مقاله (ان بی سی، ۱۷ اکتبر ۲۰۱۹)، آخرین نمونه از سلسله ای از مقالات ان بی سی است که اتهامات کهنه شده و بطور جهانی بی اعتبار شده علیه گروه اصلی اپوزیسیون، مجاهدین خلق ایران، را تکرار کرده است. اتهاماتی که هر انسان منصفی بسادگی می تواند درک کند که منشا اصلی آن فاشیسم دینی حاکم بر ایران است.
متأسفانه، در گذشته، ان بی سی از درج جوابیه های مجاهدین به این اتهامات دروغین خودداری کرده است. برای تصحیح پرونده، نکات زیر را یادآوری میکنم:
۱. ظرف چهل سال گذشته، سازمان مجاهدین درگیر یک کارزار برای دمکراسی علیه حامی اصلی تروریسم در جهان بوده است و به همین خاطر هدف اتهامات دروغین مبلغان استمالت از رژیم ایران درآمریکا، مانند دانیل بنجامین بوده است. این افراد که قادر نیستند علناَ از دیکتاتوری مذهبی در ایران دفاع کنند، با مبادرت به شیطان سازی آلترناتیو دمکراتیک تلاش می کنند استمالت از این رژیم را توجیه کنند.
۲. یکی از منابع اصلی مقاله جدید ان بی سی، دانیل بنجامین است. این اولین بار نیست که ان بی سی از بنجامین، یک مقام سابق وزارت خارجه و مخالف اصلی و هیستریک کارزار موفق به چالش کشیدن نامگذاری تروریستی سازمان مجاهدین در ۷ سال پیش، نقل قول آورده است.
پس از آنکه ارگانهای مسئول در فرانسه، آلمان و بلژیک یک طرح تروریستی توسط تروریست های رژیم ایران را خنثی کردند و شماری از تروریستها از جمله یک دیپلمات باسابقه رژیم آخوندی را برای بمب گذاری در گردهمآیی مقاومت ایران در پاریس در ژوئن ۲۰۱۸ دستگیر کردند، ان بی سی با تکرار طوطی وار حرفهای وزیر خارجه رژیم جواد ظریف نوشت که این عملیات ممکن است یک عملیات انحرافی بوده و احتمال دارد رژیم درگیر آن نبوده باشد.
ان بی سی همان زمان از بنجامین نقل کرد «یک داستان ساده در این مجموعه وجود ندارد». وی با نادیده گرفتن اینکه یک باصطلاح دیپلمات با سابقه رژیم در این عملیات تروریستی دستگیر شده بود، سعی کرد مسئولیت کل رژیم در این عملیات را پرده پوشی کند و گفت این ممکن است یک «عملیات خودسرانه» بوده باشد.
چند هفته بعد، دولت فرانسه و متعاقبا اتحادیه اروپا اعلام کردند که بالاترین مقامات وزارت اطلاعات درگیر این عملیات بودند و معاونت امنیت داخلی وزارت اطلاعات و دو مقام ارشد آنرا به خاطر نقششان در لیست تروریستی قرار دادند. اما نه ان بی سی مقاله اش را تصحیح کرد و نه بنجامین اظهاراتش را پس گرفت. چیزی که در جانبداری ان بی سی تردیدی باقی نمیگذارد.
۳. در ۱۷ اکتبر ۲۰۱۹، وزارت خارجه در باره فعالیت های مخرب رژیم ایران در جریان مذاکرات اتمی و حتی بعد از امضای توافق گزارشی منتشر کرد که می گوید: «در دوره ای که مذاکرات برجام جریان داشت، به تأمین تسلیحات، پول، آموزش و تسهیل جنگجویان شیعه به رژیم اسد ادامه داد». گزارش اضافه می کند، «در تاریخ اول سپتامبر، یک حمله توسط نیروهای نیابتی ایران کتائب حزب الله و عصائب اهل الحق به کمپ اشرف در عراق منجر به ۵۰ کشته از اعضای مجاهدین خلق یا ام ئی کی شد. گزارشات رسانه ای ادعا میکند که اعضای نیروی قدس نه فقط حمله را طراحی کردند بلکه در آن نقش مستقیم ایفا کردند. بنا به گزارشات رسانه ها نیروی قدس به همراه کتائب حزب الله و عصائب اهل الحق هفت عضو ام ئی کی را نیز ربودند و آنها را بصورت قاچاق به ایران برگرداندند. هفت عضو مفقود از زمان حمله دیده نشده اند یا از آنها خبری شنیده نشده است».
