تظاهرات نه به آخوند روحانی در نیویورک

تظاهرات نه به آخوند روحانی در نیویورک

 

تظاهرات در نیویورک، نه به آخوند روحانی، نه به نماینده فاشیسم دینی، آری به یک ایران آزاد و دموکراتیک

در پرتو رزم کانونهای شورشی و ارتش آزادی

تظاهرات در نیویورک، پشتیبانی از جایگزین دموکراتیک شورای ملی مقاومت و برنامه ده ماده ای خانم مریم رجوی

اشرف نشانها و ایرانیان آزاده در آخرین روزهای باقی مانده به تظاهرات بزرگ «نه به آخوند روحانی» در نیویورک که علیه حضور رئیس رژیم رکورد دار اعدام و بانکدار مرکزی تروریسم برگزار می‌شود، پرخروش‌تر، عزم راسخ مردم ایران برای تغییر این رژیم ضد ایران و ایرانی را در مقابل چشمان مردم جهان به نمایش می گذارند.
تظاهرات نه به آخوند روحانی  در میدان داک هامرشولد در مقابل سازمان ملل متحد که روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۲۴ و ۲۵ سپتامبر (دوم و سوم مهرماه) برگزار می شود، فریاد اعتراض و دادخواهی مردم ایران و بازتاب اراده قیام آفرینان و کانونهای شورشی، برای سرنگونی این رژیم ضدبشری  و برقراری آزادی و حاکمیت مردم است.

مردم ایران می گویند: در شرایطی که رژیم ضد ایرانی ولایت فقیه، برای مقابله با قیام و فوران خشم مردم ایران به تشدید شکنجه و اعدام در داخل  میهن روی آورده و در تنگنای تحریم و طرد جهانی، بر طبل باجگیری اتمی و تروریسم و جنگ افروزی می‌کوبد، رئیس این دیکتاتوری تروریستی  و رکورد دار اعدام در جهان، جایی در مقر ملل متحد ندارد. حسن روحانی هم مثل خامنه ای و ظریف باید تحریم شود و  به خاطر شراکت در جنایات ارتکابی فاشیسم مذهبی، در معرض محاکمه بین المللی قراربگیرد.