مایک پمپئو در ملاقات با ادی راما مقابله آلبانی با فعالیت شرورانه رژیم ایران را ستود.
مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا آلبانی و آمریکا در مقابله با فعالیتهای شرورانه رژیم ایران نقطه نظرهای مشترکی دارند.
به گزارش سایت وزارت امور خارجه آمریکا، مایک پمپئو وزیر خارجه ایالات متحده و ادی راما نخست وزیر آلبانی در واشینگتن ملاقات و گفتگو کردند. وزیر خارجه آمریکا در این ملاقات، مقابله آلبانی با فعالیت شرورانه رژیم ایران را ستود. وزیر خارجه آمریکا بر حمایت قوی ایالات متحده از تلاش آلبانی برای پیوستن به اتحادیه اروپا تأکید کرد.
شورای امنیت ملی آمریکا نیز خبر داد رابرت اُبـرایـن مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا با ادی راما نخست وزیر آلبانی، ملاقات کرد. ایالات متحده و آلبانی در ارتقای ثبات منطقه یی و مقابله با فعالیتهای شرورانه رژیم ایران نقطه نظرهای مشترک دارند
نخست وزیر آلبانی در گفتگو با شورای آتلانتیک در واشینگتن، حضور مجاهدین در آلبانی و مقابله با تهدید رژیم ایران را از چالشهای مشترک آلبانی و آمریکا برشمرد.
سوال: کشور شما متحدی قابل توجه با آمریکا در زمینه های مختلف است. شما در کاخ سفید بودید و با وزیر پمپئو و مشاور امنیت ملی و با رییس بانک جهانی ملاقات کردید. اولویتهای شما در این سفر چیست؟.
ادی راما نخست وزیر آلبانی: ما دیگر تنها نیستیم امروز هم ملاقاتهای فشردهیی داشتیم، خوشوقتم که به عنوان نخست وزیر آلبانی در اینجا هستم.
ما و آمریکا چالشهای مشترکی داریم از جمله این چالشها رژیم ایران است. ما مشکلاتی با این رژیم داریم و ریسکهای مشخصی را پذیرفتیم چرا که وارد فعالیتهای مشترکی با آمریکا شدیم. برای حفظ جان کسانی که توسط رژیم ایران تهدید می شوند. در عین حال جای پشت گرمی است که در این ماجرا تنها نیستیم.