این روزنامه حکومتی به حرفهای روحانی درباره مذاکره و ملاقات با هر کس، اشاره کرده و نتیجهگیری میکند که روحانی تصمیمگیرنده نیست و چنین ملاقاتی ناشی از تاثیر تحریمهای کمرشکن آمریکا دانسته خواهد شد و میتواند نرمش قهرمانانه را به یک عقبنشینی آشکار و چرخشی در ارتباط با مواضع جمهوری اسلامی در جهان تبدیل کند.
روزنامه حکومتی آرمان نوشت: نظام اکنون به کمترین میزان فروش نفت رسیده و در آیندهای نزدیک انسدادهای بیشتری در فروش نفت پیدا خواهد شد. تحریمهای کمرشکن اقتصادی، اصطکاکهای نظامی در منطقه با توجه به مواضع رسمی و آشکار نتانیاهو در حمله به هدفهایی که اسرائیل آن را متوجه جمهوری اسلامی در تمام جهان و کشورهای منطقه میداند، شرایط ناپایداری را برای (ما) پدید آورده است.
این منبع افزود: فشارهای اقتصادی ناشی از تحریمهای آمریکا به لایههای جامعه در وضعیتی که به نوعی لغزشهای موجود در لایههای گوناگون اجتماعی ناشی از فشار اقتصادی و سیاسی موجود در ایران موجب شده است که دولت حسن روحانی از سخندرمانی در حوزه اقتصاد برای خرید زمان به سمت و سوی دیپلماسیدرمانی روی بیاورد و با فرار رو به جلو در چارچوب فشاری که ایالات متحده در حال برنامهریزی آن برای محاصره دیپلماتیک تهران از ۲۰۲۰ به بعد است، تلاش میکند. (همچنین) دیپلماسیدرمانی را برای ایجاد فضای مثبت در جهت امیدبخشی به جامعه استفاده کند.
روزنامه حکومتی آرمان نوشت: سخن از مذاکره و ملاقات با هر کس برای منافع ملی مطرح است اما روحانی نمیتواند و تصمیمگیرنده نهایی در رابطه با ملاقات با هر کسی در هر جای جهان به ویژه ایالات متحده آمریکا و به ویژه شخص ترامپ باشد چرا که رهبری نظام جمهوری اسلامی صراحتا، علنا و آشکارا سیاستهای نظام ایران را در این ارتباط بیان( کرده و گفته) نه مذاکره، نه جنگ و نه پذیرش میانجی و نه تبادل پیغام از سوی ترامپ و به ترامپ؛ لذا در وضعیت کنونی امکان ملاقات اگرچه ممکن است اما بعید به نظر میرسد مگر آنکه یک شگفتی روی بدهد. البته این شگفتی ناشی از تاثیر تحریمهای کمرشکن آمریکا دانسته خواهد شد و این میتواند نرمش قهرمانانه را به یک عقبنشینی آشکار و چرخشی در ارتباط با مواضع جمهوری اسلامی در جهان تبدیل کند.