۴. دهها تن از شخصیت های عالیرتبه و دو حزبی آمریکایی که از مجاهدین و مقاومت ایران حمایت می کنند نماینده وجدان بشری علیه تلاشهای شیطانی حاکمان مستبد ایران هستند. هدف قراردادن این شخصیت ها، از جمله شهردار آمریکا، رودی جولیانی و وزیر دادگستری مایکل موکیزی با کارنامه درخشان آنها، بخشی از کارزار شیطان سازی رژیم آخوندی علیه مجاهدین است که توسط اصحاب مماشات مانند دانیل بنجامین رله میشود. کسی که خصومتش با مجاهدین بدون شک بعد از شکست سنگینی که در ممانعت از حذف برچسب ناعادلانه تروریستی از سازمان مجاهدین خورد، مضاعف شده است. در زمانی که او مسئول قسمت ضد تروریسم وزارتخارجه بود بنحو غیر قابل فهمی از اجرای حکم دادگاه استیناف ناحیه واشینگتن در ژوییه ۲۰۱۰ جلوگیری کرد. حکم مندیمس در اول ژوئن ۲۰۱۲ وزیر را مجبور کرد ظرف ۴ ماه مجاهدین را از لیست خارج کند. وزیر به ناگزیر در آخرین روزهای این مهلت یعنی ۲۸ سپتامبر۲۰۱۲ مجاهدین را از لیست خارج کرد.
۵. دعاوی بی پایه ای مانند اینکه مجاهدین در ایران پایگاهی ندارند، بیش از اندازه مسخره است معلوم نیست نویسنده مقاله یا بنیامین مبتنی بر چه نظرسنجی در کشوری که رکورددار اعدام در جهان امروز است، چنین ادعایی کرده اند. جنبشی که ۵۵ سال است با دو دیکتاتوری می جنگد، بیش از ۱۰۰ هزار تن از اعضا و هوادارانش اعدام شده است مستمرا در معرض تروریسم قرار دارد، با انواع زد و بندهای منطقه ای و بین المللی دست و پنجه نرم میکند و با مدافعان سینه چاک رژیم مانند بنیامین مواجه است، بدون حمایت گسترده مردم نمی توانست دوام نمی آورد و مستمرا گسترش نمی یافت. معلوم نیست سازمانی که هیچ حمایتی ندارد، چرا باید مساله اصلی رژیم آخوندی در داخل و خارج کشور باشد. علت اینکه ذهن علیل امثال بنیامین منبع مالی مجاهدین را ”سؤال بزرگ” یا ” اسرار آمیز” توصیف میکنند، این است که حمایت گسترده مردمی مجاهدین که منبع مالی آنها هستند را آگاهانه انکار می کنند.
۶. برچسب مارکسیسم اسلامی علیه مجاهدین اتهامی است که ابتدا شاه و سپس ملایان علیه مجاهدین وارد کردند تا با استقبال وسیع گسترده مردم از مجاهدین مقابله کند.
اتهامات سخیفی مانند ”گذشته خونین” و ”قتل اتباع آمریکایی” در دهه ۷۰ قرن گذشته در دهها دادگاه در آمریکا و انگلستان و اتحادیه اروپا به آزمایش گذاشته شد و بطلان همه آنها به اثبات رسید. مجاهدین با احکام این دادگاه ها و نه لطف این یا آن سیاستمدار از همه لیست های تروریستی که از ابتدا بخاطر مماشات با رژیم آخوندی وارد آن شده بودند، خارج شدند.
۷. ساعاتی بعد از انتشار مقاله ان بی سی، رسانه های رژیم آخوندی منجمله خبرگزاری فارس سپاه پاسداران به استقبال آن رفتند و ترجمه فارسی آنرا درج کردند. خدمتگذاری به پدرخوانده تروریسم و دادن ابزار بیشتری برای سرکوب مردم و مقاومت ایران شرم آور است.
علی صفوی
کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت ایران