اعتراف به وضعیت بحرانی اقتصاد-وحشت از قیام

 

آیتی، عضو پیشین مجلس ارتجاع درباره ورشکستگی اقتصادی رژیم و خطر شورش هشدار داد و گفت: «ممکن است این مشکلات اقتصادی در ادامه منجر به شورش‌های اجتماعی شود».

وی افزود:«ورشکستگی اقتصادی کشور را به زانو در خواهد آورد. تمامی مشاغل صنعت گردشگری تعطیل شده‌اند، اقتصاد بسیاری از فروشگاه‌ها و مراکز تفریحی با اختلال مواجه، حمل‌و‌نقل با رکود مواجه شده است و این زنجیره ادامه دار غالب مشاغل را تحت تاثیر قرار داده است».

روزنامة‌ حکومتی مستقل نوشت: «بسته شدن بسیارهای از واحدهای تولیدی بسترساز بیکاری و کاهش سطح درآمد خانواده‌ها شده است. قیچی دو لبه تیز تحریم و تبلیغات سوء می‌رود که زمینه سرخ شدن زغال‌های زیر خاکستر اعتراضات معیشتی و اجتماعی را دوباره شعله‌ور سازد».

روزنامة حکومتی شرق در هراس از عواقب”گسترش بی‌کاری، کاهش بهره‌وری، رشد بی‌رویه واردات و افزایش شدید نقدینگی و تعمیق شکاف طبقاتی» نوشت: همین(وضعیت)، مردم ضعیف را عصبانی‌تر کرده است. مردم به این باور رسیده‌اند که مسئولان در حال اختلاس و ویژه‌خواری هستند».
این روزنامة‌ حکومتی افزود: «سخت می‌توان باور کرد که اعتراض‌های آبان‌ماه خودجوش بوده باشد. بحث برنامه‌ریزی و سازماندهی محتمل‌تر است. طبیعی است که در چنین شرایطی گروهی از مردم که نارضایتی هم دارند به خیابان می‌ریزند...در تخریب برخی شعب بانکی در اعتراضات آبان‌ماه، سلاح‌های انفجاری به کار رفته بود. بسیاری از افراد به صورت حرفه‌ای کار می‌کردند. مسئله پیچیده‌تر از این حرف‌هاست».