلستان بیست هزار و صد و شصت تومان و هر سکه طلا پنج میلیون و صد و هفتاد هزار تومان به فروش رسید.
قیمت هر دلار صد تومان و هر یورو صد و سی تومان نسبت به روز گذشته افزایش یافت.
درهمین حال بانک مرکزی رژیم اعلام کرد، برخی اقلام اساسی از تاریخ ۳۱ فروردینماه سال جاری از دریافت ارز رسمی چهار هزار و دویست تومانی حذف شده اند که گوشت، کره و حبوبات را شامل میشود. به اعتراف کارشناسان اقتصادی رژیم، این امر باعث میشود قیمت این کالاها افزایش قیمت چشمگیری داشته باشد.
بحران گرانی درحالیست که با تشدید بحران درونی رژیم، گوشه های دیگری از فساد حکومتی برملا میشود.
یک کارگزار رژیم در بانک مرکزی اعتراف کرد: انحصارها افزایش یافته و مافیای اقتصادی به وجود آمده است.
یک رسانه رژیم نوشت: دلالان دویست هزار میلیارد تومان از «دلار جهانگیری» سود کرده اند.
مصری عضو مجلس رژیم گفت: با وضعیت یله و رها شده، ۱۴ میلیارد تومان را فقط باید به رانتیها بدهیم و آنها را چاق کنیم و منتظر چندین سلطان دیگر هم بمانیم.
درحالیکه گرانی کالاهای اولیه مورد نیاز مردم نارضایتی عمومی را برانگیخته، سرکردگان حکومت آخوندی از خطر قیام و انفجار خشم مردم تحت عنوان «فتنه ۹۸» هراسان شده اند.
بادامچیان دبیرکل باند موتلفه گفت قیمتها در آستانه ماه رمضان افزایش یافته است. احساس میشود دستهای نفوذی تلاش میکنند با افزایش نرخها فتنه ۹۸ را زمینه سازی کنند. رهاسازی نرخها در بازار، رشد غیرقابل تحملی را برای مردم در قیمت کالاها و اجناس مورد نیازشان پدید آورده است.
آخوند علی سعیدی، رئیس ارگان موسوم به عقیدتی سیاسی خامنهای در نیروهای مسلح رژیم نیز گفت: ممکن است امسال فتنه جدیدی پیش آید.
محبیان از باند غالب رژیم به نفرت و بیاعتمادی مردم از هر دو جناح رژیم اشاره کرد و گفت: اصلاحطلبان با چالش اعتماد عمومی مواجه شدهاند و از سوی دیگر اصولگرایان قرار دارند که در حالت کمای سیاسی به سر میبرند. مردم بدبین شده و به وعدههای مثبت با دیده تردید مینگرند ولی از سوی دیگر شایعات و اخبار منفی را سریعتر میپذیرند.
روزنامه حکومتی ابتکار نوشت: بخش قابل توجهی از جامعه بنای عبور از این دو جریان را دارد. آنچه بیش از هرچیز در این میان حائز اهمیت بوده و میتواند به مسئله ای خطرخیز در بدل شود.