رژیم آخوندی - پنهانکاری‌های عامدانه در راستای بمب اتم



تازه ترین گزارش از سوی آژانس بین المللی انرژی اتمی سخن از ابعاد پنهانکاری های حکومت آخوندی در راستای دستیابی به سلاح اتمی را دارند.

به یقین پنهانکاری بند ناف این دیکتاتوری در تمامی امور می باشد. از ویروس کرونا و فاجعه ای که اکنون برای میلیون ها ایرانی رقم زده است تا برنامه های تروریستی، سرکوب در داخل کشور و پروژه های اتمی و موشکی.
در راستای این سیاست مخرب که نه تنها به بی اعتمادی عمیق در جامعه ایران وتنفر عام علیه دیکتاتوری مذهبی راه برده، بلکه جامعه بین الملل نیز همچنان نسبت به عملکرد آخوندها همواره با دیده شک و تردید نگاه میکند.

در این گزارش که بخش هایی از آن رسانه ای شده، از جمله آمده است: «رژیم ایران از یک نقطه کلیدی عبور کرده است و دارای ذخایر کافی سوخت اتمی برای تولید بمب اتمی است. به‌نظر می‌رسد که رژیم تهران دارای میزان کافی اورانیوم غنی شده برای تولید بمب هسته‌یی است».
بدین سان مشخص میشود که رژیم آخوندی به هیچ وجه از دستیابی به سلاح اتمی دست برنداشته است. این وضعیت در حالی است که همواره محمد جواد ظریف، ماله کش نظام در دستگاه دیپلماسی آخوندی ، برای گمراه کردن جامعه بین الملل، سخن از «فتوای خامنه ای علیه سلاح هسته ای» به میان می آورد.

این گزارش در ادامه به ابعاد ذخیره اورانیوم غنی شده رژیم پرداخته ومی افزاید: «ذخیره اورانیوم غنی شده رژیم ایران به ۱۰۲۱کیلو گرم رسیده است. این رقم بسیار بالاتر از ۲۰۲ کیلو است که طبق توافقنامه اتمی، رژیم ‌ایران مجاز به داشتن آن است».
این حجم از اورانیم غنی شده بالای ۳،۵ درصد درحالی است که رژیم آخوندی از بهار سال جاری با برداشتن چهارگام، توافق نامه اتمی را بطور جد نقض کرده است.

دراین راستا و بنابر داده های حکومتی، خامنه ای ضمن عبور از سقف ۳۰۰ کیلوگرمی ذخایر اورانیوم غنی‌شده ۳،۶۷ درصد و خودداری از فروش آب سنگین و مازاد اورانیوم غنی‌شده، دست به افزایش سطح غنی‌سازی تا سقف ۵ درصد و نیز گازرسانی به سانتریفیوژ های مدل ای آر ۶ و آی آر ۹ نیز زده است.

به یقین تمامی ادله های فوق سخن از ابعاد مخفی کاری های عامدانه حکومت را دارند. در سایه نبود اعتماد بین المللی و نیز عدم دستیابی بازرسان انرژی اتمی به سایت های حکومتی مانند فردو و یا سایت های نظامی، اکنون خامنه ای تلاش دارد تا با ساخت هرچه سریعتر بمب اتم به تعادل از دست رفته برسد.
براین منطق نیر پیش بینی می شود که پس از عبور رژیم از بحران کرونا، حاکمیت در قدم بعدی از پادمان بین المللی منع سلاح اتمی خارج شد و بدین سان، راه را برای نخستین آزمایش اتمی هموار نماید.
علائم و نشانه های این سیاست را پیشتر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه رژیم به بیرون ساطع کرده واز جمله جامعه بین الملل را تهدید کرده بود: «در صورتی که کشورهای اروپایی عوض توافق هسته ای برجام ، پرونده اتمی جمهوری اسلامی ایران را به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارجاع دهند، ایران خروج از پیمان ان پی تی را بررسی خواهد کرد».