وی در این باره گفته است: «در حال حاضر تفاهم نامه توسعه این سه فاز پارس جنوبی با خاتم الانبیا امضا شده و زمین برای آغاز عملیات اجرایی نیز تحویل این مجموعه شده است».
علی وکیلی همچنین در باره اعضای کنسرسیومی که قرار است فازهای ۱۳ و ۱۴ پارس جنوبی را در اختیار گیرد نیز اظهار داشته است: «به نظر می رسد قرارگاه سازندگی سازندگی خاتم الانبیا، صدرا، شرکت ملی حفاری و شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی اعضای این کنسرسیوم را تشکیل خواهند داد».
بر اساس گزارشهایی که پیشتر توسط خبرگزاریهای ایران منتشر شده بود، ارزش قرارداد توسعه فازهای جدید پارس جنوبی که به سپاه پاسداران واگذار شده است، بیش از ۱۰ میلیارد دلار است و وزارت نفت با «موافقت نمایندگان ویژه رئیس جمهور در امور نفت از روش ترک تشریفات مناقصه» برای واگذاری این قرارداد استفاده کرده است.
به این ترتیب بدون آن که در این زمینه مناقصهای انجام شود، سپاه چپاولگر، اجرای قراردادی چند میلیارد دلاری را برعهده گرفته است.
واگذاری فازهای جدید پارس جنوبی به سپاه در حالی است که قرارگاه خاتمالانبیاء در اجرای فازهای ۱۵ و ۱۶ با مشکل مواجه شده و نزدیک به شش هزار کارگر شاغل در این فازها بیکار شدهاند.
به ویژه پس از نمایش انتخابات ریاست جمهوری و نقش سپاه در سرکوب خونین اعتراضها، روند واگذاری قراردادهای سودآور اقتصادی به ویژه در حوزه نفت و گاز به سپاه شدت بیشتری گرفته است، که این امر اختلافات درونی رژیم را شدت بخشیده است.
در همین راستا علی لاریجانی، رییس مجلس ارتجاع نیز که پیشتر از سپاه پاسداران خواسته بود، وارد رقابت با بخش خصوصی نشود، روز شنبه در یک کنفرانس خبری در تهران به تکرار موضع خود در این باره پرداخته است.
وی در پاسخ به سوالی در باره واگذاری قرارداد نفتی ده میلیادر دلاری به سپاه گفته است: «این درست نیست که آنها طوری عمل کنند که مجالی به بخش خصوصی ندهند. من یک بار به فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء گفتم که شما نباید رقیب بخش خصوصی باشید و قرارگاه خاتم الانبیاء سپاه نباید مانع رقابت اقتصادی در کشور باشد، همانند بنگاههای بزرگ دولتی».
لاریجانی در عین حال به دفاع از فعالیت اقتصادی سپاه پرداخته و این کار را به نفع اقتصاد کشور خوانده و اظهار داشته است: «برخی کارهای خدماتی بزرگ احتیاج به روحیه جهادی دارد که سپاه این کارها را انجام میدهد».
لاریجانی با بیان این که بخش خدماتی و پشتیبانی سپاه کارهای اقتصادی را انجام میدهد، افزوده است: «بخش پشتیبانی سپاه در زمان صلح معطل میماند، ضمن اینکه در همه جای دنیا از نیروهای معطل مانده استفاده میکنند، در کشور ما هم همین طور است».