وی هم چنین گفت: طبق برجام، کاهش برخی از تعهدات رژیم ایران که توسط روحانی اعلام شد، برخلاف نرمهای بین المللی است.
برایان هوک مسئول گروه اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا در جلسه «یک سال پس از خروج آمریکا از برجام؛ سیاست آمریکا در قبال رژیم ایران» در مرکز مطالعات استراتژیک و بینالمللی در واشنگتن در مورد هدفهای سیاست فشار حداکثری بر حکومت آخوندی گفت: ما تاثیر این تغییرات را میبینیم و قصد ما این است که هزینه سیاست خارجی این رژیم را بالا ببریم. وقتی ما فشار مالی وارد میکنیم، معنایش این است که رژیم ایران نمیتواند هزینه فعالیتهای نیابتیاش را پرداخت کند. ما بازگشت اجماع قبل از توافق اتمی را داریم میبینیم.
وی در مورد فعالیتهای تروریستی رژیم در کشورهای اروپایی گفت: همپیمانان اروپایی ما پس از این که ارتباط دو نقشه ناموفق تروریستی رژیم ایران در اروپا مشخص شد، حمایتشان را از این رژیم کاهش دادند. دو تن از تروریستهای رژیم ایران در اروپا دستگیر شدند و شورای اتحادیه اروپا هم از این رژیم خواست که هم توطئههای تروریستی و هم و فعالیت های موشکیاش را متوقف کند. بسیاری از کشورهای اروپایی ازجمله انگلستان، آلمان، فرانسه، دانمارک، هلند، آلبانی و صربستان برای مقابله با اقدامات تروریستی رژیم ایران وارد عمل شدند و برخی از کشورها سفیرهای خودشان را از ایران احضار کرده و دیپلوماتهای رژیم ایران را خارج کردند و برخی نیز دست به تحریم زدند و از جمله آلمان و فرانسه، ماهان ایر را تحریم کردند. بنابراین، ادعای این که آمریکا برای مقابله با رژیم ایران و سیاستهای تجاوزکارانه آن، تنهاست، یک ادعای دروغ است. ما اکنون با بسیاری از همپیمانان خود در تلاش برای این هستیم تا قطعنامههای سازمان ملل در مورد فعالیتهای اتمی رژیم ایران را به طور کامل اجرا کنیم.
برایان هوک در مورد بیاعتنایی به پیشنهادهای جواد ظریف به آمریکا در سفرش به این کشور گفت: ظریف در حرف فقط حرف زدن را بلد است. او قدرت ندارد و وزیر خارجه رژیم ایران در واقع قاسم سلیمانی است. ظریف میآید و بقیه را تحریک میکند که سؤالاتی را مطرح کنند. این تلهای است که برخی گرفتار آن میشوند. ظریف کارهای نیست. اگر میخواهید بدانید در ایران چه خبر است کمتر به ظریف توجه کنید و بیشتر سپاه پاسداران را دنبال کنید.
مسئول اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا، در مورد جنگافروزیهای منطقهای رژیم گفت: هدف رژیم ایران این است که در کشورهای منطقه مداخله کند و هویت ملی را از بین ببرد و به جای آن فرقههایی تحت لوای مذهب جایگزین کند. این رژیم خواهان یک عراق با ثبات نیست بلکه خواهان عراقی است که بتواند زیر سلطه خود بگیرد. خوب همین کار را در لبنان و یمن هم کردند.
از سال ۲۰۱۱ نیروی قدس و سپاه پاسداران مسئول مرگ دست کم ۶۰۳ نیروی نظامی آمریکایی در عراق بودند، این هفده درصد از مجموع آمار مرگ و میر آمریکایی در جنگ عراق بوده.
در سوریه رژیم ایران از ماشین جنگی بیرحم بشار اسد حمایت کرد و همین الان سپاه پاسداران در حال انجام اقداماتی برای تحکیم موقعیت نظامیاش در سوریه و ایجاد پایگاههای نظامی در این کشور است تا بتواند همسایگان این کشور را مورد تهدید قرار دهد.
کشورهای زیادی بهخاطر نقش بی ثبات کننده رژیم نگران هستند و آماده اند که با این قضیه مقابله کنند.
برایان هوک همچنین گفت: برجام نفتی بود که بر آتش مداخلات رژیم ایران ریخته شد و آن را برافروخته کرد. یکی از دلایل خروج رئیسجمهور آمریکا از توافق با این رژیم همین بود و ما مصمم هستیم که فروش نفت خام و میعانات گازی رژیم ایران را به صفر برسانیم.
ما بر این باور هستیم که بدون یک ایران صلح آمیز، خاورمیانه صلح آمیز نخواهیم داشت و اگر جلوی سیاست افراطی رژیم ایران را نگیریم وضعیت همین خواهد بود. شروط ۱۲ مادهای مایک پمپئو در جهت محقق کردن همین خواسته است. مردم ایران از درون به حاکمیت فشار وارد میکنند و انتظارشان از دیگر کشورها این است که آنها هم از خارج به این حکومت فشار وارد کنند.